Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yarın sabah saat 8:00 de hastaneye yatıyorum. suni sancıyla doğumu başlatıcaz maalesef. bebeğimin suyu azalmış. benim için dua edin. öpüyorum hepinizi..eyvahedigeldismile
kızlar yarın sabah saat 8:00 de hastaneye yatıyorum. suni sancıyla doğumu başlatıcaz maalesef. bebeğimin suyu azalmış. benim için dua edin. öpüyorum hepinizi..eyvahedigeldismile
Mutluyum 111, arcak ve ozlmgkhn Allah bebekleriniz ve ailenizle hayırlı, sağlıklı, mutlu ömürler nasip etsin. Gözünüz aydın.
MUTLUYUM111, ARCAK81, OZLMGKHN
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bütün bebeklerimize 41 bin kere maşallah
bebişleri olan anneleri tebrik ediyorum.sağlıklı hayırlı evlad olsunlar inş..
darısı başımıza
yeni doğan bebişler hoşgeldiniz...tuğba özlem sezen arcak gözünüz aydınnnnn
o kadar çok doğuran varki artık hızınıza yetişemiyorumkaydirigubbakcemile3
evlatlarınız hayırlı olsun 41 kere maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahhhhhh
arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bütün bebeklerimize 41 bin kere maşallah
yeni annelerimizi tebrik ediyorum.....Allah bebişleriyle hayırlı ömürler versin inşallah......