2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı



canım nasılsın
dün kızdım ama daha kızmıyorum
ne yapıyım olan oldu artık
dediğin gb ben her şeyi kafaya takıyorum
çabuk yaşlanır ölürüm kesin
 

sağol cnm..
beril de kanepeye tutunup sıralamıyor daha,
emeklemiyor hatta sürünemiyor,tersine çok az sürünebiliyor sadece,
oturttuğum da resimlerdeki gibi emekleme pozisyonuna geçiyor hemen ama kıçını kaldıramıyor,
sonra da emekleyemiyorum diye ağlıyor,uğraşıyor uğraşıyor yoruluyor ağlıyor başını yere koyup dinleniyor sonra..
maşaallah buğleme sürünmeye başlamış
 
ege de tapşin tapşin tanana ege gider hamama diyince ellerini bir çırpmaya başlıyor çatlarsınız. fırsat olursa çekip yüklerim
 
son günlerde berili emzirip uyutuyorum yarım saat kadar sonra ağlamaya başlıyor,
gidip ayağımda sallayarak uyutuyorum,çok geçmeden gene ağlıyor,
bu gece ben yatana kadar 2 kez uyandı ondan önceki günde öyle,
neyse ayağımda salladım uyudu yatırdım 1-2 kez gene ağladı,
saat 11 e doğru ağladı emzirdim,8 de uyudu 11 'e kadar 4-5 kez ağlayarak uyandı,
gece yine öyle bu çocuğa noluyor anlamıyorum ki..
önceden de çok mızmızlanıyordu ama bu kadar değil,
bir de önceden ilk yatırdığımda 3 saat güzel uyuyordu sabaha karşı mızmızlanıyordu şimdi yatırdıktan sonra başlıyor mızmızlanmaya:sinifsinif:
 
günaydınlar :)

cevaplar için sağolun kızlar. bu gece önce uzun kollu ile yatırdım çok terledi, sonra yine kısa kollu bodysini giydirdim. bakalım biraz daha böyle devam edicez sanırım.
 
kızlar aman bebişlerimize dikkat edelim şimdi mynette bir haber okudum 10 aylık bebiş temizlik kovasının içine düşüp boğularak ölmüş içim cıız etti çook acıdı mevlam korusun meleklerimizi.
 
günaydın kızlar...
ceyce evet ya emekliyorya çok dikkat ediyorum valla artık çok tehlikeli olmaya başladılar:)
 
yine çok yoğun bir gün yine çok çalışıyorum off ya dün gece Kuzeyde hiç uyumadı 2. dişimizde çıktı diğerleride geliyor ama dakika uyutmuyor bizi sürekli ayakta salladım biraz öyle uyudu sonra gcenin 3 ünde uyandı ve yatakta oyun oynamaya sesler çıkarmaya başladı.yanına gitmeyeyimde uyusun dedim nerdeee çığlık çığlığa bir ağlamaya başladı eyvah dedim kesin düştü bir yerden koşarak odasına nasıl gittim hemen ama bir baktım adam edepsiz ben yanına gidince sustu suratıma bakıp bakıp sırıtıyor neymiş niye ilk sesini duyduğumda yanına gitmemişim paşanın.böylece sabah 4:30 a kadar oyalamaya çalıştım sonra artık dayanamadım eşimi kaldırdım o uyutmuş biraz tam sabah 5 artık biraz dinleneceğiz dedik yatmışız zilin sesine uyandık saat sabahın 6 sı densizin biri nasıl zilin üstüne düşmüş anlatamam.o saate kim gelirki aklımıza türlü türlü şey geldi kapıyı açtıkki genç bir çocuk adnan abinin evimi diye soruyor eşim nerdeyse atlayacaktı çocuğun üstüne zor tuttum.tabi bizim bıcırık bu sesede yandı ve ben evden 7.30 da çıktığımda hala uyumamıştı.
kısacası çok uykusuzum çokta yorgunum işlerimde nasıl yoğun bu ara nefes almıyorum önümüzdeki ay fuara katılıyoruz hazırlık yapıyoruz oyy bana oyyyy.
 
oferta allah yardımcın olsun ya diş miş yok bizde gelince ne yaparız bilmem bu cadıyla..
 
tutku tek kişilik yatakta düşerse
diye korkarım ben ya
çok erken gb geliyor bana
yanına alışması kötü olmuş
dahaa yanından ayrılmaz ben sana diyim boshayallersmile
evet çok fena alıştı..son günlerde yatıyodu ne güzel yatağında tatilde mecbur yanımda yatırdım tekrar alıştı bana..şimdi uyuyo yatağına koydum..alışır inşallah..
tek kişilik yatak alırsam utku daha mutlu olur gibi geliyo bana..düşmemesi için yatak korumalığı alırım..yoksa bende korkarım düşer diye..
Safety First Yatak Kenar Güvenliği 150 Cm - Anne ve Bebek - joker.com.tr böyle bişey buldum jokerde..alternatiflerdevar.
birazdaha yatırmaya çalışıcam utkuyu yatağında sevmezse alıcam yatak artık
ege de tapşin tapşin tanana ege gider hamama diyince ellerini bir çırpmaya başlıyor çatlarsınız. fırsat olursa çekip yüklerim
maşallah egeye,bayılıyorum alkış yapan bebeklereopuyorumnanaktan..ben hiç böyle şeyler bilmiyorum ya..utkuda alkış yapmıyo haliyle..alsanaalsanasmile
bende kendim her naneye beste yapıyorum şarkı söylüyorum sürekli utkuda onu seviyo..
diş sıkıntısı vardır belki cnm..utkuda hala çok sık uyanıyo..7 dişi olduğu halde..daha çıkanlar var heralde.takip edemiyorum artık dişlerini

ahh cnm ya..allah korusun meleklerimizi..
 
herkese günaydın..süpürdüm sildim toz aldım yemeğimi koydum kızımı da uyuttum geldim...
yorumdum yahuuuu.....
 
herkese günaydın..süpürdüm sildim toz aldım yemeğimi koydum kızımı da uyuttum geldim...
yorumdum yahuuuu.....

ohh mis gibi olmuştur güle güle kirlen benimde evde bugün kadın var temizlik için nasıl mutluyum evim temizleniyor ben yapamıyorum istediğim gibi çünkü vaktim hiç yok.bende dünden yapmıştım yemeği hem bugün kadında yer diye benimde yemek sorunum yok bugün ama kuzey akşam hiç uyumadı bende çok yorgunumm bu yüzden
 
kızlar bişey soracağım size bizim beşiğin içindeki yatak aşağıya inmiyor yani kuzey her an kendini ordan atabilir tutunup ayaklanıyor çünkü beşiğin kenarını yükseltmek için bir alternatif varmıdır takılabilen bir aparat gibi mesela bilen varmı?
 
bugün canım hiçbişey istemiyor...

sadece ekşi şeyler düşünüyorum eve gidiim bol nar ekşili kısır yiceem...

acaba himilemiyim?:sinifsinif:
 
sivri benimde canım hamileyken ki gibi toprak ve beton çekiyor bende acaba diyorum:)
 
canım sigara da istii ama hmilelikten değil yemek yedim şimdi eve giddimde içecem...

işyerinde içmimm...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…