başka yapacağın bişey olcağınını sanmıyorum canımsinemiscim ve sivricim peteğin üstüne bi tasla sıcak su içine okaliptus yağı koydum artı ıslak havluda koydum. ayriyeten 2 2buçuk saatte bir kettılda su ısıtıp yatağının başucuna koydum.
Başka yapabileceğim şeyler varmı ki acep
başka yapacağın bişey olcağınını sanmıyorum canım
birden geçmez zamnla atlatr inşllh
hamile hamile uğraşıyosun uykusuz kalıyosun zor olur dimi
32.haftada ayrılcakmın izne
zor olmasına oluyor tabi ama kendimi düşünemiyorumki hiç yiğit hasta olmasında tek diyorum. Düşün pazartesi gecesi ağrımdan yerimden kımıldayamıyodum. Ama yiğitimi gece hırıl hırıl duyunca ödüm koptu. kalktım kendimce bişeyler yaptım. Eşimde uyandı baktı ben geziniyorum. bi yandan pofluyorum ağrımdan dra gidelimmi diyor. yok dedim beni boşver yiğiti götürelim dra
Bazen içimdekine haksızlık ediyormuşum gibi geliyor ama elimde değil ne yapayım
beril de tay tay bile duramıyor,tay tay durduracağım zaman 1 2 3 diyorum ellerimi bırakıyorum,
o daha 2 derken anlıyor çöküyor yere,çok heyecanlanıyor,
bir de ben iki derken itiii diyor bazen
zambakcım bende başka bişey bilmiyorum pek bide sıcak suyun buharına tut açılır nefesi ben tutuyordum..
mehlika nasılsın canım berilirin boy kilo ve baş çevresi kaç canım kızma ama
ya mehlika ne kadar güzel beril kreşte olduğu için erken konuşacak kaan konuşmasında ilerleme yok sadece anne baba aba ve dede diyor
sizinkiler neler diyor kızlar şimdi kaan kim diye soruyorum ben dedirtmeye çalışıyorum
ahh canım yanlış anlamım pardonbugün yanlızım burdan kopuk oluyorum yoğunluktan zaten sabah müdürümden ihtar aldım geç kalmalarımdan dolayı ne yapmaya çalışıyosun dedi bana(((
sivri bana mail adresini gönder davet yollatayım, markafoni ye üyeyim alışverişim bilem oldu :)
urasın baş çevresini bilmiyorum ama boyumuz uzamadı yaaa 72 idi geçen ay bu ay gidemedik ama kıyafetlerinden gördüğüm kadarı ile pek bişey değişmedi zaten annem bu kadar kuduruk çocuk uzamaz diyor :))))
sinemis erken derken yani inşallah 5 seneden önce halledersiniz ev eksik gedik işlerini demek istemiştim canım onlar hallolursa 2.de daha çabuk gelir dimi :))) yaş da önemli kızlar her sene güçten kuvvetten bişeyler azalıyor, tahammül sınırları daralıyor vs...
hoşgeldin smh...
zambak cım gerçekten çok temkinli aklı eriyor herşeye düşerim diye korkuyor bende tay tay deyince hemen oturuyor uras, yanlız bayramda dayımın küçük oğlu var 5 yaşlarında onu gördü yürüyor sanırım ilham aldı ellerini bıraktı adım atmadı ama tay tay durdu ve gülmeye başladı artık kısacıkta olsa tay tay duruyor...anası babasıda çok cesaretli değil oğlumun ee çeke çeke bize çekecekti zaten :)))
uras ba ba ba yapıyor babasına bana ALLE diyor:) özellikle yanından kalktığımda gideceğim zannediyor hemen alle deyip peşimden geliyor
dede diyor kuşlara guu diyor, eeh çişş diyor:) memeye ve su ya buuu diyor ver diyor menimm diyor
maşllh berile yabugün öğlen gittiğimde emzirdim saçını okşuyordum ici icii diyor,cici diyor güya,
kreşte bir çocuğa vurmuştu yok cici cici deyip saçını okşamıştım,
ordan aklında kalmış:))
bugün sabah babası önden götürdü,ben de vakit var diye kreşe uğradım,
ben içeri girince bakıcı bana sus yaptı berili gösteriyor,
kendinden küçük bebek var ana kucağında yatıyordu gitmiş onu sallıyor ee ee diyerek:))
maşaallah
mehlikacım hayır olsun rüyan, ama anne sütü en temiz helal şey kızına ne güzel içirmişsin tabire baktım büyük mertebeye erişecek Beril inşallah.. başka çocuğu emzirmeni ise ben kendimce başka birisine faydan dokunacak diye yorumladım...
bu arada Uras ta eee e eee yapıyor uykusu gelince :) alkışlıyor çak yapıyor geldi geldi yapıyor ve en çok beni öpüyorrrrr :))
birde parmağını dudağında götürüp ses çıkarıyor bu bu bu diye birde aaa diye bağırığ aralıklarla ağzına vuruyor çok keyif alıyor ne zaman dikkat çekmek istese bu hareketleri muhakkak yapıyor:)
mehlikacım hayır olsun rüyan, ama anne sütü en temiz helal şey kızına ne güzel içirmişsin tabire baktım büyük mertebeye erişecek Beril inşallah.. başka çocuğu emzirmeni ise ben kendimce başka birisine faydan dokunacak diye yorumladım...
bu arada Uras ta eee e eee yapıyor uykusu gelince :) alkışlıyor çak yapıyor geldi geldi yapıyor ve en çok beni öpüyorrrrr :))
birde parmağını dudağında götürüp ses çıkarıyor bu bu bu diye birde aaa diye bağırığ aralıklarla ağzına vuruyor çok keyif alıyor ne zaman dikkat çekmek istese bu hareketleri muhakkak yapıyor:)