2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişey sorcam doktorum cinsel ilişkiye 2 haftada bir girmemizi önerdi (yani daha erken olmasını yasakladı)merak ettiğim durum normal olmadığından mı böyle bir kısıtlama getirdi kendisi bi açıklama yapmadı ama kalp atışını da duyamayınca şüphelendim herhangi bi olumsuzluk mu var acaba

Merhaba,
Ben sizin hiziniza yetisemiyorum, zor oluyor takip etmesi. Benim iki hafta sonrasi ikili testim var ve o zaman da 12 haftam bitiyorum. Dort gozle bekliyorum. 12 haftayi atlatmak kritik bir donemi atlatmak demek ve umarim bu halsizlikler de o zamana bitecek. Sanirim hepimiz ayni dertleri cekiyoruz.

bize yasak koymadı canım, belkide tedbir amaçlı koymuştur, kötü düşünme bence :1hug:

bizimki de bi problem yok dedi ama ilişkiyi tümüyle yasakladı. Tedbir alıyo kimisi işte.

ben deld,m ama kimsecikler yok özledim hepinizi
umarım herklesin bebeişi ve annişler çok sağlıklıdır

kıslar salı günü tahlillerim var dua edinde temiz cıksın hepsi..mafoldumben

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın,sizleri asla üzmek istemem ama öyle habersizce çekip gitmek istemedim o kadar güzel duygular paylaştık ki burda..Tahmin ettiğiniz gibi dün öğrendiğime göre bebeğimin kalbi durmuştu ve operasyonla gereken yapıldı.. Artık mayıs annesi olamayacağım yane.. Sizlere tüm kalbimle sağlıklı bi hamilelik diliyorum.. Rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla size bağışlasın.. Güzel paylaşımlarınız için teşekkürler.. Rabbime emanetsiniz güzel anneler...

canım çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun sende Allaha emanet ol kendine iyi bak

çok üzüldüm gerçekten inşallah yine bir melegin olur senağlama

gülaycım çok üzüldüm...rabbim tekrar nasip eder inşallah...geçmiş olsun...

tugbacım sevincimi paylaştığın için teşekkür ederim....a.s.

gülay85arkadasımıza geçmiş olsun diyorum ocak ayında benımde basımdan geçtı aynı olay şimdi yıne hamileyım nasip olursa bende mayısta anne olcam ıkıncıye ama bunada cok dikkat etmem gerekıyomus doktora gittim kese göründü iki hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedı salı gitcem insallah duyarız kalbinin atısını cok heycanlıyım ne olcak bakalım

kız allah iyiliğini versin güldürdün beni delikafadulden yok ben biraz biliyorum zaten önceden 10 parça falan çalıyordum da unuttum tekrar gibi olacak

Birşey merak ettim... Karnın büyüyünce nasıl çalcaksın gitarı??? delikafadulden :CüvCüv:

Canım çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı... İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle nur topu gibi bir bebek sahibi olursun...

Canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarsın bebeğini inşallah...Kaç haftalık hamilesin?

günaydınmirmirmirmir
yine erkenci olarak sen ve ben varız selma

canım çok üzüldüm gerçekten birdahakie umarım sorunsuz bir hamileleik yaşayıp biran önce bebeişine kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…