2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır çalışmıyorum.zemuszemus

peki neden bu saatde kalkıyosun yatsana ya
benim gözümden uyku akıyo ah diyorum evde olsaydım bu saatlerde yatsaydım

bide hamileleik çok yorgunluk ve uyku yaptı bende sende öle bişey olmadı heraldesengözlerimebaksanab

gribim ilerledi halsizlik çok midem felaket ilaçlarımı içemiyorum :gitme::gitme:

ee canım rapor alıp dinlensene evde grip te zaten ilaç alsan bile dinlenmen lazım geçmesi için sen ilaçta alamıyosun dinlenemiyosunda rapor al bence hemen bu hafta yat da dinlen :eek:klava:

peki neden bu saatde kalkıyosun yatsana ya
benim gözümden uyku akıyo ah diyorum evde olsaydım bu saatlerde yatsaydım

bide hamileleik çok yorgunluk ve uyku yaptı bende sende öle bişey olmadı heraldesengözlerimebaksanab

uykularım düzenlidir. sabah saat 7.00 ayaktayım. .) halsizlik yorgunluk mu:? aksine hamile olduktan sonra kendimi okadar dinç hissediyorumki anlatamam. düşük tehlikem var dışarı çıkmamda yasak. hep evdeyim biraz halsiz olsamda uyusam vakit daha çabuk geçer.

ya ben hiç folik asit içmedim korkuyorum kötüşeyler duymaktan ama soracam dokyorunma niye vermemiş diye kivi alayım bari rabbime emanet bebişim sağlıkla gelsinler inşallahh

herkese günaydın vitamin verdiyse dr birçok vitamin ilacının içinde folik asitte var zaten ondan vermemiştir belki balık ceviz kivi ye sende bol bol doğal yollardan almış olursun hem korkma hem annelerimiz folik asitmi içmişti önce Allah a emanet bebeklerimiz biz elimizden geldikçe dikkat etmeye çalışıcaz

On gündür yazamadım kızlar annemde yatıyordum, dr istirahat vermişti.Kızlar size kötü haberlerim var malesef bebeğin kalp atışlarını hala duyamadık dört boyutlu dopler ile bile bakıldı ama sonuç böyle işte, sanırım salı günü dr bu gebeliğe son verecek, umarım sizler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.

çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inş.yakında yeni bebek haberi alırsın

günaydın kızlar dün doktora gittik maşallah:nazar : 4cm olmuş bebeğim doktor hiç bir problem yok şimdilik dedi. artık hareketlenmiş nasıl hareket ediyodu :emir_bebek: resminide eklerim şimdi

günaydın kızlar dün doktora gittik maşallah:nazar : 4cm olmuş bebeğim doktor hiç bir problem yok şimdilik dedi. artık hareketlenmiş nasıl hareket ediyodu :emir_bebek: resminide eklerim şimdi

Maşallah. Gözün aydın.
Darısı buradaki tüm anneler olsun.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.

gözün aydın canım inşallah herkes hayırlı haberlerle gelir

bakın teyzeleri kocaman olmuş zemuszemus

Eklentiler

• $934A4379.jpg
    $934A4379.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 15
bugün nasılsınız kızlar ben akşam çok kötü oldum midem resmen yanıyodu çok şükür iyiyim şimdi dr un verdiği bi şurup vardı mide yanması için onu içtim hiç bi fayda etmedi pekmez yedim ballı süt içtim öyle yattım geçti başka midesi yanan varsa bi denesin bende işe yaradı

bugün nasılsınız kızlar ben akşam çok kötü oldum midem resmen yanıyodu çok şükür iyiyim şimdi dr un verdiği bi şurup vardı mide yanması için onu içtim hiç bi fayda etmedi pekmez yedim ballı süt içtim öyle yattım geçti başka midesi yanan varsa bi denesin bende işe yaradı

benimde midem çok yanıyor. ama bir bardak maden suyunu yudum yudum içiyorum. bazen bitirmiyorum bile. o bana çok iyi geliyor.:CüvCüv:

amin inşallah hepimiz sonuna kadar iyi haberlerle müjdeleniriz.

ayy maşallah Allah bağışlasın ya
bende senin kadarlıkken gittiğimde aynen böyledi hareket ediyodu ama benimki yüzü aşağıya bakıyodu
seninki yukarıya bakıyodelikafadulden

geçmiş olsun
gaviscon şurubu çok etkili mide yanmasına
bende senin gibiyim ve benim her gün
ama ben şurup içemediğim için alamıyorum

merve maşallah büyümüş bebeğin sağlıklı bir şekilde gelsin annesinin kucağına.

şulecim sanada günaydın kaçta çıkacaksınızz işten bugün ben 4 çıkıcam ama anca 5 te evde oluyorum.

X