meraba arkadaşlar. uzun zmandır girip size haber evremedimm.
Allaha şükür herşey çok güzel gidiyo. kızıma kavuşmama 15 gün kaldı. 24 aralıkta günümüz tabi benim gzüel kızım önce gelmek istemezse.
Allah dualrımı kabul etti. umarım hayırlısıyla kavuşmak da nasip olur.Lütfen dualrınızı benden ve kızımdan esirgemeyinnn.
hepiniz kendinzie iyi bakınn..
Allaha şükür herşey çok güzel gidiyo. kızıma kavuşmama 15 gün kaldı. 24 aralıkta günümüz tabi benim gzüel kızım önce gelmek istemezse.
Allah dualrımı kabul etti. umarım hayırlısıyla kavuşmak da nasip olur.Lütfen dualrınızı benden ve kızımdan esirgemeyinnn.
günaydınlar :)
benim kızım var rapunzel ama erkek ayakkabılarından aldım ben de bi tane,daha kullanışlı daha rahat geldi gözüme.ama senin beğendiğin değil kırmızı siyahlı olan :129:
ceyce keşke şimdi görsen mesajımı kitaplara ekleme yapmışlar hemen girip alabilirsin....
evet canım ben sip.verdim set olarak alıyorum umarım ii yapıyorumdur :)rapunzel sağol canım geldim geldim. sen sipariş ettinmi canım bu kitaplardan.setimi alıyorsun.
evet canım ben sip.verdim set olarak alıyorum umarım ii yapıyorumdur :)
canım bende o siteye üye olmak istiyorum referansla oluyormuş banada referans olurmusun
yaa bu site iyice abuklaştı cevapla yapınca tuhaf pencere çıkıoyor
bana mail adresini yazarsan davetiye yollarım canım[/QUOTE
özelden yazıyorum canım