2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

chileckcim kereminde akşam öyle ateşi vardı dişten ya sıkma canının 38,5 yüksek bir ateş değil
 

delikafadulden

ay juli alemsin ya...

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
 
kızlar size bir soru

şimdi ikinci bebekler konuşulmuşken sizinde fikrinizi sorayım.Kuzey bildiğiniz gibi tüp bebek yani toplamda oluşmuş olan 11 embriyomuzdan sadece 1. biz 3.denemde tutturduğumuz için geride sadece 4 emriyomuz daha var saklanan donmuş halde.yani benim gebeliğim planlı olacak aynen Kuzeyde olduğu gibi.şimdi bu donmuş embriyoları 5 sene saklayabiliyorlar 1 yılı bitti kaldı 4 sene.ben bu arada onlarla bir deneme daha yapabilirim tabi tutar yada tutmaz hiç belli olmaz yani.peki sizce ne kadar sonra bunu denesem yani şimdi aklım hep o embriyolarda çünkü yüksek ihtimalle ikinci çocuk için tek şansımız onlar.doğal yolla çok zor çünkü bizimki.
bir cevap verin bana siz ne düşünürdünüz benim yerimde olsanız.
 
slm kızlar neler okuyorum böle ilk kurban belli olmuş :) hayırlı olsun zambakkız. bakalım ardından kimler gelecek bizde geliyoruz sandıydık test yaptım bişi çıkmadı ama gariptir karı koca testi boş görünce üzüldük :) test yapana kadar olmasın aman diyen kocam acaba korunmasakmı dedi ya deli mi ne :)
 
oyyy ne güldüm size..merva sabahtan git al bacım topunu:))boyutunu bilmiyom bacım.
kayınvalidesinde kalıyor nasıl yapcak esmer fantaziyi mazallah ortalık ayaga kalkar gürültüden durr kolum dur bacammm:))))))))))))))
oferta 4 yılın kaldıysa ve 2çocuktan sonra sanırım işten ayrılcan yoksa annen bakcakmı ikisine?
eger işten ayrılcam diyorsan kuzey 2,5 yaşındayken tekrar dene..
ama annem bakcak diyorsan kuzey 1,5 olunca dene.
yada 3 yaşına kadar çalış bekle sonra dene..
 

canım belki normal yollada olabilir hatırlıosun burdan ismini hatırlayamadım bir arkadaş ikinci bebeğine hamile şimdi.ben şahsen şartlar hayat ne gösterir bilemem ama allahın izniyle 3 yıl sonra ikinciyi düşünüyorum.
 
oferta bende kuzey olunca 2.çalısmalarına basla..anca calısmalar hamilelik derken kuzey 4 yasında olur
 

klava: mübarek ramazan günü konuştuğunuz şeylere bak
 

cnm bizde bu bebek için çok uğraştık aşılama denedik olmadı tüp bebeğe gidicekken doğal yoldan oldu çok şükür ama bizde ikinci için uğraşıcaz gibi tekraradan o yüzden ben çok ara vermeyi düşünmüyorum bide embriyolar çok beklemeden denemen şansını artırabilir doktorlar ikinci çocuk için 3 ile 5 sene çok uygun diyolar 3 yaş ara banada iyi geliyo kısmet tabi
 



canım bu tamamen sizin maddi ve manevi hazırlığınızla alakalı bir durum.
ben böyle bir ikilemde olsam, maddi imkanlarım 2.çocuk için elverecekse ilki 1 yaşındayken denerdim.
ama sen şu anda çalışmak durumundaysan ve Kuzeye de annen bakıyorken 2. bebek nasıl olur?
hadi oldu ona da annen bakmayı kabul edr mi? maddi oalark siz bunun altından kalkabilir misiniz?
annen bakamazsa 2 çocuğa tek maaşla idare edebilir misiniz?
yani bir sürü sorusu var bu "benim yerimde olsanız ne yapardınız" sorusunun.


 
bende 3 yaş ara vermeyi çok istiyorum ama bizim doğal yolla imkansız gibi bişey tabi rabbim isterse herşey olur o ayrı.4 tane donmuş embriyom var şimdi devlet sadece 2 tanesini koymaya izin verir yani iki deneme şansım var gibi tabi bunlar çözünürken hayatta kalırlarsa.yoksa tekrar tedavi tekrar hormonlar ve bir sürü para hiç göze alamıyorum onları.
demekki herkes 2-3 yaş ara vermek konusunda hemfikir.

ecrin annem ikinciye bakamam diyor zaten 63 yaşında kadın o zamana kadar daha da yaşlanır.ama benimde çalışmam lazım heleki iki çocuk olacaksa kesin çalışmalıyım onlar için.
 


yavv nolcek adamlar da helalimiz değil mi zaten
hem oruçlu olanlar konuşmasın o zaman, oruç sakata gitmesin, ben değilim konuşabilirim kaydirigubbakcemile3



Kız gittimi şimdi benim oruç senin yüzünden esmer benim terbiyemi sen bozuosun yoksa ben çok sessiz sakin birisiyimdir ağzım var dilim yok sempatiksalakcinni
 
fatma geçmiş olsun. bencede bir doktora daha götürün. ya da hangisine daha çok güveniyorsan onun dediğini uygula.

saolun kızlar desteginiz için size içimi döküyorum rahatlıyorum biraz"allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın .çok zor takma diye gözümün içine bakıyo eşimde yok bişeysi takma dedi çok rahat eşim sen çok takıyorsun kafana diyo.


fatmacım sıkma canını bu bir dönem ve atlatacaksınız biraz sabır mevlam yardımcınız olsun şükür alçı fln yapmıyolar canım.takıp çıkartılan bir aparat dimi bu?[/QUOTE]

evet canım takıp çıkarılan bi aparat ama hareketlerini kısıtlıyo işte bide o cihazın içinde görünce yüregim dağlanıyo resmen.


saol canım kalça gelişim geriliği çıktı kızımda


benımde geçmişti ecrin tam 1 hafta gecikmeli oldu.korkma bişey yoktur inşallah.

 
oferta 2 çocukla çalışman lazım ama nasıl yapacaksın..ozaman eve bakıcı tutacaksın 2 çocugada bakacak..kuzeyi kreşe versen 2.annen yine bakamaz..aman her açıdan zor valla...
benim şimdiki fikrim tek çocuk ama ilerde bilmem degişirmi fikrim.2.düşünmüyorum ben..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…