2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kız öğreniym diyene kadar şişirmeyesin çocuğun kafasını kaydirigubbakcemile3

kız allah iyiliğini versin güldürdün beni delikafadulden yok ben biraz biliyorum zaten önceden 10 parça falan çalıyordum da unuttum tekrar gibi olacak

kız allah iyiliğini versin güldürdün beni delikafadulden yok ben biraz biliyorum zaten önceden 10 parça falan çalıyordum da unuttum tekrar gibi olacak

hmm iyi o zaman, valla yazık yoksa çocuğa, içerden frça sapıyla vuruyomuş uyuyamıyoz komşu burda diye kaydirigubbakcemile3

valla biz evde olduğumuz zaman karı koca bilgisayarlarımızın başındayız, oyun oynuyoz beraber, herkes diyoki sizin çocuğunuzda elinde klavyeyle doğcak naniknanik

senin bebişin elinde klavye olacak doğduğunda benim bebişin elinde minik bir gitar olacak doğduğunda bu gidişle delikafadulden

niye babası daha çokmu bilgisayar seviyor CADIARZU

ama sizin bir tane daha bilgisayar lazım bebek için 3 üz oynarsınız o zamanda oyunu kaydirigubbakcemile3

oo hemde nasıl, çok iyi anlıyor, arkadaşları ona getiriyor tamire, oturma odası tamirhaneye dönüyo bazen, her tarafta kasa, açar döker, toplar, para alsak bi maaş daha olur yani
alırız onada kesin, metin oynarız hep beraber negüzel opuyorumnanaktan

sizin bebekler doğuştan bilgili olacak biri bilgisayar kurdu digeri gitar :kedi:

he valla şekerim öyle olacak heralde benim eşim de bilgisayardan çok ii anlar çocuk hangi tarafa kayacağını şaşıracak neyse herşeyden öğrensin şimdiden alkisalkisalkis

mrb kızlar liste için teşekkürler ama beni unutmuşsunuz daha önce hazırlanan bi listede vardım yaş:25 ilk gebelik son adet tarihim:18 agustos ultrasona girdim cuma günü 6 hafta 6 günlük dedi doktor kalp atışını duyamadık ama kalp atış grafiğini gördük normalde bu haftada görenler var birde guatr hormonum yüksek çıktı bu normal mi bu şekilde başkaları var mıtahmini doğum tarihim 25 mayıs teşekkürler şimdiden

benimki daha kabileyetli olacak galiba babasından bilgisayar , site kurmayı ,bide fotorafçılık ,dayısındanda bilgisayarı tolamayı tamir öğrendimi tmm okula falan gerek yok birsürü meslek çıktı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlar..battaniye örmek zor olur bence hiç başlamayın..önce heveslenir başlarsınız ama büyük parçalar kolay kolay bitmez..battaniyeyi ya hazır alın ya da ördürün..parayla örenler de var..bence küçük şeyler örmek daha zevkli oluyor..gerçi benim üçüncü örmeyi düşünmüyorum..ikincide öyle bi hevesle örmüştüm ki..çoğunu giydiremedim..nerdeyse bir valiz hiç giyilmemiş örgüm var..yelek örmek çok güzel oluyor..hem harika ipler var hem de çabuk bitiyor sıkmıyor..

haklısın canım ama benim ilk çocuk bir heves var ama bahar bebegi kullanamam diyede pekte istemiyorum daha cinsiyet belli degil kıyafette onun için pek yapmayı düşünmüyorum CADIARZU

hayır efendim bizimki daha kabiliyetli olucak, onların hepsini yapıyo babası bi kerem, :dilcikar:

ya büyük battaniye değil ki, küçük küçük parçalar örüp birleştiriyosun, o kadar zor olcağını sanmıyorum, gözüm kesmese başlamam tabii, oo senin bebişin cicileri hazır demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…