kız öğreniym diyene kadar şişirmeyesin çocuğun kafasını kaydirigubbakcemile3
Napıyonuz bakalım pazar pazar nette?
kız allah iyiliğini versin güldürdün beni delikafadulden yok ben biraz biliyorum zaten önceden 10 parça falan çalıyordum da unuttum tekrar gibi olacak
hıııım bol meyve ye. Iyi dinlen arkadaşım
hmm iyi o zaman, valla yazık yoksa çocuğa, içerden frça sapıyla vuruyomuş uyuyamıyoz komşu burda diye kaydirigubbakcemile3
valla biz evde olduğumuz zaman karı koca bilgisayarlarımızın başındayız, oyun oynuyoz beraber, herkes diyoki sizin çocuğunuzda elinde klavyeyle doğcak naniknanik
sizin bebekler doğuştan bilgili olacak biri bilgisayar kurdu digeri gitar :kedi:senin bebişin elinde klavye olacak doğduğunda benim bebişin elinde minik bir gitar olacak doğduğunda bu gidişle delikafadulden
sizin bebekler doğuştan bilgili olacak biri bilgisayar kurdu digeri gitar :kedi:
niye babası daha çokmu bilgisayar seviyor CADIARZUhe valla babasına çekerse işimiz var Şeniz
niye babası daha çokmu bilgisayar seviyor CADIARZU
ama sizin bir tane daha bilgisayar lazım bebek için 3 üz oynarsınız o zamanda oyunu kaydirigubbakcemile3
sizin bebekler doğuştan bilgili olacak biri bilgisayar kurdu digeri gitar :kedi:
oo hemde nasıl, çok iyi anlıyor, arkadaşları ona getiriyor tamire, oturma odası tamirhaneye dönüyo bazen, her tarafta kasa, açar döker, toplar, para alsak bi maaş daha olur yani
alırız onada kesin, metin oynarız hep beraber negüzel opuyorumnanaktan
selam kızlar..battaniye örmek zor olur bence hiç başlamayın..önce heveslenir başlarsınız ama büyük parçalar kolay kolay bitmez..battaniyeyi ya hazır alın ya da ördürün..parayla örenler de var..bence küçük şeyler örmek daha zevkli oluyor..gerçi benim üçüncü örmeyi düşünmüyorum..ikincide öyle bi hevesle örmüştüm ki..çoğunu giydiremedim..nerdeyse bir valiz hiç giyilmemiş örgüm var..yelek örmek çok güzel oluyor..hem harika ipler var hem de çabuk bitiyor sıkmıyor..
selamselam kızlar nabersiniz?..
benimki daha kabileyetli olacak galiba babasından bilgisayar , site kurmayı ,bide fotorafçılık ,dayısındanda bilgisayarı tolamayı tamir öğrendimi tmm okula falan gerek yok birsürü meslek çıktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam kızlar..battaniye örmek zor olur bence hiç başlamayın..önce heveslenir başlarsınız ama büyük parçalar kolay kolay bitmez..battaniyeyi ya hazır alın ya da ördürün..parayla örenler de var..bence küçük şeyler örmek daha zevkli oluyor..gerçi benim üçüncü örmeyi düşünmüyorum..ikincide öyle bi hevesle örmüştüm ki..çoğunu giydiremedim..nerdeyse bir valiz hiç giyilmemiş örgüm var..yelek örmek çok güzel oluyor..hem harika ipler var hem de çabuk bitiyor sıkmıyor..