2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok daha iyi tabi eskisi kadar hareketli değil henüz ama yinede emekleyip gezinmeye başladı.boğaz enfeksiyonu azalıyor ateşide düşmeye başladı gün geçtikçe düzeliyor.geçti az kaldı mehlika ama bende bittim yani resmen stresten çöktüm iyicene.senin fıstık ne yapıyor peki...gazlıymış öyle okudum ayaklarını sıcak tutsan avaba kreşte üşüyormu yere filan oturuyorsa bacaklarına kalın bişeyler giydirsen.
sevindim cnm,maşaalah bayağı iyileşmiş,kısa sürede tamamen iyileşir inş.,sizde stresli günleri unutur gidersiniz..
kreş çok sıcak diye içten kilotlu çorap giydirmiyorlar,sadece alt üst pijama ve ayağında çorapla duruyor,
bilmiyorum ki ayağını mı üşütüyor acaba,1 yaşına girecek hala gaz sorunumuz devam ediyor:KK31:

oferta çok geçmişler olsun canım...
allah bidaha yaşatmasın kuzeyinde iyi olmasına çok sevindim..

mehlika bilmiyorum ya 12-18 ay arası kapanmalıymış beyin gelişiyormuş bilmiyorum içime kurt düştü

berilede diikat et ayağını üşütüyor olabilir

mehlika senin tickerındaki bebek erkekmiş daha yeni farkettim...değiştirsene onu cnm berile uygun cici bici bir kız yap...:KK12:

ayca nasılsın canım ece nasıl haat nasıl gidiyor

topik ne kadar sessizleşti ve artık kimse uğramıyor değilmi

sivri erken kapananlar var sanırım hoyanındık ilk dr birşey çekmişti sorun yok demişti
artık kapanabilirler
hata bizimki fazla açık geldi aile helkimimizxe ampul verdi onu kulanıyoruz
ve ilaçlarımızı arttırdı
bence o kadar korkmana gerek yok

oferta kuzetyin iyi olmasına sevindim canım çok zorluklar atlatınız ama en kötüsü bu olsun inşallah

mehlika tam kalın değilde alkın ince arası kilotlu çoraplar var ondan giydir üstünede pijammasını çorabını gi,ys,n onlarda çok kalın olmasın ne 2 kat ne tek kat gibi olsun birde öyle deneyin canım

sivri bebeklerimiz artık yaşına yaklaşıyor bu dönemde kapanmaya başlaması gerekiyor ama dr sormakta fayda var, içinde şüphe kalmasın.

oferta kuzeye çok geçmiş olsun. Allah daha büyük zorluklarla karşılaştırmasın.

sanırım face yüzünden burası böyle oldu.dün ben de üye oldum ama burası daha farklıydı,burası bizim ilk göz ağrımız. keşke eskisi gibi hareketli olabilse. acaba kimsenin zamanı mı olmuyo diyodum ama face'e yazmaya zamanı olduğuna göre herkesin buraya da yazmaya vardır. yani zamandan değilmiş :KK43: oysa burada konu bütünlüğü vs daha rahat takip ediliyodu.

burada çok kalablık olunca sayfa gnde 5-10-15 ilerliyo gidiyo face de tek tek knu açılıyo altına yazılıyo istersen okuyosun istemezsen okumuyosun daha kolay geçiyo galiba
buraya geliyosun geçmişi okumak istiyoinsan eee o arada zaman doluyo derken konuşamadan kalkıyosun
sanırım bundan zor geliyo burası face cilere

hedyleşme listesi son hali
ismini ekletmek isteyen gözden kaçırdığım söylesin bakalım
1- ruzgarrr
2- nese123
3- hante
4- poseidon83
5- hoya
6- sudembebiş
7- ayvalık
8- juliett(melisa)
9- 35esra35
10- mervetalha
11- sevcangoksel
12- bfg
13- smhsmh
14- ayça24
15- jasmin77
16- ceyce
17 sinemis
18- cadoloz
19- tutku
20- aşkitom
21- cantanelerim
22- chileck
23- frangipani

rüzgar ince külotlu çorap iyi fikir,hiç aklıma gelmemişti doğrusu:KK17:
bir de onu deneyim:KK34:

:129::129:
sivri bebeklerimiz artık yaşına yaklaşıyor bu dönemde kapanmaya başlaması gerekiyor ama dr sormakta fayda var, içinde şüphe kalmasın.

oferta kuzeye çok geçmiş olsun. Allah daha büyük zorluklarla karşılaştırmasın.

sanırım face yüzünden burası böyle oldu.dün ben de üye oldum ama burası daha farklıydı,burası bizim ilk göz ağrımız. keşke eskisi gibi hareketli olabilse. acaba kimsenin zamanı mı olmuyo diyodum ama face'e yazmaya zamanı olduğuna göre herkesin buraya da yazmaya vardır. yani zamandan değilmiş :KK43: oysa burada konu bütünlüğü vs daha rahat takip ediliyodu.
:129::129: sonuna kadar katılıyom

kızlar nerdesiniz daa,artık kimse takılmii buraya,yav kızları buraya çekmek için napsak ekşın konusu mu açsak:76:

rüzgar sağol canım ya valla içimi rahatlattın bide hoyaya sorayım bakayım

yav takılanlarda artık takılmaz oldu

ecrin sinmis tutku cadı nerdesiniz yavvvvv

gerçekten de eski canlılığı yok topiğin...burası bence de face den daha güzel aslında...bence de eskisi gibi olsun...esmeralda- meltem daha birçok kişi hiç girmez oldu...

merhaba kzilar uzun zmana sonra buraya bi bakayim dedim ama mismecikelr kalmamis son birkac sayfada bingildagi konusmususnuz gordum sivri 1 yasina geldielr artik kapanmasi lazim ne doktoru ya burakin nerdeyse 6a ylikken kapandi ben de doktora sormustum erken kapanmasini internetteki ayzilar cok abarti dedi insan beyni yumurta gibi yukari dogru buyumez kafatasi gelsimi oluyorsa hic bi sorun yoktur dedi bazilarinin erken bazilarinin gec kapanir dedi bence gerek yok doktora goturmene harra artik kapanamsi geerkiyroi bak rtuzgara da ampul vermis doktoru erken kapansin diye

selamkızımın bıngıldağı 3 aylıkken falan kapandı,kafa filmi çektirdik kemikler kaynaşmadığı için sorun yok kafası büyüyor.korkmanıza gerek yok .
nasılsın mehlika sabah bunu okursun sen:90:

:KK24::78::82::81::84::86::94::98::104::103::113::111::108::118::115::119::121::122::123::124::125::126::128::127::132::131::KK54::82::84::92::94::96::KK74::78::KK24::KK54:bunlar yeni galiba oyy çok güzeller

X