Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaklaşık 1 aydır sabah öğle arası meyve suyu yada püresi öğleden sonrada yoğurt veriyorduk .son bir haftadırda öğlenleri çorbalara başladık arada vakit kalırsa kaşık mamasıda veriyorum.
zaten artık sütüde pek istekli emmiyor çorbaya bayılıyor mesela tabi yeni tatlar hoşuna gidiyor ne de olsa.yarın dr kontrolümüz var daha detaylı bir beslenme listesi alırım yazarım burdan vanım sanada
valla ben ikisinide düzenli vermiyorumbende anlamıs değilim....
ki zaten devamlı vermiyorum coğu zaman unutuyorum..
kan testinde kan değerleride iyi cıkmıstı zaten...
o yüzden haftada 3 kez veriyorum..
ama d viti hala düzenli veriyorum...
bende olmadımmm ohhh ne güzell mis missss -tatlicadiarzu-kızlar ben hala regli olmadım...
melisa gece 1-2 kere ya emiyor ya emmiyor..
neden hala olmuyorum yaaaa
bide şunu dinle bana dediki ishal ya da kabız olursa kes verme sonra krizalite söyledim aaa bize hiç öyle demedi dedi :))))))) ondan sonra Türk milleti hep inşallah hep maşallahlarla gidiyor diyorlar e ne yapalım diyeceğim o ki "Allaha emanet bebeklerimiz"ben de test yapmadan vermeniz doğru mu falan demiştim,bi hayli direndim hatta,biro lbey de test yapsak kesin az çıkar,hasta etmeyelim çocuğu dedi..vermeye çalıştım ama zaten çok kusuyor,onu verince iyice arttı,tadı da iğrenç,sonraki kontrolde söyledim ezile büzüle,veremedim dedim,bu sefer de hiç mühim değil,destek olsun diye verdim zaten dedi..ben de anlamadım bişey..gereksiz demir yüklemesi zararlı diye biliyorum,ayrıca bilinmeyen bir kan hastalığı varsa,ciddi yan etkileri var..
şimcik bızıklatmak şöle oluyor
hani doktor masaya cıkartıyorda kurcalıyor ya o sempatiksalakcinni
belkim 1-2 kiloc gider die umud ediyorum
evet doğru,bizim ilk drumuz bıngıldağı küçük dedi,1.ayda başladık multitabs a,şimdiki dr da normal dedi,her seferinde soruyorum ben de erken kapanıyormu normal mi diye :kedi:ben d vit vermiyorum çünki bıngıldağımız erken kapanmaya başladı o yüzden kestik
bana da ishal-kabız dedi..çok aşırı kusarsa da verme demişti,içinde de yazıyor ama bi seferde ne varsa kusarsa yani hökür hökürse vermemek lazımmış,öyle de olmadı işin doğrusu..az az kustu vermedim..paylaşırsan sevinirim bakalım bizde yarından sonra geçeriz artık :))
valla ben ikisinide düzenli vermiyorum
bende olmadımmm ohhh ne güzell mis missss -tatlicadiarzu-
bide şunu dinle bana dediki ishal ya da kabız olursa kes verme sonra krizalite söyledim aaa bize hiç öyle demedi dedi :))))))) ondan sonra Türk milleti hep inşallah hep maşallahlarla gidiyor diyorlar e ne yapalım diyeceğim o ki "Allaha emanet bebeklerimiz"
şişkinlik gider belki de kilo gider mi??pek sanmıyorum kızlarevet evet gider dimi 1-2 kiloo bende ondan diyorumm
evet cnm kemik gelişimi için ya dvitbıngıldakla bağlantılı mı ki ?
evet doğru,bizim ilk drumuz bıngıldağı küçük dedi,1.ayda başladık multitabs a,şimdiki dr da normal dedi,her seferinde soruyorum ben de erken kapanıyormu normal mi diye :kedi:
bana da ishal-kabız dedi..çok aşırı kusarsa da verme demişti,içinde de yazıyor ama bi seferde ne varsa kusarsa yani hökür hökürse vermemek lazımmış,öyle de olmadı işin doğrusu..az az kustu vermedim..
regl olmamak güzel de tatilimin ortasında olursa,valla oturur ağlarım klava:
benim şu göbek gitse süper olurrr çok kaldı çookşişkinlik gider belki de kilo gider mi??pek sanmıyorum kızlar
şişkinlik gider belki de kilo gider mi??pek sanmıyorum kızlar
benim şu göbek gitse süper olurrr çok kaldı çook
bizede enver bey sakın ha d vitamini kullanma dedi ilk hafta sonra birol beye söyledim şaşkın şaşkın baktı bi tuhaflıkta yoktu bıngıldakta 2 ay öyle geçti kullandırtmadılar sonra kullandık
herkese iyi akşamlar
ya benim de göbek duruyor..benim şu göbek gitse süper olurrr çok kaldı çook
bizede enver bey sakın ha d vitamini kullanma dedi ilk hafta sonra birol beye söyledim şaşkın şaşkın baktı bi tuhaflıkta yoktu bıngıldakta 2 ay öyle geçti kullandırtmadılar sonra kullandık
herkese iyi akşamlar
oda yeter bana fos fos balon gibiyim bide memeler kocaman ve sarkık harikayım yaniii kafamçokkarıştı
cok yüklendik bu ara herkese bunu kendimiz alak artık sempatiksalakcinnibu arada juli sen mama sandalyesine sponsor bulursun sana kalmaz ki
melisaya hala demeyi öğret halası alır hemen
gider gider delikafaduldenevet evet gider dimi 1-2 kiloo bende ondan diyorumm
slm kızlar ....
julii mama sandalyesi sormuşsun bzmki sunny baby...gayet kullanışlı cnm fiyatı da çok değildir sanırsam...önleri de tekerlekli ben hangi odadaysam ece de o odaya geliyor...yükseklik ayarı var sırt ayarı var..2 tepsili...bak istersen netten...