- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
sevindim cnm,maşaalah bayağı iyileşmiş,kısa sürede tamamen iyileşir inş.,sizde stresli günleri unutur gidersiniz..çok daha iyi tabi eskisi kadar hareketli değil henüz ama yinede emekleyip gezinmeye başladı.boğaz enfeksiyonu azalıyor ateşide düşmeye başladı gün geçtikçe düzeliyor.geçti az kaldı mehlika ama bende bittim yani resmen stresten çöktüm iyicene.senin fıstık ne yapıyor peki...gazlıymış öyle okudum ayaklarını sıcak tutsan avaba kreşte üşüyormu yere filan oturuyorsa bacaklarına kalın bişeyler giydirsen.
cnm ben kızdır belki diye yaptıydımmehlika senin tickerındaki bebek erkekmiş daha yeni farkettim...değiştirsene onu cnm berile uygun cici bici bir kız yap...
:129::129: sonuna kadar katılıyomsivri bebeklerimiz artık yaşına yaklaşıyor bu dönemde kapanmaya başlaması gerekiyor ama dr sormakta fayda var, içinde şüphe kalmasın.
oferta kuzeye çok geçmiş olsun. Allah daha büyük zorluklarla karşılaştırmasın.
sanırım face yüzünden burası böyle oldu.dün ben de üye oldum ama burası daha farklıydı,burası bizim ilk göz ağrımız. keşke eskisi gibi hareketli olabilse. acaba kimsenin zamanı mı olmuyo diyodum ama face'e yazmaya zamanı olduğuna göre herkesin buraya da yazmaya vardır. yani zamandan değilmişoysa burada konu bütünlüğü vs daha rahat takip ediliyodu.