Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün evden çıkmak çok zor oldu bana gün geçtikçe alışacağıma daha da zor geliyor ayrılmak yine ağlaya ağlaya işe geldim.off ya ne olacak bu halimiz.
işe daldı yada nete dedim zatengünaydın canım ayy geçmişi okumaya dalmışım şimdi gördüm yazdığını
bugün izinden sonraki ilk iş günü ( off off
sinemis biz dışarda ağlayınca hissederlermi cidden ya.o zaman hiç ağlamam ben.
zaten bu cumartesi o kadar gereksiz bir gün ki boşuna geliyoruz zaten.sen nasılsın canım Buğlem nasıl
Sorma canım hissediyorlarmış
kitabın ismini unuttum hatta
herşeyi hatta çiş alışkanlığı-akşam uyuma hepisni algılayabilryorlamış
0-4 yaş 4 dil algılama düşün kapasiteyi
birde yorulma konusnda sınır tanımıyoarlmış
tıpkı buğlem
evet ya nasıl bir enerji var bunlarda bende çok şaşırıyorum gerçekten.
bugün niye bu kadar yavaş geçiyor zaman daha saat 11 bile olmadı ya
anket yapmaya bi kadn geldi hiç susmuyor maşallah
çay ikram ettim içiyor
hp yazıcılarla ilgili
iş arasındada hiç çekilmiyor dimi
evet önümde çok iş vardı baktı kaçamak sorular verdim
yaptı gitti şimdi
üff bugün fuzli geliyoruz maksat getrmek
aslında hafta içi çalışma saatini dolduryorz yinede
cumartes geliyoruz yaa
banka yok bişey yok
bugün evde olsak ne kadr çok iş yaplır ben evin işini bittr öğleden sonra kıızmla vakit geçirirdim ne güzel
günaydın kızlar
biraz geçmişe bakayım.
aynen katılıyorum
çok sıkıcı bende evde olmayı çok istiyorum dediğin gibi ne çok iş yapılırdı bugün.
evde dağlar gibi ütülerim var beni bekleyen yapmam lazım bugün yarında ev temizleyeceğim .
işte ben bu durumdan nefret ediyorum çalışmakta zorundayım ne zaman bebeğime zaman kalacak.dün ecrin yazmış ya modern hayat için çalışmaya karşıyım 2 yaşına kadar bebekle ilgilenmek lazım diye.
gelde ilgilen hadi.
ev nasıl geçinecek acaba faturalar ay sonu zırt diye geliyor.ay çok içim sıkıldı canım yine .
neyse artık geri kalan tüm vakti bebişlerle geçirelim dimi.
sinemis sen erde oturuyordun canım
sinemis bende senle aynı şeyi düşünüyorum ben evlenirken kayınvalidemler bir iğne bile vermedi düğününden saatlerce ağlayan tek gelin benimdir sanırım buna rağmen herşeyi ben yaparım gencim ne olacak dedim dünyanın borcuna girdim .
son 1 yılda eşim 2 kere ben ise 1 kere işsiz kaldım Kuzey doğdu derken iyicene dibe vurdum yani.şimdi ben hiç istemiyim kuzumu öyle mahzun evde bırakmak ama çalışmak zorundayım.
dediğin gibi bende eşimi çok seviyorum ama bazen benimde etrafımda sesin anlattığın gibi örnekler oluyor en basiti eltim zaten.bütün görevi kocasından gelen parayı yemek o kadar kendini geliştirmez evini pislik götürür.çocukların üstü başı pistir ama ona rağmen el üstünde tutulur bir dediği iki olmaz.Ben zavallısıda çalış çalış çalış yine yaranamam kimseye.
galiba şans biraz bu işler ben böyle söylediğimde de eşim çok kızıyor bana 5 sene sonra ne durumda olacağımız bellimiki diyor ona göre ben çok karamsarmışımda.
bizde buluşalım bir ara diyecektim avrupa yakası olarak ondan sordum oturduğun yeri