Hayır çalışmıyorum.zemuszemus
gribim ilerledi halsizlik çok midem felaket ilaçlarımı içemiyorum :gitme::gitme:
peki neden bu saatde kalkıyosun yatsana ya
benim gözümden uyku akıyo ah diyorum evde olsaydım bu saatlerde yatsaydım
bide hamileleik çok yorgunluk ve uyku yaptı bende sende öle bişey olmadı heraldesengözlerimebaksanab
ya ben hiç folik asit içmedim korkuyorum kötüşeyler duymaktan ama soracam dokyorunma niye vermemiş diye kivi alayım bari rabbime emanet bebişim sağlıkla gelsinler inşallahh
On gündür yazamadım kızlar annemde yatıyordum, dr istirahat vermişti.Kızlar size kötü haberlerim var malesef bebeğin kalp atışlarını hala duyamadık dört boyutlu dopler ile bile bakıldı ama sonuç böyle işte, sanırım salı günü dr bu gebeliğe son verecek, umarım sizler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.
günaydın kızlar dün doktora gittik maşallah:nazar : 4cm olmuş bebeğim doktor hiç bir problem yok şimdilik dedi. artık hareketlenmiş nasıl hareket ediyoduresminide eklerim şimdi
günaydın kızlar dün doktora gittik maşallah:nazar : 4cm olmuş bebeğim doktor hiç bir problem yok şimdilik dedi. artık hareketlenmiş nasıl hareket ediyoduresminide eklerim şimdi
bakın teyzeleri kocaman olmuş zemuszemus
bakın teyzeleri kocaman olmuş zemuszemus
bugün nasılsınız kızlar ben akşam çok kötü oldum midem resmen yanıyodu çok şükür iyiyim şimdi dr un verdiği bi şurup vardı mide yanması için onu içtim hiç bi fayda etmedi pekmez yedim ballı süt içtim öyle yattım geçti başka midesi yanan varsa bi denesin bende işe yaradı
amin inşallah hepimiz sonuna kadar iyi haberlerle müjdeleniriz.
bugün nasılsınız kızlar ben akşam çok kötü oldum midem resmen yanıyodu çok şükür iyiyim şimdi dr un verdiği bi şurup vardı mide yanması için onu içtim hiç bi fayda etmedi pekmez yedim ballı süt içtim öyle yattım geçti başka midesi yanan varsa bi denesin bende işe yaradı