- 30 Ekim 2008
- 6.798
- 54
günaydınnn herkese..
nerde sordun yaa.
sütaş baby mix sade, eğer o yoksa danino benim yoğurdum.
senin şehir dışı yolun benim şehiriçi yolumdan daha kısa sürüyor ama, nasıl olcek
pekmez ağır gelmez canım. kahvaltıya da konuluyor tatlandırmak için.
onlar kırmızı noktalı ateşli gacılar ondan kaydirigubbakcemile3
hani mesajların üzerinde bir bant var koyu pembe renkli. kötü içerik butonu falan var. yanında terazi var.
teraziye tıklayınca bir pencere açılıyor oradan veriyorsunuz.
ben uyuyodum o saatte bacım kaydirigubbakcemile3
maşallah burak'a da. 450 gr çokda az değil bence. bu ayda ve sadece anne sütü alıyorsa. doktorun iyi demiş bence canım
sevcan karısı ben oğluma sabhalrı yani öğlen 2 gibi 1 gibi ıhlamurun içine 2 bebe bisküvüsi birazda pekmez yediriyom eğer evde yoksam ikindileyin bebe pişrinç unu yiyo ama evde yoksam evdesem yemiyo akşam altı gibnide yarım kavanoz meyve püresi yadaevde yaptığım varsa onu yiyo bu kaaa yediği bu işte annem bazende 1 2 çay kaşığı yumurta sarısı veriyo markete mıçım kalksa gitsem yoğur alacam hatta sordum ne markadı yoğurt diye ama kimseden tık yok gene tebrik koydum hepinize:) araalrdada bol bol beni emiii:dance:
nerde sordun yaa.
sütaş baby mix sade, eğer o yoksa danino benim yoğurdum.
bende yavaştan kaçar malum şehir dışında çalışıyorummm yolum uzunnnnnn. gideyim oğluşu teslim alayım öpeyim koklayayımm pek özledimmmm gerçi hergün özleniyor tabii de artık kapıdan içeri girince tepki vermeye başladı gülücükler filannnnn pek hoşlanıyorum
senin şehir dışı yolun benim şehiriçi yolumdan daha kısa sürüyor ama, nasıl olcek
yumurta için erken değil mi?
pekmez ağır gelmez mi bebişlere
elma püresi ver sende Çağan'a
ben 2 haftadır elma püresi veriyorum hazır kavanozda
günde 2 kere mıçıyo Eren
pekmez ağır gelmez canım. kahvaltıya da konuluyor tatlandırmak için.
juliyle pamukun ismi niye kırmızı yazıyo altta fisfisfis
onlar kırmızı noktalı ateşli gacılar ondan kaydirigubbakcemile3
ya hakikaten , bu puan işi nasıl oluyor, neden ve nasıl puan veriliyor,
bana da puan verilmiş, yeni farkettim, nasıl veriliyorsa söyleyin ben de
size puan vereyim...
bende merak ediyorum canım bilen varsa söylesin itibar puanı demii
hani mesajların üzerinde bir bant var koyu pembe renkli. kötü içerik butonu falan var. yanında terazi var.
teraziye tıklayınca bir pencere açılıyor oradan veriyorsunuz.
kimsecikler yok melekelr korusun ve ask ve ceza izliyorsunuz galiba
ben uyuyodum o saatte bacım kaydirigubbakcemile3
maşallah burak'a da. 450 gr çokda az değil bence. bu ayda ve sadece anne sütü alıyorsa. doktorun iyi demiş bence canım