merhaba kızlar bende nasıpse mayıs annesı olucam
suan 9+2
hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsın allahım ınsallah
iyi canım dikkat et kendine azcık kaldı şu riskli dönemi de atlatırız inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben de buradaki herkesi seviyorum paylaşmak çok güzel üzüntümüzüde sevincimizide paylaşıyoruz öyle bişey ki biri bebişiyle ilgili kötü bişey dese çok üzülüyom ben mutlu haberlerde seviniyorum inşallah böyle giderkızlar selam,
bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum. sancılarım biraz daha azaldı sanki. pek haraket etmemeye çalışıyorum. bugün pek yazamadım sadece okumakla yetindim... hepinizi çok seviyorum...
aramıza hoşgeldin... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin.Bebişlerimiz aynı
hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
iyi alşamlar canım:teytey:Kızlar ben de ufaktan kaçıyorum.İyi akşamlaropuyorumnanaktan
iyi akşamlar canım :teytey:bende kaçıyorum herkese iyi akşamlar
ya ben hiç folik asit içmedim korkuyorum kötüşeyler duymaktan ama soracam dokyorunma niye vermemiş diye kivi alayım bari rabbime emanet bebişim sağlıkla gelsinler inşallahhKızlar bakın ne buldum.
Hamilelikte Kivi
Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. Kivinin 100 gr’ mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir.
Kızlar bakın ne buldum.
Hamilelikte Kivi
Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. Kivinin 100 gr’ mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir.
valla ben ekşi meyvelerden yiyorum yemek yiyemiyorum doğru dürüst bir haftadı bir de canım bişey çekiyo arkadaşların da çeker diye yazamıyorum şimdi marketten alıyorum ama kayınvalidem yapmış yollayacak sabırsızlıkla bekliyorumne güzelmiş.İnsan bunu okuyunca yiyesi geliyor ama sizde de aynı şey var mı bilmiyorum ama kivi dahil hiç bişeyi severek yiyemiyorum.benneyaptımki
kızlar bugün hep okudum ama pek yazamadım çünkü çok fena hastayım kafamı kaldırmaya dermanım yok bide işyerindeyim yatıp dinlemedim çok kötü oldum bi ara kendimden geçiyodum valla neyse şimdi biraz daha iyiyim çıkıyorum kendinize çok iyi bakın ve dikkat edin havalar çok fena
selmacım dikkat et kendine canım yat dinlen haftasonu kendine iyi bak
sayfanın en altında sayfayı şu anda okuyan uyelerın adı yazıyo senınde adın var canım
hayırdır neden sordun