2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

julicim ben o haberi mynette okudum ve abimi aradım bu firmaların birtanesinde gıda teknikeri abim bu virüs zaten varolan bir virüstü bütün beyaz ve kırmızı ette olan bir bakteri bunun fazlası zararlı dedi eğer zararlı birşey olsa ben et yemem dedi biz hergün burda incelemeler yapıyoruz dedi.ama bu dönem ne siz nede kereme et verme balık ver sadece dedi size söyleyecektimde fırsat bulamadım.
 
geçmiş olsun..evde mi düştü?
 

o zamn bu insalar neden öldürücü virüz die bahsediyor.adı gecmeyen diğer markalarda yokmuymuş acaba
 
acaba hiç bişeyi kafamıza takmadan canımızın istediği gibi yesek içsek psikolojik olarak daha mı rahat ederiz diye düşünüyorum çünkü bu konuları irdeledikçe içinden çıkamıyorum üzülüyorum
 
julicim diğer markalarıda test ediyorlarmış şuanda abim ben biliyorum senin için elvermeyecek oyüzden bu ara kırmızı ette beyaz ette yemeyin dedi. normalde olan bir virüsmüş hangi eti alıp incelesen o virüsü görürsün sana şimdi bilimsel şeyini anlatamam anlamazsında zaten dedi ben zararlı olsa neden bile bile yiyeyim yedireyim dedi. şuanda et piyasasında bişeyleri karıştırmaya çalışıyorlar dedi yakında çıkar kokusu dedi.
 
rengarenk katılıyorum sana canım irdeledikce takıntılı olmaya başlıyoruz.sonuçta çocuklar olunca insan tedirgin oluyor ama devamlı onları buşekilde koruyamayacağız biliyorum oof neyapacaz bilmiyorum.
 

öncelikle herkese günaydın....
cadaloz ..geçmiş olsun canım...a.s.
 
 
mehlikacım faceden fotolara yorum yazamıyorum izin vermiyor maşallah beril ne tatlı yiyor o çubukları.
 
buraya kimse takılmıyor artık diyoruz bir düşünelim neden girmiyor böyle giderse şahsen söyleyeyim bende artık fzl girmek istemiyorum sanki herkes birbirinin bir açığını arıyormuş gibi geliyor en ufak şeyden tşkr bekliyoruz yok bana selam verilmedi tşkr edilmedi diye tripler atılıyor burdaki ortak nokta çocuklarımız bunu unutmayalım gereksiz yerede birbirimizi kırmayalım.
 
 
yok zambakcım kendi profilinde mehlikanın görmen lazım çook tatlı çubuk kraker yiyor.
 

canım tek kelimeyle katılıyorum yazdıklarına
ama bi gruplaşma söz konusu zaten topiğe
girirmemsinin nedeni de bu kızlardaki eski
samimiyet yok ayrıca başkalarının fikirlerine
saygı söz konusu değil burda çok sivri ve acımasızca
eleştiri yapılıyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…