2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hiç kafana takma böyle şeyleri haklısın insan sürekli böyle şeyleri duydukça sinir oluyor
özellikle büyükler çok yapıyorlar böyle kıyaslamaları istersen kırmadan kendisine söyle herkesin bünyesinin hamileliğinin farklı olduğunu canım anlayabilir belki seni

hepinize iyi geceler güzel annişler
kendinize ve bebişlerinize dikkat edin öptüm opuyorumnanaktan

kimse yok ama ben yeni geldim...bugün kontrolüm vardı bebişimin kalp atışlarını gördüm...çok güzel bir şey bu...yerim ben onu...dr.fasulye tanesi kadar dedi...minicik kalbi nasıl da atıyordu....

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
idyl

Saat 00:30 bu saatte bile misafirimiz var....

kimse yok ama ben yeni geldim...bugün kontrolüm vardı bebişimin kalp atışlarını gördüm...çok güzel bir şey bu...yerim ben onu...dr.fasulye tanesi kadar dedi...minicik kalbi nasıl da atıyordu....
günaydın kızlar gözün aydın canımm

valla ben yapçam, geceleri felan bi yerden dönerken lazım olur sarmaya gerçi önü yaz ama sonrası kış
bende çok kararsızım örme yapmayı düşünüyorum yaparsam zaten satın battaniye alıcam ondan hariç örme yapsam mı yapmasam mı onda karar veremiyorum fisfisfis :uhm:

kışa kadar baya büyüyecek onun için bide benim mayıs sonuna geliyor arkadaşımda hiç yapam birsürü güzel battaniye var alırsın dedi elimdeki el işim bitene kadar karar versem iyi olacak :çok üzgünüm:

ah canım ne kadar iyi kayınvaliden örüyor bende nerdeee nasılsın bile demeye aramadı beni hamile olduğumu 9 köye dağıttı ama arayıp nasılsın demedi birde ilk torun senağlama senağlama

selam hamişleeer ben bugün gitar kursuna yazıldım bebişime bol bol çalıp söylüceem

bende çok kararsızım örme yapmayı düşünüyorum yaparsam zaten satın battaniye alıcam ondan hariç örme yapsam mı yapmasam mı onda karar veremiyorum fisfisfis :uhm:

ya çok şirin örme battaniyeler var, ben daha çok yapmasına hevesleniyorum sanki kaydirigubbakcemile3 işte becerebilirsem kendim örcem mutlaka bitane, onun dışında hazır gibi ama kendin yaptırabiliyorsun yani böyle pike gibi kumaşın üzerine saten, kenarlarını fistoyla falan süsleyip çok güzel şeyler yapıyorlar, yani amlamıyorum ama anlayanların yakasına yapışçam kaydirigubbakcemile

meraba canım evet kayınvalidem örüyor sağolsun bana her konuda yardımcı oluyor her insan farklı tabi yapı meselesi demekki canım hiç canını sıkma bence senin kayınvalidende o yapıdaymış. ben battaniyemiz bitsin buraya resminide ekliycem sizlerede örnek olur sende kendin örersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…