2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sinemis valla çocuk çok güzel de şu anda plan dahi yapamıyorum malum annem bakıyor 2.olursa kimseye bak demeye hakkım olmaz artık .
seneye işten çıkabilirim aslında primim doldu 20 yılımda dolmuş olacak seneye emeklilik için sadece yaşı oturup bekleyebilirim gel gelelim ki insanın kendi parasını kazanmasıda cazip bişey bakalım inşallah eşimin işleri tıkırında giderse çıkarım seneye 3 yaşındayken hamile kalsam 4 yaş olur aralarında o da güzel bir yaş tabi kendi yaşım ne olacak hiç katmıyorum onuuuuu :KK59:

sinemis valla çocuk çok güzel de şu anda plan dahi yapamıyorum malum annem bakıyor 2.olursa kimseye bak demeye hakkım olmaz artık .
seneye işten çıkabilirim aslında primim doldu 20 yılımda dolmuş olacak seneye emeklilik için sadece yaşı oturup bekleyebilirim gel gelelim ki insanın kendi parasını kazanmasıda cazip bişey bakalım inşallah eşimin işleri tıkırında giderse çıkarım seneye 3 yaşındayken hamile kalsam 4 yaş olur aralarında o da güzel bir yaş tabi kendi yaşım ne olacak hiç katmıyorum onuuuuu :KK59:

senin az kalmış vallahi neyi düşünyosun ki
tam plandığın gb yap arası uzatma bence
2 çocukla çalışmak ne kadr zor olur vallahi benim gözüm kesmiyor
helede özel şirkette çalışmak çok zor inşllh olur
hem yaşın çok geçmemiş olur

mehlikacım hayır olsun rüyan, ama anne sütü en temiz helal şey kızına ne güzel içirmişsin tabire baktım büyük mertebeye erişecek Beril inşallah.. başka çocuğu emzirmeni ise ben kendimce başka birisine faydan dokunacak diye yorumladım...

bu arada Uras ta eee e eee yapıyor uykusu gelince :) alkışlıyor çak yapıyor geldi geldi yapıyor ve en çok beni öpüyorrrrr :))
birde parmağını dudağında götürüp ses çıkarıyor bu bu bu diye birde aaa diye bağırığ aralıklarla ağzına vuruyor çok keyif alıyor ne zaman dikkat çekmek istese bu hareketleri muhakkak yapıyor:)

maşallah urasa
kaanda ben onu sallarken eeeee yapıyor
biz gülerken oda gülüp bizi taklit ediyor
kaanı yiceem diyince kaçıyor

sinemis valla dedimki sabah bir altını değiştirdim apar topar çıktım adam diyoki "sen değiştirme altını" Erkek ne de olsa işte :KK43:( onun altında bir müdürüm daha var o çok anlayışlıdır ona anlattım diyor ki kendisi 2 çocuğu büyürken uzaklardaymış pek bilmiyor bu işin zorluğunu... bana çık dese üzülmeyeceğim versin tüm haklarımı gidip çocuğuma bakayım diyede düşündüğüm oluyor

maşallah urasa
kaanda ben onu sallarken eeeee yapıyor
biz gülerken oda gülüp bizi taklit ediyor
kaanı yiceem diyince kaçıyor
bizimkide dayısı ile kaçıp kovalamaca oynuyor onu görünce kaçıyor bakıyor suratına kovala diye dayısı da onun gibi emekleyrek kovalıyor onu sonra kaçtım deyince bizimki onun arkasına düşüyor :) çok alemler yaa tam yemelik oldular maşallah

sinemis valla bende yapamam beceremem 2 çocukla.. yapanlara helal olsun :)

ayyy maşallah berile ne kadar akıllı allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar:

urasada maşallah subhanallah :nazar::nazar:

kreş çok şey katıyor konuşmasında özellikle

rapunzel sen kaç yaşındasın canım

sinemis valla dedimki sabah bir altını değiştirdim apar topar çıktım adam diyoki "sen değiştirme altını" Erkek ne de olsa işte :KK43:( onun altında bir müdürüm daha var o çok anlayışlıdır ona anlattım diyor ki kendisi 2 çocuğu büyürken uzaklardaymış pek bilmiyor bu işin zorluğunu... bana çık dese üzülmeyeceğim versin tüm haklarımı gidip çocuğuma bakayım diyede düşündüğüm oluyor

erkekler kazma yaaa
anlamıyolar işte
bnde bazen sinir oluyorum bırakmk istiyorum

selam kızlar buralarda kimsecikler yok artık.bende bugün oturdum sünnet şekeri araştırıyorum müdürüm dışarda ohh ne rahat ettim iyi oldu hiççç iş yapmıyorum öyle nette geziniyorum dün burnumdan getirdi akşam sekizbuçuktu eve gittiğimde bende bugün oturuyorum işte böyle ohh olsun.

