2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tabi eklerim canım daha bugün başlandı bitsin hemen eklerim
ayy sağlıkla doğsalar bebişlerimiz kucağmıza alsak sarıp sarmalasak inşallah valla benimde tüylerim diken diken oldu canım

bebişlerimiz dokuz haftalık olmuş canım zaman ne çabuk geçiyor seni kontrolün ne zamanben 20 sinde gidecem tahlil sonuçlarını göstermek için

bebişlerimiz dokuz haftalık olmuş canım zaman ne çabuk geçiyor seni kontrolün ne zamanben 20 sinde gidecem tahlil sonuçlarını göstermek için

valla zaman çok çabuk geçiyoo :))
ben en son 1 ekimde kontrole gitmiştim dr 1 ay sonra gel dedi yani ben ekim sonu yada kasımın 1 gibi giderim artık zaten ozaman taramada yapılcak dedi doktorum canım

inşallah azalmıştır canım bulantılar artık hamilelğin keyfini çıkartırız bendede çok halsizlik oluyo iki kat merdiven çıkınca bayılcak gibi oluyorum sendede oluyormu
bizim hamileleiğimiz aynı gidiyo göbüşde değişiklik varmı hiç canım :CüvCüv:
halsizliği hiç sorma işte öğleden sonraları çok kötü oluyorum uyku bastırıyo eve gelincede yemek yedikten sonra haberleri izlerken uyuyakalıyorum bazen göbüşsanki birzcık büyümüş gibi şimdiden olur mu bilmem belki öyle hissediyorumdur ama göğüslerim büyüdü yüzüstü yatmayıseverdim yatamıyorum şimdi

halsizliği hiç sorma işte öğleden sonraları çok kötü oluyorum uyku bastırıyo eve gelincede yemek yedikten sonra haberleri izlerken uyuyakalıyorum bazen göbüşsanki birzcık büyümüş gibi şimdiden olur mu bilmem belki öyle hissediyorumdur ama göğüslerim büyüdü yüzüstü yatmayıseverdim yatamıyorum şimdi

evet banada bazen büyümüş gibi geliyor ama şişlikde olabilir tabi :) :CüvCüv: akşamları daha büyük duruyo gerçi ben daha hiç kilo almadım hatta iki kilo vermiştim bulantıdan aynı kiloda devam ediyorum eski kiloma bile dönmedim sonradanmı çok alıcam acaba bi arkadaşımda 4 ay hiç almadı sonra 20 kilo aldı ayy o kadar olurmuyum ki :))))))))) CADIARZU
yüzüstü bende yatamıyorum canım hep alıştığım oydu ama göbek deliğimin olduğu kısımda sancı gibi bi gerginlik hissediyorum yan yatıyorum bende hep napıyım

evet banada bazen büyümüş gibi geliyor ama şişlikde olabilir tabi :) :CüvCüv: akşamları daha büyük duruyo gerçi ben daha hiç kilo almadım hatta iki kilo vermiştim bulantıdan aynı kiloda devam ediyorum eski kiloma bile dönmedim sonradanmı çok alıcam acaba bi arkadaşımda 4 ay hiç almadı sonra 20 kilo aldı ayy o kadar olurmuyum ki :))))))))) CADIARZU
yüzüstü bende yatamıyorum canım hep alıştığım oydu ama göbek deliğimin olduğu kısımda sancı gibi bi gerginlik hissediyorum yan yatıyorum bende hep napıyım
ama ben kilo aldım 1,5 kadar:sinifsinif: belki vermişimdir geçen hafta iştahsızdım sana özel mesaj attım aldın mı canım

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim ama uzun zamandır KKnın takipçisiyim...bebişş bekliyorim bende 11 haftalık pıtıcığım.:ecrin_bebek::benide eklerseniz listeye çokkk sevineceğim SAT :25 temm. D.G 1 mayıs

selam kızlar..size bişi sorucam..çevrenizde akrabalarınızda olabilir..sizinle beraber hamile kalan varmı..benim çevremde 3 kişi hamile..ve sürekli kıyaslıyorlar birbirlerini..hele ananem..öldürecek bu kadın beni..onun cinsiyeti belli olmuş seninki neden olmadı..yok şunun karnı çıkmış seninki niye çıkmadı...son aya kadar çekeceğim var walla..en sevmediğim şeylerden birir bu..ikinci kez başıma geliyo..bundan önce de görümcemle beraber hamile kalmıştık..doğurana kadar evden çıkasım gelmiyor yaaa...:bbo:kafamçokkarıştı

malesef böyle kıyaslamalar yapılıyooo ama bence takılma böyle şeylere insan fizyolojik yapısı aynı değil sonuçta dr.bile söylüyor sakın kendinizi kıyaslayıp stres yapmayın diye bebişin için nooo stres no panik :eek:lmaz:

slm arkadaşlar ben yeni üyeyim ama uzun zamandır KKnın takipçisiyim...bebişş bekliyorim bende 11 haftalık pıtıcığım.:ecrin_bebek::benide eklerseniz listeye çokkk sevineceğim SAT :25 temm. D.G 1 mayıs
canım hoşgeldin aramıza sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah dimples ekler seni

selam kızlar son adet tarihim 25 temmuzdu sanırım bebişim mayısta doğacak..yaş 21..

iyi akşamlar kızlar kendinize ve bebilere iyi bakın opuyorumnanaktan

X