2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hediyeleşme için cuma son gün

hadiii nerdesiniz ya

önceki listedekilerin yarısı yok neredeyse gelin bakalım burayada herkes
...kk linki
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...ocak-bebeikleri-dogum-gunu-hediyelesmesi.html

listenin son hali

1- ruzgarrr 18-24 ay
2- nese123 18-24
3- hante 18-24
4- poseidon83
5- hoya
6- sudembebiş 12-18
7- ayvalık
8- juliett(melisa)
9- 35esra35 24 ay
10- mervetalha
11- sevcangoksel
12- bfg
13- smhsmh 18-24
14- ayça24 18 ay
15- jasmin77
16- ceyce 24 ay
17 sinemis 24 ay
18- cadoloz 24 ay
19- tutku 24 ay
20- aşkitom
21- cantanelerim
22- chileck
sölediği halde yazmadığım varsa gözümden kaçmıştır kusura bakmasın uyarsın

slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz

günaydın herkese

kızlar bebişlerinizin bıngıldakları ne durumda kapandımı

kaanın bıngıldağına baktım dün akşam çok az kalmış kapanmasına çok korktum sizinkiler ne durumda

sivri ben de dün baktım,berilin bıngıldağı da nerdeyse kapanmış,çook az açıklık var..
niye korkuyorsun,korkmamız mı gerekiyor

sivri herkes faceye takıliyi cnm,
bence burası daha iyiydi,burdaki sohbetler daha güzeldi,herşeyi konuşuyorduk,
birbirimizden birçok şey öğreniyorduk,facede öyle değil,bir gönderiri ertesi gün göremiyorsun,takip etmesi zor,bir de ben işyerinden farklı yoldan giriyorum yasak aslında,tartışma sayfasını zor görüyorum görsem de yorum yapamıyorum,sayfalar zor açılıyor

günaydın kızlar kuzeyinde bıngıldağı azıcık kalmış kapanıyor kapanmamasımı lazım bak şimdi işkillendim yine

oferta günaydın,kuzey nasıl oldu,iyileşti mi?neşesi nasıl,rahat hareket edebiliyor mu?

internetten araştırdım bende erken kapanması iyi değilmiş sanırım hemen deviti kesiyormuş doktor ve kafatasının takip edilmesi gerekiyormuş sürekli

geç kapanmasıda d vitamini eksikliğinden ve hipertiroidden oluyormuş

kaanın neredeyse tam kapalı bende çok etkilendim cuma günü doktora götürmeyi düşünüyırum

oferta günaydın,kuzey nasıl oldu,iyileşti mi?neşesi nasıl,rahat hareket edebiliyor mu?

çok daha iyi tabi eskisi kadar hareketli değil henüz ama yinede emekleyip gezinmeye başladı.boğaz enfeksiyonu azalıyor ateşide düşmeye başladı gün geçtikçe düzeliyor.geçti az kaldı mehlika ama bende bittim yani resmen stresten çöktüm iyicene.senin fıstık ne yapıyor peki...gazlıymış öyle okudum ayaklarını sıcak tutsan avaba kreşte üşüyormu yere filan oturuyorsa bacaklarına kalın bişeyler giydirsen.

sivri bizim bebişler büyüdüler artık,kapansa bile erken değil ki,neredeyse 1 yaşına girecekler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…