- 28 Aralık 2009
- 582
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben dün akşam adet oldum bugün fenayım bu iklinci düzenli adetim sanırım olıcam artıkımın.
ama canımı sıkan bi durum var ben 65tim şimdilerde 66 67 oralarda seyrediyorum ama acayip iştahım açıldı ve süper ötesi tatlı istiyor canım dün 1.5 kilo sütten sütlaç yaptım adam bi kase yedi şuanda hiç kalmadı sütleç(( yemekten ziyada tatlı haftasonu 2 sefer tulumba tatlısı istedim adam ikincide aşmı eriyon ne poh yiyon karı sen kafayımı yidin dedi ne oldu zayıflama dedi bende yalan oldu didim:)) biri beni durdursun yavv yardım edinn imdatt içimde canavar var sanırım:)))) ühühühühü
cadi, adet olmadan önce kilo alinir vücut siser ya bi kac güne kadar aldigin o bir iki kiloyu verirsin siskinligin gecer
yazı güzel ama burası çıkarılırsa daha hoş olabilir ((Ben Tanrı gibi insan yaratabiliyorum))tövbeee
cnm 2 gündür bende sürekli tatlı yiyorum 2. adetimi henüz olmadım ilkini geçen ay bu zamanlarda olmuştum inşallah 2.yide olurum
tatlı istediğin zaman nesfit ye azda olsa dur diyo
ya kızlar ben dün akşam adet oldum bugün fenayım bu iklinci düzenli adetim sanırım olıcam artıkımın.
ama canımı sıkan bi durum var ben 65tim şimdilerde 66 67 oralarda seyrediyorum ama acayip iştahım açıldı ve süper ötesi tatlı istiyor canım dün 1.5 kilo sütten sütlaç yaptım adam bi kase yedi şuanda hiç kalmadı sütleç(( yemekten ziyada tatlı haftasonu 2 sefer tulumba tatlısı istedim adam ikincide aşmı eriyon ne poh yiyon karı sen kafayımı yidin dedi ne oldu zayıflama dedi bende yalan oldu didim:)) biri beni durdursun yavv yardım edinn imdatt içimde canavar var sanırım:)))) ühühühühü
oferta kardeşin annen falan yakınsa arada sırada onlardan rica et yemek yapsınlar ya da sen yokken ütünü yapsınlar olmaz mı?
ya da bebişe kim bakıyosa ona rica etsen bebek uyurken bişeyler yapsa
paydos oldum.
darısı delf ve oferta'nın başına [/QUOTE
hadi iyi akşamlar sana bol bol dinlen yarına görüşürüz.
paydos oldum.
darısı delf ve oferta'nın başına
yazı güzel ama burası çıkarılırsa daha hoş olabilir ((Ben Tanrı gibi insan yaratabiliyorum))tövbeee
tam da browni intense yediydim.
iyi gitti muhabbetin üstüne kaydirigubbakcemile3