Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah kızına amin inşherkese merhaba
sonunda fırsat bulup girebildim
beni tebrik eden etmeyen tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum
ve ancak cvp yazdığım için af diliyorum çünkü yen yeni fırsat bulabildim...
bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarımın gözü aydın
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HEPSİNİ
DOĞURUCAK OLANLARADA HAYIRLI DOĞUMLAR OLUR İNŞALLAH
kızım bugun tam 11 günlük oldu teyzeleribayanssulusmile
bende uyuyom hep ama iş yapmamda lazım ah ahhhkızlar hepiniz sagolun malum fazla nete giremiyom gelen giden cocukla ilglenmekten hepinize ayrı ayrı tşk ederim ogluşum cok iyi ama kızlar uykusuz gecelere hazırlayın kendinizi bizim dogduysa gece uykumuz yok cok gaz sorunumuz var şimdilik bizden bukadarrrrr
canım masallah kızına dogduda buyudu bıle baksana abla oldu bızımkılere saglıkla buyusun ınsallah analı babalıherkese merhaba
sonunda fırsat bulup girebildim
beni tebrik eden etmeyen tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum
ve ancak cvp yazdığım için af diliyorum çünkü yen yeni fırsat bulabildim...
bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarımın gözü aydın
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HEPSİNİ
DOĞURUCAK OLANLARADA HAYIRLI DOĞUMLAR OLUR İNŞALLAH
kızım bugun tam 11 günlük oldu teyzeleribayanssulusmile
kızlar hepiniz sagolun malum fazla nete giremiyom gelen giden cocukla ilglenmekten hepinize ayrı ayrı tşk ederim ogluşum cok iyi ama kızlar uykusuz gecelere hazırlayın kendinizi bizim dogduysa gece uykumuz yok cok gaz sorunumuz var şimdilik bizden bukadarrrrr
canımmmmm maşallah ikinizede duaların daim olsun inş bizde alırız kuzucuklarımızı kucağımıza inşiyi dileklerde bulunanlara çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmm
allah hamiş olanlarıda bir avazda kurtarsın
anne olanların bebişlerinide analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnn inşalahhhhh
ohh ohh gözün aydın nevincim çok sevindimmmm hemen ekliyorum teşekkürler çiğdemcima.s.Tubişim Nevin de dogum yapmış canım.
01.05.2010 da sabah saat 10:00 S.Sezeryanla kerem bebegi dünyayaya getirmiş. 3540 gr 49 cm
Allah hayırlı ömürler versin inşAllah...
gözün aydın maşallah oğluşunaaaselam kızlar
29/04/2010 saat 10:40'da oğlumuz kıvanç 4300 gr 52 cm olarak dünyaya geldi. normal başlayan doğumumuz sezeryanla sonuçlandı dün hastaneden çıktık evimizdeyiz. darısı bebeğini bekleyen tüm annelerin başına