- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
ay ben de çok sinirleniyorum,fot.yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor
ben de yüklemeyi bıraktım artık:dilcikar:
evet ya kafayı yiyecktim bu yüklyenler nasıl yüklüyor çok merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben de çok sinirleniyorum,fot.yüklemeye çalışıyorum yüklenmiyor
ben de yüklemeyi bıraktım artık:dilcikar:
günaydın kızlar..ceyce taşınmışsın hayıorlı olsun evin güle güğle otur..
sivri geçmiş olsun kaan'a düzelir inş.üzme kendini..
nayk ne bee bi anlatın bakem:)))
birde delf nerede ben neden göremiyorum onu:))
selam kızlar..ne var ne yok..
bebekleriniz gecede kaç defa uyanıyo..
utku hiç derin dalamıyo.10 dk da yarım saatte bir uyanıyo..yatağın içinde fır dönüyo..dün akşam ağladı yüzünü sevicaktim sussun diye baktım kafanın yerinde ayaklar var..geneldede anlemesine yatıyo..kafa benim yanımda ayaklar babada..tekme manyağı yapıyo tüm gece babasını..
nasıl düzene gircek bu çocuğun uykusu bilmiyorum
canım ege dün gece yaptı aynı şeyi saat başı kalktı hemde çığlıkla. sıcakta değildi pek. geceleri gecelere uymuyor valla:uhm:
canım ege dün gece yaptı aynı şeyi saat başı kalktı hemde çığlıkla. sıcakta değildi pek. geceleri gecelere uymuyor valla:uhm:
selam kızlar..ne var ne yok..
bebekleriniz gecede kaç defa uyanıyo..
utku hiç derin dalamıyo.10 dk da yarım saatte bir uyanıyo..yatağın içinde fır dönüyo..dün akşam ağladı yüzünü sevicaktim sussun diye baktım kafanın yerinde ayaklar var..geneldede anlemesine yatıyo..kafa benim yanımda ayaklar babada..tekme manyağı yapıyo tüm gece babasını..
nasıl düzene gircek bu çocuğun uykusu bilmiyorum
utku 1 2 aydır böyle canım..dişten diyorum ama bebek kitaplarıda 6 aydan sonra uykunun düzene girmesi lazım diyo..düzeni bırak olan düzende kayboldu..
işin kötüsü utku çok fena alıştı benim emmeden geri uykuya dalmıyo..o memeyi ağızda tutacak bi..
egeciğin dişler ne alemde
Ege'nin düzen yalan oldu he :bbo:
Sana 2 günlük uyku yeter
slm kızlar nasılsınız bakalım
yaaa benim canım çok sıkkın
benim görev yerim konya eşimin yanına tayin isteyeceğim
ama tayin isteyebileceğim okullar arasında bana en yakını 50 km
ama orası bana hayatta çıkmaz 100 km den fazla hergün git gel yapılır mı?????????????
offffffffffff offffffffffffffffffffffffff
scedcedu hoşgeldin cnm,haftanın hergünü gitmek zorundamısın hani öğretmenler ayarlıyor haftanın 3 günü fslsn gidiyolar ya okula
en azından benim tanıdığım bebişi olan öğretmenler öyle yapıo
neresi orası ?
ama orası bana hayatta çıkmaz 100 km den fazla hergün git gel yapılır mı?????????????
sağol canım iyiyiz bizde..utku paşa gece uyumayınca gündüz uyuyo bol bol..şu andada 2 saattir uyuyo..iyiyiz tutkucum sen nasılsın utku nasıl ?
bizde aynıyız gece defalarca uyanıyoruz derin uyku yok beşiğin içinde dedğin ayak bacak pozisyon karışmış durumda
bi uyanıyorumki beşiğin parmak aralığından ayaklar sarkmış şekilde uyuyor
he yalan oldu ne iyi gidiyorduk halbuki. uyumakkk istiyorummm esmerimm ya valla şöleee bir deliksiz 12 saat uyusam ne güzel olur
kız esmer gıcığı..geliniyle derdi olan kaynanaya niye derman olmadın...yazıııkkk....