- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
buğlem öksüyor aradım gündüz hiç öksürmemiş b kız nasıl anlayamadım saati satini tutmuyorcnm geçmiş olsun ya ne oldu buğleme sana?fisfisfis
ah be canım benim hergünki halim bugün snede var ama ben nedense hiç fırsat bulup yatamıyom
bence gitme bebe zaten hasta onlarda anlarlar bebeğinin halini görüyolar neticede sende dinlen bebende dinlensin anlamazlarsada çokta tın başkarını okadanda çok düşünme yıpranırsın+ karşılığını bulamazsın
evet uykusuzluk çok kötü sizi daha iyi anlıyorum .çalışınca daha kötü evde ayağını uzatsan çağanı kucağına alsan bile dinrsin iş yeri öyle kafa göz tutamıyosun .uyku nastıryor ekrana bakatıkça
misafrler ilk geliyor ilk gezmeye çıkış aksilk bğlemde hiç öksürmemiş gayte neşeliymiş garip bu benim kızım .gece garezi banaydı yada ilk gün kalabalığa alışmadı
ne biliym namaz kılınıyor sonucunda ibadet yeri yatmak istemem koltuk gb bi yer var zaten dinenmk için yapmışlar daha doğrus oturar kılamaynalr için yapılmış .ama yinede istemedim nebiliym.hayır gezemem gitsem de duş alıp uyusam kendime gelirim ama bakalımGecmis olsun canim neden mescitte yatamazsin ki, insanlik hali yatip uzansan bisey olmaz canim.
bence de gitme bebenle vakit gecir madem hasta zaten sen de kendini iyi hissetmiyorsun zaten.
geçmiş olsun cnm,bu gece uykusuz kalmışsın ya ondandır,
eve gidince düzelmessen kendini yorgun hissedersen gitme bence,evde dinlenirsin biraz,
ya da bu gezme işini yarına erteleyin,hava soğuk,buğlem de hastaymış zaten..
maşaallah hamarat hatun,akşam için kolay bişeler yap,
ben dün akşam eşim yemeğe gelecekti,dolapta ayıklanmış bezelye vardı onu yaptım yanına da bulgur pilavı yaptım,
eşim gelince berili yıkadık,ben onu emzirirken eşim salata yaptı,masayı kurdu,beril uyudu yatırdım,saat 9'dan sonra yemek yedik..
bnde öyle düşünyorum gitmesem iyi olacak duş alır yaarım 1 saat olmazsa