kızlar tabiki de aklımız evde kalıyor ama bakan kişiye güvenerek teslim etmiyor muyuz bebeklerimizi zaten?
bakanlarda yabancılarınız değil; teyzesi ve ananesi sonuçta.
eminim ki sizden daha çok özen gösterirler çünkü ne de olsa emanet bebek bakıyorlar.
kılına zarar verse, iki kere kussa, kendi tırnağıyla yüzünü çizse ne kadar evladı, ablası da olsanız hesap vermek zorundalar.
siz bu kadar müdaheleci davranınca bakan kişinin de eli ayağına dolanır.
bebek bu kafayı bi yere çarpıp morartır da mutlaka ama bu sefer bakan kişi suçlu hisseder kendini.
Evet çalışan anne olarak esmere katılıyorum bakan kişiyi motive etekte önemli düşürse bile ben tepki vereceğimi sanmıyorum .hatta her fırsatta çok güzel baktığı için teşkkür edeiyorum keni annemede yaptım bunu şuan kayınvalidmede ikisde buğlem uynsa uykuda bile olsalr hazır ol durumuna geçiyolar yedirme konusunda benden çok çok iyiler
biraz rahat olmak lazım için acısada belli etmemek lazım.suçlıluk duygusu zaten var öksürse ben mi üşüttüm diyolar
buğlemin öksürüğü geçmiyor annem her telefonda benmi üşüttüm diyor.burdada kayınvalidem benmi iyi bakamıyorum diyor .esmer sen çok güzel anlatmışsın arkdaşım
biz çalışmaz zorundayız gelecekleri için beim evim olsa bile belki yine çalışırdım kendi,mi garantiye almak için
Ayaz'da cuma gecesi 02:30!!'da uykum bitti kalk eğlendir beni dedi akannehir.
birlikte yatıyorduk hiç pas vermedim ben yatıp uyudum.
ayy o parmağını sokabileceği her yerime soktu delikafadulden
burnuma, gözüme, kulaklarıma..
sonra kirpiklerimi çekti ben de dayanamdım güldüm sonunda; ayy sen misin gülen çıldırdı keyiften.
üzerimizde pike vardı, onu kafasına kapatıp eller ayaklar çırpınıyor. kaldırıp cee yapacakmışız.
açmıyorum bu seferde kendi de açmıyor, boğulacak diye mecburen açıyorum yüzüne bakmadan; pişmiş kelle gibi sırıtıyor suratıma bakıp.
arada böyle geceleri 1 saat kadar enerji boşalması yaşıyoruz.
sorma bacım ya bunlar çok beter oldu buğlemde eller hep yüzümde gözümde hep çenesizlk derdi başka bişey yok koca tötünü kaldıramıyor geçen gün ayağını ağzına alcak bas bas bağıryor almıyorum diye korktuk ağlıyor bi baktık ayağını ağzına götrmek içinmiş herşey
günaydın kızlar nasılsınız?
ofetra üzülme cnm geçer bunların hepsi yakında büyütmemeye çalış
esmer sevindim annenlerin sağsalim dönmesine ve telefonun normale dönmesine
ayazın odasıda hayırlı olsun cnm
feyza sen nasılsın
juli melisa tamamen iyileştimi face de resmini gördüm sen ne kadar güzel bi hatunsun maşallah
ayrıca melisa tıpkı sen tıpkı
mehlikasu benimkide su çok az içiyor ya ben veriyorum sık sık ama içmiyo acaba emdiği için mi?
iyiyim canımmm sen naıslsın
saol cssa cım :1hug: :lepi: tekirdağ havası yaradı bize günaydın canım...
melisa havasında
ilgilenenler cok ,
hergün sokaklarda fink atıyo olur tabi canım merak etme
bir dönem geciriyor bebekler
sadece cok ısrar etme soğutma
ben 2 gün meme vermemiştim hiç sağıp içirmiştim uyurken
yerim o tontiki gezmeye alıştrdın şimdide sokaklarda fink atıyor diyosun çok alıştrma kışın dışarı çıkaramıycaksın evde ki halini düşün
canım bizimkilere git sor benden şikayetçi olmayan 1 kişi varmı acaba
belkide çocuğumu neden bırakıyorum neden kendim bakamıyorum neden çalışıyorum diye vicdan azabı duyup milletten çıkarıyorum acısını en çok ta eşimden ve herkes benim psikolojimin bozulduğunu söylüyor eşimle ailemin yanında tartışmalara başladım bizimkiler şaşkın siz böylemiydiniz geçinemiyomuydunuz hiç diye soruyorlar bize üzüldüğüm zamanlarda buradaki bir müdürün sözleri geliyor aklıma sakın işini bırakma tecrübeli bir anne olarak söylüyorum demişti her zaman yanında olmak marifet değil önemli olan Kaliteli Annelik o da senin elinde demişti
aynı şeyleri yaşıyoruz evet geçecek bu günler deyip sabretmek gerekiyor müdürünün dediğide doğru çünkü 1-2 sene sonra bebekler büyüyecek bizse işsiz kaldığımızla kalacağız o zaman şimdiden çalışmak iiyi tabi.[/QUOTE]
esmer haklısın çok haklısın hemde şimdi yazdıklarını okudukça gözlerim doldu ağlamamak için zor duruyorum nasılda böyle teselli edilmeye ihtiyacım var anlatamam eşim benden çok uzak artık.tek ortak konumuz Kuzey annem desen artık onunla da eskisi gibi değil ilişkimiz konuşacak kimse yok çok bunalıyorum ne oldu böyel anlamıyorum herkes benden uzak çok uzakk
oferta canım neden bu kadr abartıyosun bak bizde bırakıp geliyoruz onun geleceği için ileride seni anlayacaktır eminim.bende bu sabahevden çıkamadım çok üzüldüm orda öyle kahkaha atıp gülüyor babannesi aldı oyuncaklarla konuşuyor o kadr neşeliydiki içi acıdı resmen .sabah oyun oynadık 6da kalktım gece 1de yattım ve gece 2 defa uyandı emzirdm her frsatta seviyorum her boş anımda oyuncaklaRıyla oynatıyorum konuşuyorum eksikliğimi tabiki biliyor anneyiz biz ama bunu ona ve aileme yansıtmıyorum çünkü büyük biri gb hissediyor gerçekten
sende rahat ol geri kalan zamanını ona ve eşine ayır böyle düşünmeyide bırak lütfen .hep evde olup geeleceğinde ona maddi sıkıntı çektrmektense şimdi yanında olma geleceğinde kendini bildiği zamn ezik hissetceğine şimdi ayrı kal
yarın birgün okula giittiğinde bi eksiği olduğunda alamadığında sen daha üzüleceksin öyle düşün elindne geldiği kadr bu düşünceyi bırak ve eşinede iyi davran oda stresli sende böyle yaptıkça belki dahada kötü olcak herşey ....eşim uzak demişisn belki yakın olmaya çalışttı ama sen hep aynı duyguların baskın çıktığı için dahada kötü olmamk için uzak duryordur .kuzeyde hisseder onun için böyle düşünmeye bir an önce bırak arkadaşımmm
annene de güven seni nasıl büyüttüyse torununu senden iyi büyütecektir çünkü emanet ediyosun