2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et ve güzel haberlerle tekrar yazarsın inşallah...zemuszemus

İnşallah canım. Benim durumumu yaşayıp tekrar hamile kalan arkadaşlardan ne kadar süre beklediklerini öğrenmek isterim doğrusu.

selam kızlar, bu ara hem çok yoğunum hem de fenayım, bulantım çok, giremiyorum çok fazla, dün gittik doktora, kalp atışlarını gördük duyduk, gelişimi normal dedi, ama taaa 1 ay sonraya randevu verdi, çatlarım heralde...........

ben bu yazıyı okuyunca kortum ya benim dr ilaç vermedi bana bebek gayet iyi sağlıklı dedi ne yapsam ben dr ilaç mı istesem fisfisfis

arkadaşlar ben bebek battaniyesi yapmayı düşünüyorum ama çoğu kişi bahar bebeği gerek yok diyor acaba yapsam mı? yapmasam mı? sizlerinde fikrini almak istiyorum

arkadaşlar ben bebek battaniyesi yapmayı düşünüyorum ama çoğu kişi bahar bebeği gerek yok diyor acaba yapsam mı? yapmasam mı? sizlerinde fikrini almak istiyorum

valla ben yapçam, geceleri felan bi yerden dönerken lazım olur sarmaya gerçi önü yaz ama sonrası kış

nasılsınız kızlar merve bebişin maşallah kocaman olmuş
allah nazarlardan saklasın inş

tıff cım opuyorumnanaktan
benim dr'a bugüne kadar yandığım tek dert bu bulantıyı gündüz anlıyorum ama beni gece uyutmuyor
uyur uyanığım sürekli midem bulanyor demiştim haklısın demişti bana ilaç vermişti bulantı için
gerçi pek bi işe de yaramadı

slm kı<lar sayfalar ı okumak yenibitti güzel haberler var inşallah böyle güzel haberler veririz herkese iyi akşamlar

merhaba kızlar nasılsınız :))
benim bulantılar azaldı çok şükür inşallah eskiye dönmem yeniden bişeyler yemeye başladım ohh beee :))))))

benim kayınvalidem bebek battaniyesi örmeye başladı bile hemde çok tatlı üzerinde sarı renkde bi ayıcık olcak.hihoyyyt
mayıs bebeği ama henüz mayısda çok sıcak olmuyorki havalar tabi her ile göre değişir sıcaklık ama yeni doğan bebekde üşür yaa sonuçta yaz bitince kış gelcek

canım battaniye bitince resmini eklersim modek olur bize olsun ya akşam gezmelerinde serin olur örteriz bebişimizin üzerine ayy tüylerim dikendiken oldu sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerde gelir inşallah

benimde bulantılarım değişiyo mesela işte yemekhanenin kokusu etkiliyo beni doğru dürüst yyemiyorum evde rahatım ama bugün bulantım olmadı mesela

tabi eklerim canım daha bugün başlandı bitsin hemen eklerim
ayy sağlıkla doğsalar bebişlerimiz kucağmıza alsak sarıp sarmalasak inşallah valla benimde tüylerim diken diken oldu canım

benimde bulantılarım değişiyo mesela işte yemekhanenin kokusu etkiliyo beni doğru dürüst yyemiyorum evde rahatım ama bugün bulantım olmadı mesela

inşallah azalmıştır canım bulantılar artık hamilelğin keyfini çıkartırız bendede çok halsizlik oluyo iki kat merdiven çıkınca bayılcak gibi oluyorum sendede oluyormu
bizim hamileleiğimiz aynı gidiyo göbüşde değişiklik varmı hiç canım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…