Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cici25 nolsun canım, günümüzü bekliyoruz. 30nisanda sezeryan oluyorum. sen de durumlar nasıl
ne güzel az kalmış ben 36+4 oldum ama 20 gündür deli gibi bir kaşntım var gebelikten kaynaklanıyomuş 10 gündür günde 1 en fazla 2 saat uyuyorum sinirlerim bozuldu sabrım kalmadı artık biz ısrarla normal doğumu bekliyoduk ama bugün doktora gidicez sezryan için dayanacak gücüm kalmadı her tarafım mos mor kaşınmaktan ne yaptıysak geçmiyo
bir oğluşumuz daha geldi anneside bebişte çok iyi maşallah ohh ohh öyle mutluyumki anlatamam gözün aydın canım arkadaşımmmzemuszemus nilaycım için
tüm bebeişlerimizi Allah analı babalı büyütsünnnnnn!! :teytey::Saruboceq::dance:
sıra bize gelio tuğbaaaaaaaaaaaaaaaa???eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
cici25 nolsun canım, günümüzü bekliyoruz. 30nisanda sezeryan oluyorum. sen de durumlar nasıl
gelsin gelsin ohh ohh :teytey::teytey::teytey:tüm bebeişlerimizi Allah analı babalı büyütsünnnnnn!! :teytey::Saruboceq::dance:
sıra bize gelio tuğbaaaaaaaaaaaaaaaa???eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile