nida gelmedi bugun çalışıyo o da normalde
bakın teyzeleri kocaman olmuş zemuszemus
bugün nasılsınız kızlar ben akşam çok kötü oldum midem resmen yanıyodu çok şükür iyiyim şimdi dr un verdiği bi şurup vardı mide yanması için onu içtim hiç bi fayda etmedi pekmez yedim ballı süt içtim öyle yattım geçti başka midesi yanan varsa bi denesin bende işe yaradı
merve maşallah büyümüş bebeğin sağlıklı bir şekilde gelsin annesinin kucağına.
şulecim sanada günaydın kaçta çıkacaksınızz işten bugün ben 4 çıkıcam ama anca 5 te evde oluyorum.
Günaydın nidah hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
kelebek sende burdasın görüyorum
:jeyyar:
amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizimerve maşallah büyümüş bebeğin sağlıklı bir şekilde gelsin annesinin kucağına.
günaydın canım evet burdayım, dün akşam doktor kontrolüm vardı gelişmeyi yazmıştım ama okumadın heralde. Şuanda rahmimde iki kese var biri dolu allaha şükür kalbi atıyor ama diğer boş bi kese daha var, sanırım ikizken biri gelişmemiş. içerde kan pıhtılaşması da var, doktor baya bi kanaman olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var, zamanla ne olacak görecez. Dua etmekten başka şansım yok, inşallah allah bebeğimi bana bağişlar.
beninmi ki epey keyfine düşkün :ecrin_bebek:ayy maşallah Allah bağışlasın ya
bende senin kadarlıkken gittiğimde aynen böyledi hareket ediyodu ama benimki yüzü aşağıya bakıyodu
seninki yukarıya bakıyodelikafadulden
ayyyy benim minikim de bölee canım ya nasıl güzel bi duygu dimii büyüyolar gitikçe. benimkide başını oynatıyodu sankii oynak bişi mi olcak acabakaydirigubbakcemile3
günaydın canım evet burdayım, dün akşam doktor kontrolüm vardı gelişmeyi yazmıştım ama okumadın heralde. Şuanda rahmimde iki kese var biri dolu allaha şükür kalbi atıyor ama diğer boş bi kese daha var, sanırım ikizken biri gelişmemiş. içerde kan pıhtılaşması da var, doktor baya bi kanaman olabilir dedi. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var, zamanla ne olacak görecez. Dua etmekten başka şansım yok, inşallah allah bebeğimi bana bağişlar.
çok sağolun kızlar evet herşey allahtan ve de ben allahıma güveniyorum, bu bebeğimi bana bağışlıycak.
beninmi ki epey keyfine düşkün :ecrin_bebek:
şule napıyosunnnnnn bebiş nasıllll bulantılar bittimi bakim:icecream:
eğer o pozisyonda kalırsa bi dahakli gittiğinde cinsiyetini öğrenebilirsin
benim suratını iiyice gömmüş heralde ben göremem
ayın 21'de 2'li tese gideceğiz bir aksilik olmazsa ozaman cinsiyetini söylerim dedi doktor :CüvCüv: