Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim sancılarım hafifledi epiduralle ama ıkınma problemi yaşamadım, hele oğlum doğmak üzereyken epiduralin etkisi baya azalmıştı sıkıntım olmadı çok şükür.hayırlı olsun xara..rahat ıkınabildin mi epiduralden dolayı ben problem yaşadım da...
Amin cümlemizinkine inşallah.Dogum yapan anneler gözünüz aydın olsun. Allah kuzucuklarınıza saglıklı ömürler versin
Amin canım.gözünaydın canım güle güle büyüt bebişini saglıklaalkisalkisalkis
maşallah canım Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.kızlar bende dpğum yaptım,22 mayıs 15 55de 4260 gr,50cm g.sezeryan devrim doğa aramıza katıldı,maşallah diyin kuzuma teyzeleri
amin.hepimizin kuzularına maşallah , allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah kızlar
Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun.vakit bulup buraya yazamadım. 17-05-2010 17:50de epidural sezaryen ile doğdu oğluşum. 3300gr 49 cm boyu var. iyiyiz çok şükür. ismimiz değişti efe değil Aras olarak.
sağol canım.doğum yapan arkadaşlarım gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün maşallah bebişlerinize
Gözün aydın, hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.kızlar oğlum sağ salim dünyaya geldi 40+3 sezeryan 3470 gram 50 santim adıda kıvanç turp gibi şükür
yeni doğum yapan arkadaşları kutluyorum.. maşallah kuzucuklarımıza..
herkesın bebeğine maaşallah
allah analaı büyütsün tebrıkler
Teşekkür ederiz.ne güzel tüm bebekler geliiyor artık doğum yapan anneler gözünüz aydın
boshayallersmile
merhaba kızlar benim kızımda 39+3 de 26 mayısda 3000 gr 50 cm dünyaya geldi çok şükür normal dogum oldu.opuyorumnanaktan
merhaba kızlar benim kızımda 39+3 de 26 mayısda 3000 gr 50 cm dünyaya geldi çok şükür normal dogum oldu.opuyorumnanaktan
gözün aydın canımm ekledim listeye sağlıkla büyüt kızınıa.s.merhaba kızlar benim kızımda 39+3 de 26 mayısda 3000 gr 50 cm dünyaya geldi çok şükür normal dogum oldu.opuyorumnanaktan
gözunaydın canım gule gulse saglıkla buyut bebegını alkisalkisalkis
gözünaydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
gözün aydın canımm ekledim listeye sağlıkla büyüt kızınıa.s.
Merhaba kızlar sonunda bende doğum yaptım 29.05.2010 13:15 normal doğum 3600 gr 51 cm Bilge Kağanı kucağımıza aldık.