2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

ohhh ohhh tüm bebişlerimiz turp gibi maşallah hepsine tuğba teyzesinden :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar sağlıkla büyüsün bebebkleriniz çok şaşırdım gerçekten yaşı uzun olsun hepsinin sizler nasılsınız sezeryan sonrası ağrılarınız çok oldumu ilkgün günümüz aynıydı sen benden önce davrandın maşallah hepiniz adına çok sevindim çarşamba tekrar gidicem kontrole bakalım ne dicek dr.oğlum durursa 3 mayısta istiiyorum sezeryanı bende

Beray cnm hayırlı uğurlu olsun cnm allah analı babalı büyütmek nasip etsin çok öptümm

bebişlerinizi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Allah nasip ederse bende mayısın 25inde oğlumu kucağıma alıcam

firsday s-g umutluyuz Allah bebişlerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin darısı bizim başımıza

allah bagislasin hepinizin evlatlarini insallah
bütün dogum yapanlara gecmis olsun diliyorum

Kızlar çookk teşekkürlerr...
Bugün taburcu olduk evimize geldik oğlumla....Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah...
Ayrıca tüm Mayıs annesi arkadaşlarım da bir solukta kolay doğum yaparlar inşallahh...
:nazar:

doğum yapan annelerimizi kutluyorum,ne güzel atlattınız,inşaallah bebişinizle sağlık sıhat afiyet içinde güzel günler geçirmeniz dileğimle...

zenoxx42 yapraksarma umutluyuz firstday S_g naptınız kızlar 2gün nete girmedim. coşturmuşunuz topiğimizi. Allah analı babalı sağ salim büyütmek nasip etsin inşallah. gözünüz aydın darısı başımıza

cici25 nolsun canım, günümüzü bekliyoruz. 30nisanda sezeryan oluyorum. sen de durumlar nasıl

cici25 nolsun canım, günümüzü bekliyoruz. 30nisanda sezeryan oluyorum. sen de durumlar nasıl

ne güzel az kalmış ben 36+4 oldum ama 20 gündür deli gibi bir kaşntım var gebelikten kaynaklanıyomuş 10 gündür günde 1 en fazla 2 saat uyuyorum sinirlerim bozuldu sabrım kalmadı artık biz ısrarla normal doğumu bekliyoduk ama bugün doktora gidicez sezryan için dayanacak gücüm kalmadı her tarafım mos mor kaşınmaktan ne yaptıysak geçmiyo

bir oğluşumuz daha geldi anneside bebişte çok iyi maşallah ohh ohh öyle mutluyumki anlatamam gözün aydın canım arkadaşımmmzemuszemus nilaycım için

tüm bebeişlerimizi Allah analı babalı büyütsünnnnnn!! :emir_bebek::teytey::Saruboceq::dance:
sıra bize gelio tuğbaaaaaaaaaaaaaaaa???
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ne güzel az kalmış ben 36+4 oldum ama 20 gündür deli gibi bir kaşntım var gebelikten kaynaklanıyomuş 10 gündür günde 1 en fazla 2 saat uyuyorum sinirlerim bozuldu sabrım kalmadı artık biz ısrarla normal doğumu bekliyoduk ama bugün doktora gidicez sezryan için dayanacak gücüm kalmadı her tarafım mos mor kaşınmaktan ne yaptıysak geçmiyo

canım geçmiş olsun. 38de sezeryan olursun sende. azkalmış sabretçez artık.

bir oğluşumuz daha geldi anneside bebişte çok iyi maşallah ohh ohh öyle mutluyumki anlatamam gözün aydın canım arkadaşımmmzemuszemus nilaycım için

maşallah nilaya. :nazar: offf ben de az önce içimden suyum falan gelse de gitsem hastaneye diyordum. :) topicte doğurmayan kalmasıııın

tüm bebeişlerimizi Allah analı babalı büyütsünnnnnn!! :emir_bebek::teytey::Saruboceq::dance:

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
neyse ana topiğe geçelim burda durdukça doğum haberi geloooo :lepi:

elvoscan ne güzel 30 nisan benim doğumgünüm muhtemelen kızımla aynı gün olmayacak ama senin meleğinle aynı gün doğmuş olacağızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sende sağ sağlim alırsın kucağına inşalllah

???

Son düzenleme:
gelsin gelsin ohh ohh :teytey::teytey::teytey:

Nilay allah analı babalı büyütsün bebişini ne güzel kavuşmuşsun yavruna inş. bende perşembe kavuşucam meleğime allahın izniyle darısı bütün annişlere

Nilay, gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazsın inşallah oğluşuna...
oğluna da sana da maşallah :nazar:

X