2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bakın teyzeleri kocaman olmuş zemuszemus

ayyyy benim minikim de bölee canım ya nasıl güzel bi duygu dimii büyüyolar gitikçe. benimkide başını oynatıyodu sankii oynak bişi mi olcak acabakaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun canım yanma bende de oluyo ballı süt iyi fikir..CADIARZU

ben 2,30 da çıkıyorum evim yakın 2,45 gibi evde oluyorum
ama görümcem yeni doğum yaptı bu aralar oraya kamp kurduk eve gitmiyorum
ama bugun gidip uyumak istiyorum ya:a015:

kelebek sende burdasın görüyorum
:jeyyar:

günaydın canım evet burdayım, dün akşam doktor kontrolüm vardı gelişmeyi yazmıştım ama okumadın heralde. Şuanda rahmimde iki kese var biri dolu allaha şükür kalbi atıyor ama diğer boş bi kese daha var, sanırım ikizken biri gelişmemiş. içerde kan pıhtılaşması da var, doktor baya bi kanaman olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var, zamanla ne olacak görecez. Dua etmekten başka şansım yok, inşallah allah bebeğimi bana bağişlar.

İnşallah. Hep güzel şeyler düşün. dua kapıları her daim açık unutma. o yüzden aklına kötü şeyler getirme. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah.

Kelebek Allah korusun bebişini canım sağlıcakla kucağına alırsın inş. Allah nasip ettikten sonra hiiç bişi engel olamasopuyorumnanaktan

şule napıyosunnnnnn bebiş nasıllll bulantılar bittimi bakim:icecream:

çok sağolun kızlar evet herşey allahtan ve de ben allahıma güveniyorum, bu bebeğimi bana bağışlıycak.

ayyyy benim minikim de bölee canım ya nasıl güzel bi duygu dimii büyüyolar gitikçe. benimkide başını oynatıyodu sankii oynak bişi mi olcak acabakaydirigubbakcemile3

harika bir duygu :asigim: benimkide poposunu oynatıyordu kaydirigubbakcemile3

benim geçmişi okumaya pek fırsatım olmuyo
çok geçmiş olsun canım çok şükür hiç değilse biri yaşıyo
sende bol bol dinlen Allah yardımcın olsun:1hug:

şule napıyosunnnnnn bebiş nasıllll bulantılar bittimi bakim:icecream:

napiyim canım ya mideme böle kramplar giriyo bu sabahta rutin saframı çıkarttım(kustum) hatta eşim uykudan uyandı sesime çok kötüydüm
şimdide midem kötü süt içicem
he bide c.tesi dr a gidicem 2 li test için az önce tel açtım da 3 boyutlu ultrasonda bakmayacaklarmış normal ultrason ve kan tahlili olcakmış ama benim arkadaşlarımdan renkli ultrason yaptıranlar var anlamadımlaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…