2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

39 haftayı deviren anne adayları genelde normal doğum yapıyolar maşallah vallahii....

Yeni doğan kuzucuklara uzun sağlıklı huzurlu ömürler, ailelerinehayırlı evlat olmalarını diliyorum

kızlar yarın sabah saat 8:00 de hastaneye yatıyorum. suni sancıyla doğumu başlatıcaz maalesef. bebeğimin suyu azalmış. benim için dua edin. öpüyorum hepinizi..eyvahedigeldismile

kızlar yarın sabah saat 8:00 de hastaneye yatıyorum. suni sancıyla doğumu başlatıcaz maalesef. bebeğimin suyu azalmış. benim için dua edin. öpüyorum hepinizi..eyvahedigeldismile

ay canım.hadi inş.çok kolay bir doğum olur.Allah yardımcın olsun.dualarım seninle.sağ salim kavuşursun bebişine inş..

allahım kolaylıklar versın canım hayırlı sorunsuz bır dogum olsun ınsallah..allahım bır avazda kurtarsın..

hayırlısıyla dogurursun meleğine saglıkla kavusursun inşallah cnmopuyorumnanaktan

hadi hayırlısı kolay bir doğum olur inşallah:CüvCüv:

o kadar çok doğuran varki artık hızınıza yetişemiyorumkaydirigubbakcemile3

MUTLUYUM111, ARCAK81, OZLMGKHN

evlatlarınız hayırlı olsun 41 kere maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahhhhhh

arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bütün bebeklerimize 41 bin kere maşallah

yeni doğum yapan annelerimizin gözü aydın.

TIFF sanada hayırlı doğumlar

iyi dilekleriniz için teşekkürler teyzoşlar sancı anımda hem doğum tapan hemde yapacak olan tüm arkadaşlarıma dua ettim darısı sizin başınıza oturamıyorum ağrım var şimdi çıkmak zorundayım doğum yapacak olan arkadaşları şimdiden tebrik ederim

bebişleri olan anneleri tebrik ediyorum.sağlıklı hayırlı evlad olsunlar inş..
darısı başımıza

Mutluyum 111, arcak ve ozlmgkhn Allah bebekleriniz ve ailenizle hayırlı, sağlıklı, mutlu ömürler nasip etsin. Gözünüz aydın.

Mutluyum 111, arcak ve ozlmgkhn Allah bebekleriniz ve ailenizle hayırlı, sağlıklı, mutlu ömürler nasip etsin. Gözünüz aydın.

bebişleri olan anneleri tebrik ediyorum.sağlıklı hayırlı evlad olsunlar inş..
darısı başımıza

yeni doğan bebişler hoşgeldiniz...tuğba özlem sezen arcak gözünüz aydınnnnn

o kadar çok doğuran varki artık hızınıza yetişemiyorumkaydirigubbakcemile3

evlatlarınız hayırlı olsun 41 kere maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahhhhhh

yeni annelerimizi tebrik ediyorum.....Allah bebişleriyle hayırlı ömürler versin inşallah......

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim darısı dogum yapacak diğer arkadaslara olsun.Cok guzel bır duygu gün gectıkce ınsan daha da bır alısıyor annelıge Allah ısteyen herkese tattırsın.

ilknurr canım aynı durumdayız benimkinin de azalmış yarın alıyolar beni de suni sancıyla..

inş sağlıkla atlatırız..

mutluyum arcak özlemm ve tubişimmmmmm hepinzin gözü aydınnnnnn darısı başımıza..

dogum yapan butun arkadaslara hayirli olsun saglikla buyutun guzel bebislerinizi darisida benim gibi bekleyen annelerin basina

ipeknil de doğum yaptı onuda ekliyelim listeye,7 mayıs e.sezeryan,erkek,sarp,2800 gr,turp gibi :)

2 gündür acayip yoğunum..Ancak fırsat bulabiliyorum...Tatlı çıtırımız Görkem de kuzusunu aldı kucağınaa dün ...Minik Mina 3 kilo 50 cm...Çatır çatır doğurmuş Görkimizz...
Allah sağlıklı güzel ömürler versin Mina'ya ve annesine inşallah

X