Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
smh; arı mama marketlerde var canım.
daha dün carrefoursa'da gördüm.
toz mamaların olduğu reyonda olur.
neyle yapıyodun suylamı
tadı nasıl
dr pirinç unu muhallebi verebilirsin dedi
benim velet bu tarz şeyleri hiç sevmedi bide bunu deneyim istiyorum
nette baktım şeker var içinde falan demişler ama
nasıl bişey bu arı mama nasıl yapılıo ilk defa duydum?
feyzacım çook geçmiş olsun canım işte yorgunluk stres birikti birikti sonuç buu.birgün bende patlayacam yakındır yani çook yoruluyorum birde bugün ay sonu kafayı yiyecem.
mehlika
ben eşimle lisede tanıştım ondan önce erkek arkadaşım olmuştu ve çok sevmiştim eşim bunu biliyordu bana sormadı bende anlatmamıştım arkadaşlarımdan duymuştu onla konuşuken bile içimde hep bi sevgisi kalmıştı sebpsiz ağlıyordum unutamıyordum vs .biliyordu anlıyordu zamnla hepsini aştım
ve ne o bana soruyordu nede ben ona
oda bilyorduki geçmişte arkadaşlıklarımız mutlaka vardı ne yaşanmışsa yaşanmış geçmişte kalmıştı bende biliyordum ki onunda vardı
sormanın anlatmanın bi gereği yoktu ciddi bi ilişki vardı bundan sonrasında güven çok önemliydi
bazı erkekler inceler bile bile inceler herşeyi kardeşin böyle yapmış
bana göre sonrasın da ayrılmasından başta ayrılması iyi olmuş bir kere midesi bulanmış ilerde problem yaşablrdi .her erkek farklı düşünür
kızın denemesi çok çocukca bi davranış 3,5 aylık daha tanımadığı nişanlısna bu tarz bir deneme nelere mal oldu
dedğim gib çok göreceli hakkından hayırlsıı olsun ama kardeşin hiç öpüşmemiş birini zor bulur
bu konu gelmişken bişey anlatcam
bizm komşumuz vardı tokatta kız bakıyorlar görücü usülü sürekli annesi araştryordu herkes hayırlsını nasip etsin konuşmamış namuslu felan diye iyi dilklerini iletyormuş
evlenecek çocukda
konuşmamış bulamamda allah az öpülmüşünü nasip etsin demişkaydirigubbakcemile3
buda bi örnek olsun
cnm bildiğim kadarıyla ilk kullanımda kaynatılıyor diğer kullanımlarda sabunlu ılık suyla yıkayabilirsin,
camsa sıcak suyla, hatta bulaşık makinasında da yıkanabilir,
ben önce biberon fırcasıyla temizliyorum ve her seferinde kaynatıyorum daha doğrusu kaynamış suya atıp bekletiyorum
feyzacım çook geçmiş olsun canım işte yorgunluk stres birikti birikti sonuç buu.birgün bende patlayacam yakındır yani çook yoruluyorum birde bugün ay sonu kafayı yiyecem.
canım bizim velet kaşık mamaları tahıllı falan onları sevmedi dün dr muhallebi pirinç unuyla falan verin dedi yemiyoki dedimsemihacım neden arı mama vermeyi düşünüyosun kaana?
suyla yapılıyo muhallebi canım
ay inşallah diğerlerine alıştırı diğerlerinde formül karışımda var çünkübenimkide sütlü irmikli vs.. mamaların hiçbirini yememişti
arı mama aldım bende onu yedi ,bu sayede digerlerinede alıştı
evet içinde şeker var
ama hepimiz omamalarla büyümüşüz
suyla karıştırıp kaynadıktan sonra 1,2 dk pişiriyosun
bence bi dene bu sayede digerlerinede alışır
:lepi:mehlika
ben eşimle lisede tanıştım ondan önce erkek arkadaşım olmuştu ve çok sevmiştim eşim bunu biliyordu bana sormadı bende anlatmamıştım arkadaşlarımdan duymuştu onla konuşuken bile içimde hep bi sevgisi kalmıştı sebpsiz ağlıyordum unutamıyordum vs .biliyordu anlıyordu zamnla hepsini aştım
oda bilyorduki geçmişte arkadaşlıklarımız mutlaka vardı ne yaşanmışsa yaşanmış geçmişte kalmıştı bende biliyordum ki onunda vardı
sormanın anlatmanın bi gereği yoktu ciddi bi ilişki vardı bundan sonrasında güven çok önemliydi
bana göre sonrasın da ayrılmasından başta ayrılması iyi olmuş bir kere midesi bulanmış ilerde problem yaşablrdi .her erkek farklı düşünür
kızın denemesi çok çocukca bi davranış 3,5 aylık daha tanımadığı nişanlısna bu tarz bir deneme nelere mal oldu
dedğim gib çok göreceli hakkından hayırlsıı olsun ama kardeşin hiç öpüşmemiş birini zor bulur
bizm komşumuz vardı tokatta kız bakıyorlar görücü usülü sürekli annesi araştryordu herkes hayırlsını nasip etsin konuşmamış namuslu felan diye iyi dilklerini iletyormuş
evlenecek çocukda
buda bi örnek olsun
kızlar bende 2 dir elma suyu veriyorum 2 çay kaşığı ilkinde sevdi
2 ci verdiğimde çok istekli değil di
bu arada ilk vereceğiniz yiyeceği karnı açken vermek lazım mış
biberon fırçasıyla arap sabunuyla temizleyip sonra çok az kaynatıyorum her kullanımdan önce yorucu oluyoo
irem boyu nasıl, belki boya gitmiştir bu ay?
duru; ben ilk alığımda 1 kere kaynatıyorum ondan sonra normal bulaşık gibi yıkıyorum
kızlar benim kızım gecen ay 7.250 ydi
bu ay 7300 cok üzüldüm hiç kilo almadı
doktorlar sütün yetiyo diyip duruyorlardı hiçbişey vermiyolardı
ben 10 gündür ek gıdaya başladım
1 ayda hiç kilo almayan varmı yaa neden böyle olduki
boyu gecen hafta 64.5 dediler
aynı yer bu haftada 66 dedi onuda yanlış söyledi galiba bir haftada boyu uzayacak degil
yani boyuda atmamış
ac kalmış demkki cocuk
1 aydır idrarınıda yapmıyodu turuncu leke halinde kalıyodu bezinde
ayy örneğin çok komik..mehlika
evlenecek çocukda
buda bi örnek olsun
boyu gecen hafta 64.5 dediler
aynı yer bu haftada 66 dedi onuda yanlış söyledi galiba bir haftada boyu uzayacak degil
yani boyuda atmamış
ac kalmış demkki cocuk
1 aydır idrarınıda yapmıyodu turuncu leke halinde kalıyodu bezinde
ayy örneğin çok komik..
:roflol::roflol:
senin nezdinde diğer arkadaşlara da cevap vermiş olayım,
doğru diyorsun herkes yetişme ve hayat tarzına göre farklı yorumlarda bulunabilir,
kız başta söylemedi iş bu raddeye geldikten sonra keşke hiç söylemeseydi..
tabi evlendikten sonra ayrılmasındansa şimdi ayrılması daha iyi..
ay daha yazacaklarım vardı hepsi uçtu,mesaj böyle yarım kaldı..
kızkardeşim vardı onunla konuştuk arkadaş geldi yanıma vs derken şimdi de kızımın yanına gitmem lazım,