2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar,dün sohbet ne güzeldi,mesaim bittiğinden çıkmak zorunda kaldım,
bugün akbil doldurmaya başlıyorum yine,yoğun olacam,fazla giremeyebilirim,yazamasam da arada girer okurum en azından..

günaydın güzel annişler
sivri,mehlika sizlerede günaydınlar
bu aya güzel başladım benim için en güzel ay oldu aralık ayı
doğum gününü sabırsızlıkla bekliyorum:87:
dün 4de çıktığım için çıkıyorum yazamadım
eve gittiğimde buğlem yatana kadr hep mızırdanıp durdu :84:
kafamız şişti en sonunda 9bucukta uyuttumda rahat ettim
gece yanımıza gelmeye alıştı bu gece 1de illa geleceğim diye ağladı
yanıma aldı sonra hepimiz uyumuşuz üstümüz açık
uyandım gece 3 hemen yerine koydum inşllah hasta olmaz

kaan akşam ateşlendi diştendi sanırım

duş aldırdım calpol verdim düşömedi 38 olunca fitil vrdim

siz ateşi kaç olunca fitil veriyorsunuz kızlar

günaydın sinemis, mehlika, sivriiiiiiiiiiii

dün lafı işitince 8,50 yerine 8,25 de burada oldum mesai 8,30 da başlıyor

sinemis son günlerde uras ta hiç uyumak istemiyor ayağımda sallayayım diyorum çok ağlıyor istemiyor kucağımda sallıyorum ee ee ee o da gözleri kapalı 15 dakika uykusu olduğu halde uyumayıp ee ee yapıyor zor bela uyutuyorum sonra gece kalkıyor genelde 4 gibi yine zor bela uyutuyorum uyudu deyip her yatağa koyuşumda açıyor gözleri başlıyor beni al demeye
bizimde hep üzeri açık bende aynısını diyorum inşallah hasta etmem (( buğlemde inş.hasta olmaz annem hep kötü şeyler aklına getirme der bende sana diyeyim kötü düşünme bişeycik olmaz

ah feyza bizim her gece yanımızda sincap...

bide ben örtüyorum o açıyor üstünü hem kendi üstünü hem benim üstümü hemde babasının...

nasıl beceriyor dersen :44:

bede her an tetikteyim korkuyorum ateşini düşüreyim derken hastaetmek istemiyorum

günaydın rapu nzel aynen ya bunlar hep aynı zamanlarda aynı şeyler yapıyor kaanda saat 4 gibi uyanıyor ve yatakta oyun istiyr

Herkese günaydın

diş ateşi otuzsekizi geçmezmiş diye duydum ben sivricim. başka şey yoktur İnşallah
günaydın rapu nzel aynen ya bunlar hep aynı zamanlarda aynı şeyler yapıyor kaanda saat 4 gibi uyanıyor ve yatakta oyun istiyr
Ay bu bebişler bizi oynatıyor resmen. Uyku problemi bebekliğinden beri var bizimkinin. hele küçükkken illa kucakta gezerken uyuyacaktı. öyle güzelce uyuduğu halde yerine koyar koymaz başlardı ağlamaya. Şimdide gündüz uykumuz pek yok. Kaç gecedir ayakta sallanmakta istemiyor. Babassı yarım saatten fazla sallıyor pes ediyor.Gözünden uyku aktığı halde direniyor uyumamak için. daha sonra ben yanıma alıp gidip yatınca oda yanımda uyuyo çok şükür. Ama dalana kadar bana dokunması lazım yoksa açıyor gözünü hemen.
ben çalışıyor olmamıza yoruyorum bu durumlarını. Bizle daha fazla vakit geçirmek adına uyumamak için direniyorlar kuzular

zambakcım bunu öylediğin iyi oldu bi araştırayım bakayım geçmezse zaten dra götürcem

yaa benimki ayağıma aldığım anda yerden yere atıyor kendini ve ağlıyor sallayamıyorum bile kaç gecedir mahvediyor beni normal uyku saatimiz şaştı bu yüzden

inş. hasta olmaz cnm..

geçmiş olsun cnm,ben korkuyorum ateşten,38'i geçince iyice yükselmesini beklemeden calpol veriyorum,ama ne kadar doğru bilmiyorum..
günaydın cnm,işe erken gelebilmene sevindim,haklısın cnm kötü şeyler düşünmemek lazım,inş. bişeycik olmaz kuzularımıza..

GÜNAYDINNN herkese.....
PIRIL PIRIL MİS GİBİ BŞR HAVA VAR ADANADA....
anneanneme gidecem bugün eceyi özlemiş anneannem...
ece hanım dün gece 11di uyudu ilk defa deli oldumm...oyun istiyor hanfendi birde yanımızda yatmayı....

bi kaç gün sonra yine geç kalıyosun rapunzel
bende öyleyim bi kaç gün erken geliyorum sonra yine geç
kalmalar başlıyor
ya bu bebişleri ne yapacğız anne sen çalışyorsun
uyuyumda dinlen yok gece yarııs
beşikten kalkıp ağlıyor
beni alın diye tam gözümü açıyorum sırıtıyor
deli olacağım sonrada ortamızda gezinsin dursun değdin gb
sallanmkta istemyor atıyor kendini
ahh ahh bi büyüseler

ayça ne haber
ece hanımda yaramzlar arasında anlaşılan
gece anne baba ortasında ne işleri varsa acaba

nasıl beceriyor demiyorum
çok güzel beceriylar vallaha
sincap demene çok güldüm gerçekten sincaplar
inş üşütmeyiz daha havalrda çok soğumadı ben tulum giydrmeye başarım herhalde

hayır hayır hayır sinemis geç kalmamalıyımmmm

yaa insan kıyamıyorda valla gece pamuk prensimi yinede öptüm öptüm durdum

pazardan itibaren Kalıcı Kış geliyormuş kızlar offf ne güzel hep böyle gitseydi öğlenleri istiklal caddesine çıkıyorum 2 turluyorum yemek yiyorum
dergi kapağından fırlamış gibi herkes giyinip süslenmiş onları görünce biraz hayıflanıyorum zayıflamalıyım diyorum şu indirimler gelsede alışveriş yapsam azıcık diyorum her gün aynı psikoloji :))

rapunzel dün yazmıştım,gitmedimi acaba mesaj,
çok iyi buldum,çok güzel yorumlamışsın,teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…