2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bebek her tekmelediğinde ihlas suresi,son aylarda da okuyabildiğinizde Yasin suresini okuyun.

anne olmak ıstıyorum cnm
bız sureklı takıp edıyoruz
ama yıne sorarım
malesef jet hızıyla vatandas olmak ımkansız
prosedur 3 yılıtamammlıcaksınız dıyor
benım durumumda akrabalar da var
ayrıca ben turk vatandaslıgına gectıgımde
ab vatandaslıgını kaybetmeyecem
cıfte vatandas olarak kalacagım oyle bır hakkım var
tesekkur ederım ılgıne
yıne de bır sorarım
netıceyı yazarım

anneolmakistiyorum senin bebenin yanakları tam ısırmalık olmuş beeeeeeeeee

kızlar merhaba bu arada yalel bugun 2. mesajı gonderdim ama iletildi raporu yine gelmedi teli kapalı herhalde iyice merak ettim ben yaleli ya bir problem mi var acaba

evet oyle meltemcim vakit nasıl gecti nasıl bu haftaya geldim anlamadım gercekten surekli dısarlardayım bugun de dısardaydım yine camasır makinesi servisi pesinde ardından eve alısveris oglus da diyodur bu annem de ne gezgin diye hamile kaldı kalalı uluslararası seyahatta kadın diyodur :) severim gerci ben gezmeyi de artık zor oluyor bu son hafta bebkelrin kilosu bizim kilomusla alakalı degil dimi ya etraftan konusanlara gıcık oluyorum bakalım cuma benim de kontrolum ne diyecek doktor amcamız
denizeliklim, fatmazehraa, hepmavi, jasmin77 kızlar sizler ne yapıyonuz nasılsınız iyisinizdir umarım hepiniz
iyiyim canım asıl sen nasılsın ozlettin kendini sevindim internetinin hallolmasına artık haber alabilecegiz senden

şimdi sema hastanesi-medikal park ve zeynep kamil arasında kaldm
offf tanıdığımda yok buralara giden
julicim cok bilincli bir doktor degilmis tulay cunku bilincli doktorlar eger mecburi sezaryan olacaksa bile 39. haftayı bekliyorlar ki bebegin gelisimi en iyi anne karnında oluyomus son haftalarda ayrıca bir sebep yokkken sezaryan demesi de ayrı bir muamma hani catın dar olur bebek irti olur anlarım ama muayene bile etmemis ki catı darlıgı icin
sema hastanesini kesinlikle dusunme yogun bakımı kotu diye duydum ayrıca burhan sesenin oglu pisi pisine orda oldu gencecik cocuk medical parkta da gecen gun bir olay duydum gerci her hastanede olabilri terslik de insanın ici curuyor benim kardesim medipolde yaptı dogumunu dogum hastanesi bebk hemsireleri yogun bakım unıteleri odaları falan gayet guzelmis orda sema hanım var ısrarla normal dogum taraftarıymıs adı normal dogum doktoruymus kardesime de 16 saat normal dogurtmaya calıstı ama bizim veelt gelemdi boynuna kordon dolanmıs inmedi asagı son anda mecburi sezaryana aldı aclık falan gerekmiyor mecburi son anda olursa lavman yapıyolar tavsiye ederim bir konus istersen orayla da
massallah canım oglusuna kocaman adam olmus
biz geldik. oğluşum 2400 gr olmuş boyumuzda 45 cm olmuş. herşey gayet güzel normal dedi. bir yanakları var ısırasım geldi
massallah canım senin de oglusuna bebisler buyuyor ne guzel saglıkla zamanında da dogsunlar insallah
dogru hatırlıyorsun canım sema hastanesini onermiyor kimse
Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz
massallah canım prensesine allah analı babalı buyutsun bahtı acık olsun insallah hemencecik buyur o annesi sutleri cok cok cekerken merak etme sen
oy yerim ben o oglanı oyun yapıyor annesi sana sanırım

biz geldik. oğluşum 2400 gr olmuş boyumuzda 45 cm olmuş. herşey gayet güzel normal dedi. bir yanakları var ısırasım geldi
ay maşallah oğluna canım benim yaa
Ben dogum yaptim epidural sezeryan oldu 2.530gr minicik bir kizim oldu cok sukur kuvozde degiliz
ahh canım çok şükür
küvözde olmamaınızada çok sevindim ne yaptınız eve çıktınızmı hastanedemisiniz annelik nasıl anlat bi ara ne olur
tebrikler bitanem rabbim analı babalı büyütsün inşallah

oyy yeyim ben yeyimmm kuzunu
annesi az sabır

Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiz biz hala hastanedeyz buyuk ihtimalle yarin cilacagiz cep telefonumdan baglaniyorum agrilarim var ama onun da cozumu var tahminimden cok daha kolay oldu. Sabah once nisan geldigini gordum sonra suyum gelmeye basladi hastaneye geldik suyum bosaldigi ve sancim olmadigi icin sezeryana aldilar bizden haberler boyle

çookk gerginim çook mafoldumben
ağlayasım var
uffffakannehir
akşam annemlere küçük eltimler ve kayınvalidem yemekli davetliydi ordaydık
kadın ha bire sezeryan olma 2 yıl çekersin acısını
evde kalma gel bizde kal hastane bize yakın
oturma evde gez çocuk şişer
doğum kolay olmaz
lohusayken 15 gün bizde kal 15 gün annende
(oldu herşeye karış ) hoş kalmasamda karışacak ve yüzde yüz eminim o bende kalacak
bana soldan soldan geliyolar
ay Allahım yaaa neden böyleyim ben kısmet dedim olmaz diye cevapta vermedim
çocuk daha doğmadan düşündüğüm dert ettiğim şeylere bak

üstüne üstlük doymuyorum artık ben
samimi söylüyorum ağlıycam diyet diyet onu yeme bunu ye senağlama
Allahım sabır ver bana ne olur :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…