oferta canım nerdesin
sana bişey sorcaktım kuzeyin testislerinin inmediği nasıl anlaşıldı?

allah korusun bizdede olsa anlamayız belki

ya ben neden bu kadar ince düünüyorummm:KK36::KK36::KK47:

oferta canım nerdesin
sana bişey sorcaktım kuzeyin testislerinin inmediği nasıl anlaşıldı?

allah korusun bizdede olsa anlamayız belki

ya ben neden bu kadar ince düünüyorummm:KK36::KK36::KK47:

canım doğumdan sonra götürdüğümüz çocuk doktorumuz anlamıştı zaten bellide oluyor testisin olması gereken torba boş duruyor diğeri daha şişkin içinde yumurta gibi bişey belli oluyor .çocuk doktorunuz farkederdi yani merak etme sen.

kuzeyin keyfi yerindemi oferta normale döndümü?
sivri dr.lar bakıyor ofertanın dediği gibi sorun olsa ikaz ederdi dr.nuz

ahh canım anne olmak böyle birşey işte
tarifsiz kendinden önce onu düşünmek
seninde allah yardımcın olsun hem işte çalışıyosun,hem yiğit hem eşin
ve birde göbüşündeki miniğin
hakkında hayırlsıı
erkek dimi yeni doğcak bebeğimiz
kusura bakmayın işten güçten yeni görebildim. Evet erkek canım napıcaksam üç adamla ben :KK36:
zambakcım bende başka bişey bilmiyorum pek bide sıcak suyun buharına tut açılır nefesi ben tutuyordum..

mehlika nasılsın canım berilirin boy kilo ve baş çevresi kaç canım kızma ama :KK69:
uyanıkken çok şükür pek sorunumuz olmuyor. ama geceleri böyle bi imkanım olmuyor. zorda olsa geri dalıyo çok şükür
rapunzeeell rüya yorumcumuz,hele bir rüyamı yorumlayıver,
zambakkız içimdekine haksızlık ediyorum diyince aklıma geldi,
rüyamda bir bebeğim daha olmuş,çok zayıf,ben onu emzirmiyormuşum berili emziriyormuşum,
sonra üzülüyorum berili daha az emzirme kararı alıp küçüğü emzirmeye çalışıyorum,
meme tutmayı bilmiyor emzirmek için uğraşıyordum,ne anlama geliyor acaba bu rüya:44:
Rabbim hayırlara çıkarsın
bizimkide dayısı ile kaçıp kovalamaca oynuyor onu görünce kaçıyor bakıyor suratına kovala diye dayısı da onun gibi emekleyrek kovalıyor onu sonra kaçtım deyince bizimki onun arkasına düşüyor :) çok alemler yaa tam yemelik oldular maşallah

sinemis valla bende yapamam beceremem 2 çocukla.. yapanlara helal olsun :)
bizde becerdiğimizdenmi oldu sanki, Nasip ya :KK49:
kuzeyin keyfi yerindemi oferta normale döndümü?
sivri dr.lar bakıyor ofertanın dediği gibi sorun olsa ikaz ederdi dr.nuz
evet bencede ikaz ederdi şimdiye kadar ama için rahat değilse dra bir dahaki gidişinde sorarsın canım

maşllh berile ya
çok şeker resmlerdede
çok aklılı kreşte olması kaynaşması herşeyi bilmesi ne kadr güzel
sen yakınsında o yüzden için rahat bende 2yaştan sonra verecğim kreşe bakalım hayırlsıı
sağol cnm,buğlem de çok tatlı maşaallah,bebeklerimizin hepsi birbirinden tatlı:nazar:
sesin uzaktan geliyor duyamıyorum sivricim :KK9:
:KK60::KK60:
oy oy yerim ben onun itii diyen dillerini...
sağol cnm:KK71:

X