- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yusufmu düşmüş çok geçmiş olsun canım yastıkları bıle dinlemiyolar demek beril düştü gözüm iyice açıldı artık..
çok dikkatli olun kızlar geçen buradakı eczacının bebeği düşmüş yataktan beyin kanaması geçirmiş 6 ay riskli demiş doktoru... ayy Allah korusun çok üzüldüm valla yastıklı falanda koymuyorum artık
hoşgeldin cnmbuyrunnnnnnnnn
niye konuşmayalım cnm,topik herkese açık,din,dil,ırk vs ayrımı gözetmiyoruzkaydirigubbakcemile3
cnm biz beril 2 aylıkken uçakla yolculuk yapmıştık,
giderken sürekli emzirdim hiç problem olmadı ama gelirken çok ağladı emzirme fayda etmedi,
binmeden yarım saat önce ağrı kesici versen garantiye almış olursun kanaatimce..
biz de 2 günle 6.6.06 yı kaçırdık,
8.6.06 da nikahımız kıyıldı..
mehlikasu bende dötünü kıpırdatmıyo sadece ters dönüyo demiştim kıpırdatıp düşmüş işte o günden beri tırtıl gibi gidiyo kuzum:)
jasminin kuzeni vefat etmiş trafik kazasında 10 gün önce çok morali bozukmuş ondan gelemiyomuş kk'ya.
bir süre daha gelemem herhalde dedi, haberiniz olsun sizin de.
posi geçmiş olsun cnm,
neyseki bişey olmamış yusufçuğa,
Allah'ım tüm bebişlerimizi esirgesin:Saruboceq:
yusufmu düşmüş çok geçmiş olsun canım yastıkları bıle dinlemiyolar demek beril düştü gözüm iyice açıldı artık..
çok dikkatli olun kızlar geçen buradakı eczacının bebeği düşmüş yataktan beyin kanaması geçirmiş 6 ay riskli demiş doktoru... ayy Allah korusun çok üzüldüm valla yastıklı falanda koymuyorum artık
posi çok geçmiş olsun
jasminin kuzeni vefat etmiş trafik kazasında 10 gün önce çok morali bozukmuş ondan gelemiyomuş kk'ya.
hadi yaa bende bugün onu soracaktım nerelerde görünmüyor diye Allah sabır versinjasminin kuzeni vefat etmiş trafik kazasında 10 gün önce çok morali bozukmuş ondan gelemiyomuş kk'ya.
cok üzücüjasminin kuzeni vefat etmiş trafik kazasında 10 gün önce çok morali bozukmuş ondan gelemiyomuş kk'ya.
saol mermecim...evlilik yıl dönümü olan herkesi tebirk ederim bu arada
rabbim sağlık lı sıhatli bebişleriyle birlikte uzun ömürler versin inş
tapşın tapşın tapşın alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de berile öğretmeye çalışam bakem öğrenecek mikaydirigubbakcemile3
emmiyo emmiyo emmiyo bu çocuk beni delirtecek ya ağlama krizine giriyo yatar pozisyona gelince ama sağdığım zaman biberondan lıkır lıkır içiyo sabahtan beri o ağlıyo ben ağlıyorum süt te var emmemesi yüzünden kesilecek sütümde