Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar..
ecrin doğum günün kutlu olsun,eşinle yavrunla nice mutlu yıllara..eşin kutladımı doğum gününü??
juli böyle durumlarda insan umutsuzluğa kapılıyor ama bir anda herşey düzeliveriyor..bazen bir güzel söz yetiveriyor..
inş. eşin hatasını anlar,eşinin seni ne kadar sevdiğini ,birlikte geçirdiğiniz güzel günleri düşün cnm..
bengisumut maşaallah tunaya,dişiniz de hayırlı olsun cnm,
darısı ağrısız sancısız diğer dişlere..
rapunzel benim koceyi anlattın sandım bir an,o da öyle etraftan duyarlar mı hiç umrunda olmaz,
ben de en çok ona kızar ve içerlerim,
herkese günaydın a.s.
insallah mehlikacım..su an ört pas etmeye calısıyo konusuyo askım canım cart..curt..e hani kavgalıydık otur bi konusalım sorunumuz cözelim dimi..yap et sonra siniri gecince askın canım cicim..yok ölee...
bengicim fıstık iyi yaramazlık peşinde
yemeğe gidilmedi konusmadık tekirdağ gidicem..bu akşam konusucaz akşam hazır değilde beyefendi galiba cümlelerini toparlayamadı herhal
belkide söyleyecek cümlesi yoktur, kendini savunacak bişey bulamamıştır olur böyle şeyler hep oluyorrrr sonra geçiyorrr sonra "üzüldüğümüze üzülüyoruz"
sinemis aslında gitmek isemiyorum ama git git diye cok ısrra etti..bide yarın beni ablası götürcek calısmasam bende gelmek isterdim dedi.. bende artık bişi demedim canıma minnet gidicem gezicem..ama planımı bilmiyo iki sonra ordan canakkaleye gidicem
kız dünür sen yanındaki arkadaşlamı atıştın noldu? sonuç ne canım?
canım o gün kavga ettik
öyle kaldı
ben devam etcem ne zman patlak verirse o zman konuşucam
o arkadaşlada sadece işim düştüüğünde konuşuyorum o kadr artık bulamaz
eski samimiyeti:umursamaz:
burdan şunu anladımki herkes kavga ediyor:)))
ecrincim ben kavga edilmesine tartışılmasına karşı değilim ama insanların bunu bilmesi beni acaip huzursuz eder ama eşim maalesef benim gibi değil inanılmaz sesini yükseltir kimse umurunda değildir ben de nasılsa herkes duydu diye altta kalmam kavga sonucunda dışarı adım atınca apartman komşularımızdan muhakka biriyle karşılaşırız ve ben yerin dibine girerim çok utanırım birde anacım bizim apartmanda afedersin PIRT yapsan herkes duyar kağıtmıdır nedir duvarları
sen daha baskın karaktersin sinemisciğim, bana dışarıda derlerdi hep baskın karaktersin diye ama eşimle yan yana gelince öyle bir özelliğim kalmadı :))) hep idare edici oldum aman dellenmesin aman kavga çıkmasın onada git sor benden zoru yoktur :)))