2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiniz kızlar

smh nasılsın canımm kaan ansıl

aşkitom ben reyhanım canım sen kimsin

basin sagolsun mehlikacigim allah sabir versin cnm.buaksam bende okuyacagim gelmis gecmislerimize.babanene de okurum.,mekani cennet olsun insallah...

sağolun arkadaşlar,inş. bu güzel günlerin hür*****e Allah'ım azab vermez,cennetine kor..
rahime sağol cnm,okursan sevinirim..
rapunzel çok doğru cnm,öyle fırsat günleri gelip geçiyor ve kıy*****i bilemiyorum,
ölüm gelmeden kendime gelsem iyi olacak:95:

geçmişi okuyamadım daha fazla varmı bir yaramazlık anlatın bakiiim bana

smh canım evet ben aldım gayet güzel hem model olarak hem kalite olarak mesela onlarla daha güzel uzun tay tay duruyor :))
bugün unnado da indirim vardı beğendiğim model hemen gitmiş çok üzüldüm 139 dan 49 tl ye düşmüştü
playskool indirimi vardı 2 tane oyuncak sip. ettim birde dr.Miriam Stoppard diye birinin 6 tane kitabı var gelişimle ilgil ioyunlarla bişeyleri öğretme
ondan alıcaktım bitmiş o da ama yazdım istiyorum diye haber bekliyorum

rapunzel ceyce zambakkiz hosgeldiniz nasilsiniz.

zambakcigim nasil gidiyor hamilelik...isyerindekilere soyleyebildin mi?oglun olacakmis galiba yine cnm.hayirli evlat olsunlar...

zambakcigim nasil gidiyor hamilelik...isyerindekilere soyleyebildin mi?oglun olacakmis galiba yine cnm.hayirli evlat olsunlar...

smh canım evet ben aldım gayet güzel hem model olarak hem kalite olarak mesela onlarla daha güzel uzun tay tay duruyor :))
bugün unnado da indirim vardı beğendiğim model hemen gitmiş çok üzüldüm 139 dan 49 tl ye düşmüştü
playskool indirimi vardı 2 tane oyuncak sip. ettim birde dr.Miriam Stoppard diye birinin 6 tane kitabı var gelişimle ilgil ioyunlarla bişeyleri öğretme
ondan alıcaktım bitmiş o da ama yazdım istiyorum diye haber bekliyorum

rapunzel canmı benim beğendim modelde gitmiş maaleesef evet okitap hoşuma gitti oda bitmiş peki talep edebiliyormuyuz canım.

hoşbulduk aşkitom nasılsın.

Mehlika Allah sabır versin canım. Allah unutturacak başka acı yaşatmasın.
bugün ben de pediped aldım unnadodan.2 tane aldım.bi tanesi epey büyük ama bu fiyata her zaman bulunmuyo.bugün o markayı satan bi mağazaya girdim,numaraya bakıp ona göre sipariş edelim diye.son fiyat bu mu falan diye sordum,pedipedde indirim olmuyo dedi kız.diyemedim ayıp olmasın diye ben 50 tlye buldum diye :KK9: arkadaşlarım kullanıyo çok memnunlarmış.

Mehlika Allah sabır versin canım. Allah unutturacak başka acı yaşatmasın.
bugün ben de pediped aldım unnadodan.2 tane aldım.bi tanesi epey büyük ama bu fiyata her zaman bulunmuyo.bugün o markayı satan bi mağazaya girdim,numaraya bakıp ona göre sipariş edelim diye.son fiyat bu mu falan diye sordum,pedipedde indirim olmuyo dedi kız.diyemedim ayıp olmasın diye ben 50 tlye buldum diye :KK9: arkadaşlarım kullanıyo çok memnunlarmış.

beyazbuket senin kızınmı oğlunmu vardı? yoksam benim istediğim ayakkabıyı senmi bitirdin :)

ceyce valla yazdım cevap bekliyorum tek tek alınınca stok var bir kutu alıp içine tek tek koysunlar olsun tüm set onuda benmi öğreteyim onlara :pP

X