birşey soracagım benim arada adet sancısı gibi sancılarım oluyor normalmi?
dünm arkadaşıma gitmiştim orda kayınvalidesi falan gördü senin karnın inmiş bayramdan sonra dogurursun dedi:))
slm bız geldıkkk...
herkesın kurban bayramını kutlarım seneye bebıslerımızle kutlamak nasıp olur ınsallah..
anne olmak mezarlıga gıtmenın bır sakıncası bence yok.ben gıttım cunku.onlar bızım duamızı beklıyorlar..
ecrıncım bende de adet sancısı gıbı sancı oluyor.normaldır herhalde bende bılmıyorum canım...
aferin sevcan kız hırslı ol.başka türlü amacına ulaşamazsın.inş.iyi bir puan alır atanırsın...Şimdi yavaş yavaş başladım ders çalışmaya
izine ayrılınca daha çok çalışıcam
Biraz hırs vardır bende, tuttuğumu koparmam lazımÇok üzgünüm çoook
maşallah canım bebeğine...gelişimi çok güzel...canım dr um bana sezeryan diye tutturursan 19 aralık gibi alırım dedi. normal ise 30 aralığı pek bekleyeceğini sanmam dedi. yani ocfağa pek kalamıcak gibi. çünkü biizm oğlan biraz önde gidiyor.
sağol canım.inş.atlatırım biran önce...Kadus abla çok geçmiş olsuna.s.
Byaramda kimseyle tokalaşma, evinde yat dinlen
Limonlu bal ye:içelim:
İnşallah çabucak atlatırsın
canım bendede aynı durum var dikiş yerlerim içerden yanıyor sanki kızgın bir şişle çizilmiş gibi bende korkuyorum dikişlerim açılır diye zaten kalça ağrılarım dayanılmaz olmaya başladı yatakta dönerken işkence çekiyorum biran önce doğsa artık bebişlerimiz ben çok yoruldum bide üstüne bronşit eklendi offf ya ne çok derdimiz var.
geçmiş olsun...öyle hemen kendinizi üzmeyin dikişler açılr diye.hatırladığıma göre diğer çocuğun 4 yaşında filandı.yani dikiş atılalı 4 sene olmuş.iyice kaynamıştır o dikişler meraklanma sen....
canım ben bir tane alıyorum ama yetmiyor sanki rengim çok solgun haftaya randevum var doktora soracam arttırabilirmiyiz diye.
hako yaptın mı baklava?
mehlikasu sağol canım sana da geçmiş olsun .inş.sen de biran önce iyileşirsin.
selamlar annişler... opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım, hatta mesaj yazıp hemen çıkacağım.
son haberleri vermeye geldim...
bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldım.
pamuklar içinde tuttum. öpemedim, koklayamadım. o kadar minikti ki kıyamadım.
bakıp bakıp ağladım, şükrettim sadece. :Saruboceq:
1280 gr olmuş, anne sütü alıyormuş. bağırsakları düzene girmiş. haftaya emme çalışmasına başlayacağız.
eğer becerirse taburcu olabilecekmiş.
altını değiştirdim, bebe yağını sürdüm, göbeği düşmüş onu buldum bezinin içinde.
hayatımda bundan daha mutlu olduğum başka bir an daha yoktu. kaydirigubbakcemile2
hepinize sağlıkla, doğar doğmaz bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
hergün dua ediyorum hem kendim hem hepimiz için.:1hug:
şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum. ara ara gelmeye çalışacağım.
iyi bakın bebişlere de kendinize de..
senin de bayramın kutlu olsun cnm,ben de hep burda olucam,kimse olmassa bile ben olurum merak etme..opuyorumnanaktanmeraba kızlar. herkes gelmiş ve gitmiş çoktan. bend eherkesin bayramını en içten dilekelrimle kutluyorum. gerçi burda akraba aile olmadığı için eeeeee biz d egidemediğimiz için ben buralarda olurum heralde ama kimse olurmu onu bilmiyorum. herkes kendine d ebebişlere de çok iyi baksın. öpüldünüz. byyyyyyyyyyyyyyy
selamlar annişler... opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım, hatta mesaj yazıp hemen çıkacağım.
son haberleri vermeye geldim...
bugün ilk defa oğlumu kucağıma aldım.
pamuklar içinde tuttum. öpemedim, koklayamadım. o kadar minikti ki kıyamadım.
bakıp bakıp ağladım, şükrettim sadece. :Saruboceq:
1280 gr olmuş, anne sütü alıyormuş. bağırsakları düzene girmiş. haftaya emme çalışmasına başlayacağız.
eğer becerirse taburcu olabilecekmiş.
altını değiştirdim, bebe yağını sürdüm, göbeği düşmüş onu buldum bezinin içinde.
hayatımda bundan daha mutlu olduğum başka bir an daha yoktu. kaydirigubbakcemile2
hepinize sağlıkla, doğar doğmaz bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Allah.
hergün dua ediyorum hem kendim hem hepimiz için.:1hug:
şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum. ara ara gelmeye çalışacağım.
iyi bakın bebişlere de kendinize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?