2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

ıdyl, Yeterb ve Nur20 gözünüz aydın, tebrik ederim hepinizi... bebeklerinize maşallah :nazar:
Allah güzel yazılar yazsın, analı babalı büyütsün inşallah....

yeterb gözün aydın,allah analı babalı büyütsün
:)erkeklerimiz gerideydi öne geçmişler

günaydınnn....
dünyaya gözünü açan yeni bebeklerimiz olmuş sağlıkla allah analı babalı büyütsün...annelerimize geçmiş olsun....:nazar:
darısı sırada bekleyenlere olsun....:))

çok sağolun arkadaşlar inşallah listemiz daha uzayıp gidecek hepiniz bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah çok güzel bir mutluluk bu Allah isteyen herkese yaşatsın

aaaayyyyyyy ne çok bebeğimiz olmuşş.kızlar hepinizi tek ek tebirk ederimm..sağlıkla kucaklADINIZ BEBıŞLERııı.MAAAŞALAH DARISI BıZE ıNŞALLAHHHH.........

daha sonra detayları da isteriz..benimkide yakında gelir.bende geçeceğim detay inşallahhh.......sağlıcakla kalın.

SÜTÜNÜZ BOOOLLLL OLSUNNNNN..

REZENE ÇAYI ıÇıN BOL BOL.........

herkese merhaba
sonunda fırsat bulup girebildim
beni tebrik eden etmeyen tüm arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum
ve ancak cvp yazdığım için af diliyorum çünkü yen yeni fırsat bulabildim...
bu arada doğum yapan tüm arkadaşlarımın gözü aydın
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HEPSıNı
DOĞURUCAK OLANLARADA HAYIRLI DOĞUMLAR OLUR ıNŞALLAH

kızım bugun tam 11 günlük oldu teyzeleribayanssulusmile

kızlar hepiniz sagolun malum fazla nete giremiyom gelen giden cocukla ilglenmekten hepinize ayrı ayrı tşk ederim ogluşum cok iyi ama kızlar uykusuz gecelere hazırlayın kendinizi bizim dogduysa gece uykumuz yok cok gaz sorunumuz var şimdilik bizden bukadarrrrr

herkese merhaba
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HEPSİNİ
DOĞURUCAK OLANLARADA HAYIRLI DOĞUMLAR OLUR İNŞALLAH

maşallah kızına amin inş
kızlar hepiniz sagolun malum fazla nete giremiyom gelen giden cocukla ilglenmekten hepinize ayrı ayrı tşk ederim ogluşum cok iyi ama kızlar uykusuz gecelere hazırlayın kendinizi bizim dogduysa gece uykumuz yok cok gaz sorunumuz var şimdilik bizden bukadarrrrr
bende uyuyom hep ama iş yapmamda lazım ah ahhh

herkese merhaba
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HEPSİNİ
DOĞURUCAK OLANLARADA HAYIRLI DOĞUMLAR OLUR İNŞALLAH

canım masallah kızına dogduda buyudu bıle baksana abla oldu bızımkılere saglıkla buyusun ınsallah analı babalı:nazar:

bakalım bızı nasıl gunler beklıyo masallah ogluna canım gule gule buyut:nazar:

iyi dileklerde bulunanlara çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmm

allah hamiş olanlarıda bir avazda kurtarsın

anne olanların bebişlerinide analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnn inşalahhhhh

Tubişim Nevin de dogum yapmış canım.
01.05.2010 da sabah saat 10:00 S.Sezeryanla kerem bebegi dünyayaya getirmiş. 3540 gr 49 cm
Allah hayırlı ömürler versin inşAllah...

iyi dileklerde bulunanlara çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmm

allah hamiş olanlarıda bir avazda kurtarsın

anne olanların bebişlerinide analı babalı büyütsünnnnnnnnnnnn inşalahhhhh
canımmmmm maşallah ikinizede duaların daim olsun inş bizde alırız kuzucuklarımızı kucağımıza inş
Tubişim Nevin de dogum yapmış canım.
01.05.2010 da sabah saat 10:00 S.Sezeryanla kerem bebegi dünyayaya getirmiş. 3540 gr 49 cm
Allah hayırlı ömürler versin inşAllah...
ohh ohh gözün aydın nevincim çok sevindimmmm hemen ekliyorum teşekkürler çiğdemcima.s.

selam kızlar
29/04/2010 saat 10:40'da oğlumuz kıvanç 4300 gr 52 cm:nazar: olarak dünyaya geldi. normal başlayan doğumumuz sezeryanla sonuçlandı dün hastaneden çıktık evimizdeyiz. darısı bebeğini bekleyen tüm annelerin başına

doğum yapan diğer arkadaşlarım sizlerinde gözünüz aydın allah bebeklerimizi sağlıkla büyütmemizi nasip eder inşallah.

selam kızlar
29/04/2010 saat 10:40'da oğlumuz kıvanç 4300 gr 52 cm:nazar: olarak dünyaya geldi. normal başlayan doğumumuz sezeryanla sonuçlandı dün hastaneden çıktık evimizdeyiz. darısı bebeğini bekleyen tüm annelerin başına
gözün aydın maşallah oğluşunaaa :nazar:

doğum yapan tüm arkadaşlarım tebrikler. 30nisan cuma oğlumuz eymen e.sezeryan ile 39.haftasında 3kilo 550gr 51cm ile dünyamıza geldi. 3gündür uyumuyorum. ve şuan nöbettteyim. klavye sesinden bile rahatsız oluyor paşammm

doğum yapan tüm arkadaşlarımı can-i gönülden tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün ve hayırlı yazılar yazsın inşşş..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bi ben doğuramadım galiba bari bu hafta gelse bu çocuk. artık sabırsızlanmaya başladım valla..
a.s

X