2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

Merve, Nsa, Pancake, Elvoscan hepinizi tebrik ederim. gözünüz aydın. Allah güzel günlerini göstersin kuzularınızın inşallah . hepsine 41 kere maşallah :nazar:

28 nisan çrş günü doğum yaptım
genel sezeryanla 2700 doğdu miniğim 10 gün erken geldi
47 cm de boyu
rabbim herkese meleğini kucağına almayı nasip etsin

29 nisan perşembe günü doğum yaptım bebişim 3000 kilo beklenen doğum günü 8 mayıstı sezeryan yaptım

47 cm de boyu
[/QUO
29 nisan perşembe günü doğum yaptım bebişim 3000 kilo beklenen doğum günü 8 mayıstı sezeryan yaptım

RABBİM İKİNİZİNİ BEBEKLERİNE DE GÜZEL YAZILAR YAZSIN BAHTLARI AÇIK OLSUN İNŞALLAH

doğum yapan tüm arkadaşlarım tebrikler. 30nisan cuma oğlumuz eymen e.sezeryan ile 39.haftasında 3kilo 550gr 51cm ile dünyamıza geldi. 3gündür uyumuyorum. ve şuan nöbettteyim. klavye sesinden bile rahatsız oluyor paşammm
canımmmmm gözün aydın öaşallah sana ve oğluşnaaa rahatsız etme bakım paşayı uyusun mışılmışıl
47 cm de boyu
amin canım seninde gözün aydınnn mis kokulunu kokla benim yerimedeeee
gözün aydın canımmm sağlıkla büyüütün yavrunuzu inş

dogum yapan guzel mayıs annelerı hepınızı tebrık ederım.. allahım saglıklı uzun omurler versın bebeıslerınıze.. darısı bıze ınsallah..

yeni doğum yapan anneleri tebrik ediyorum....Allah analı babalı büyütsün inşallah.....mayıs ayının ilk bebişi de Nevinin olmuş.....tekrar hepinizi tebrik ediyorum.....hayırlı evlat olurlar inşallah.....

selam kızlar..ben de 30 nisan cuma günü saat ...08:20 de kızımı epidural sezeryanla kucağıma aldım..
o ameliyat anını tekrar tekrar yaşamayı isterdim..çok şükür çok rahat geçti çok güzel bi duygu tarifi yok..
3160 gr 50 cm doğdu bebişim..hikayemi yazmaya vaktim yok malesef..kayınvaldem beni yataktan çıkarmıyor..aman şimdi de görmesin..hepinizi öpüyorum..Allah hepinize böyle rahat doğum nasip etsin..

selam kızlar..ben de 30 nisan cuma günü saat ...08:20 de kızımı epidural sezeryanla kucağıma aldım..
o ameliyat anını tekrar tekrar yaşamayı isterdim..çok şükür çok rahat geçti çok güzel bi duygu tarifi yok..
3160 gr 50 cm doğdu bebişim..hikayemi yazmaya vaktim yok malesef..kayınvaldem beni yataktan çıkarmıyor..aman şimdi de görmesin..hepinizi öpüyorum..Allah hepinize böyle rahat doğum nasip etsin..

canım tebrık ederım gule gule saglıkla buyut bebegını:nazar:a.s.

maşallah kızına gözün aydın sağlıkla büyüt kuzunu ismi ney annesi onuda söylermisin girince

gozunaydın canım allah analı babalı buyutsun.. bızede kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah..

maşallah bebeğine :nazar:
Allah sağlıkla güle güle büyütmeyi nasip etsin...
amin darısı başımıza inşallah...

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar darısı başınıza bu arada ilk mayıs annesi benmiyimm:)

Doğum yapanların hepsine allah sağlıkla bebeklerini büyütmeyi nasip etsin....

Dogum yapan tüm güzel annişler gözünüz aydın olsun. Rabbim evlatlarınızı sizlere bagışlasın. Darısı doguramayanlara:)

doğum yapan herkesin bebişleri hayırlı olsun
rabbim bol rızık uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsinnnnn

gamzeceigim sen kizini aldin kucagina sana vakit geciyor bekleyen annelere vakit gecmiyor bak seninki bir aylik oldu biz daha doguramadik rabbim dogum yapan arkadaslara bebeklerini saglilkla buyutmek nasip etsin bizede hayirli dogumlar versin bebislerimize bizde kavusalim artik

X