- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
amiiiinnn cnm..Zambakkız serum fizyolojik sprey vermedimi dr. ? Saat başı yapın demişti bize onu yapmakta ayrı bir dert gerçi bizimki elimde görünce tüpü kaçacak delik arıyor ... Sanada çok geçmiş olsun hele hamile iken düşmek çok fena allah korumuşş ...
Sinemis sende face takılıyosun artıkınnn senide göremiyoruz buralarda(
5 senede çok yaaa inşallah daha erken olur bazı şeyler ev vs...
Ben aralık sonunda izne ayrılmıştım evde 2 hafta kaldım 11 ocakta doğum yapmıştım çok şükür yaşlarına geldiler allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin tüm yavrulara
yoooo benim kürküm yokki,ben arada girip çıkıyorum,kızımın yanına gideceğüdüm,md yard,11,5 gibi gitsen dedi,ben de tamam dedim,ühüüüMehlika görünmezmi oldun sen göremiyoruuuuuuuuum
aşağı bakıyorum kimse yok sonra sen yazmış oluyosun deliye çevirdin beni mehlikaaaaa :))yoooo benim kürküm yokki,ben arada girip çıkıyorum,kızımın yanına gideceğüdüm,md yard,11,5 gibi gitsen dedi,ben de tamam dedim,ühüüü
:)))))))aşağı bakıyorum kimse yok sonra sen yazmış oluyosun deliye çevirdin beni mehlikaaaaa :))
unnado da moon walk denen alet 32 tl ye inmiş bebeğin yürümesine yardımcı oluyormuş faydalı ve kullanışlı bişeymidirki acepp
55 TL İMİŞ:)))))))
o nasıl bir alet ki,kullananlara sormak lazım cnm,normalde fiyatı kaçmış??
yok vermedi serum fizyolojik burnunda değil zaten tıkanıklık genzinde ve ses tellerindeymiş ama nefes almasını zorlaştırıyo tabi kuzumun.Zambakkız serum fizyolojik sprey vermedimi dr. ? Saat başı yapın demişti bize onu yapmakta ayrı bir dert gerçi bizimki elimde görünce tüpü kaçacak delik arıyor ... Sanada çok geçmiş olsun hele hamile iken düşmek çok fena allah korumuşş ...
Sinemis sende face takılıyosun artıkınnn senide göremiyoruz buralarda(
5 senede çok yaaa inşallah daha erken olur bazı şeyler ev vs...
Ben aralık sonunda izne ayrılmıştım evde 2 hafta kaldım 11 ocakta doğum yapmıştım çok şükür yaşlarına geldiler allah uzun sağlıklı ömür nasip etsin tüm yavrulara
teşekkür ederimzambakkız çok geçmiş olsun cnm,Allah korumuş,bebeğine bişey olmamış,
ağrıların da geçer inş. cnm,
yiğitçiğe de çok geçmiş olsun,odanın nemi kaç ki??
ben nem verme değil nem alma cihazı kullanıyorum,yoksa 80 lere 90 lara çıkıyor odanın nemi,özellikle yağmurlu havalarda..
arkadaşlar bu unnadoya üye olanlar huu huu benide davet edin unnadoya ben bu siteyi şimdi gördüm
mehlika tickerın güzel olmuş cnm...aferin hıhh işte berile bu yakışır....