- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
On gündür yazamadım kızlar annemde yatıyordum, dr istirahat vermişti.Kızlar size kötü haberlerim var malesef bebeğin kalp atışlarını hala duyamadık dört boyutlu dopler ile bile bakıldı ama sonuç böyle işte, sanırım salı günü dr bu gebeliğe son verecek, umarım sizler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.
On gündür yazamadım kızlar annemde yatıyordum, dr istirahat vermişti.Kızlar size kötü haberlerim var malesef bebeğin kalp atışlarını hala duyamadık dört boyutlu dopler ile bile bakıldı ama sonuç böyle işte, sanırım salı günü dr bu gebeliğe son verecek, umarım sizler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.
ben buradayım ama :umursamaz:
Naılsın ŞuLe
günaydın hanımlar cumartesi calışanları olarak biz yine burdayız benim işlerim bugün aşırı yoğun çok katılamayabilir fırsat buldukça yazıcam canende çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inş,
iyi sayılırım işte sabah sabah uykusuzluk ve bulantı dışında pek bi problemim yok:1shok:
sen nasılsın:uhm:
günaydın
hamdolsun. iyi olmaya çalışıyorum
günaydın hoşbuldukGünaydın Canım. Hoşgeldin
günaydın tatlımopuyorumnanaktan
nerelerdeydin dün pek girmedinsengözlerimebaksanab
günaydın hoşbulduk
günaydın canım dün çok girdim ama rahatsızdım yazmadım birşey gezdim topik topik:gitme:
allah iyilik versin:Saruboceq:
sen çalışmıyosun heralde dimi:uhm:
bende yoğundum gerçi pek yazamadım
sen iyisin demi bi problem yok:uhm: