2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

listeyi bizide eklerseniz beklenen doğum tarihimiz 04.05.2010, doğum tarihimiz 20.04.2010 ismimiz Eyşan, 3020 gr. 36+3 günlük, spinal epiduralli doğum sezeryan, küvezde
tatlım gözün aydın eklkedim listemize sağlıkla büyüt bebeğni maşallah kızına

şeyma(ant)
çiğdem(yaprak sarma)
zeynoxx42

bebileriniz size ömür boyu mutluluk sağlık ve güzel ömür getirsin

yeni kuzukar gelmiş..selma layrax şule güle güle büyütün bebişleri....
evetttt benim kuzumda 20 nisan 2010 da epidural normal doğumla dünyaya gözlerini açtı çok şükür 39+1 de 3570 gr 51 cm...beklenen doğum tarihimiz 26 nisan...adımız ediz eymen...

Canım gözün aydın, maşallah bebişine:nazar:

Ayy birkaç gün giremedim yeni meleklerimiz gelmiş:sm_cool::nazar:
ant, yapraksarma ve zeynoxx42 gözünüz aydın, Allah bebeklerinizi sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

ant yaprak sarmazeynoxx42 GÖZÜNÜZ AYDIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLIKLA ıNŞ.

bebişlerine kavusanlar artmıs ne guzel
maşallah bebişlere Allah analı babalı büyütsün :nazar:

zeynox gozunaydın canım.. aldın kuzunu sonunda kucagına allahım bızede nasıp etsın... saglıklı uzun omurlu olsun ınsallah..

ant çiğdem zeynoxx gözünüz aydın 41 kere maşallah rabbim hayırlı uzun ömür versin

ant çiğdem zeynox s_g maşallah size ve bebişlerinize Allah analı babalı büyütsün

bugün doğuran arkadaşlarım semaaa ,ilkgünnn ve idil Allah analı babalı büyütsünn inşallah

tüm annelerimize geçmiş olsun diyorum...Allah bebişleriyle bir ömür boyu mutluluk,sağlık ve güzel günler diliyorum...darısı hayırlısıyla benim gibi bekleyen tüm annelerimize inşallah....

ZEYNO, YAPRAKSARMA, UMMUTLUYUZ, FIRSTDAY VE S_G, hepinizin gözü aydın, bebeklerinize de 41 kere maşallah :nazar:
Allah hepsine güzel yazılar yazsın, hayırlı uğurlu evlat olsunlar inşallah...

sema ve ilkgünn idilll canlarımmmmmm maş ya siz de doğurdunuzz hayırlı olsunnnvala darısı başımıza:KK66:

ayyy maşallah yeni doğumlar olmuş...annelere geçmiş olsun..bebeklere allahım sağlıkla uzun ömürler versin....

birsürü yeni doğum yapan olmuş 41 kere maşallah allah hayırlı uzun ömür versin darısı başımıza

Kızlarrrr, kızım küvezden çıktı artık evimizde, yeni doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın opuyorumnanaktan

X