valla ben ekşi meyvelerden yiyorum yemek yiyemiyorum doğru dürüst bir haftadı bir de canım bişey çekiyo arkadaşların da çeker diye yazamıyorum şimdi marketten alıyorum ama kayınvalidem yapmış yollayacak sabırsızlıkla bekliyorum
keşke öyle bi şansım olsa hafta sonu ev taşıyoruz daha eve gidip eşyaları toparlıcam offf nasıl yapcam bilmiyorum ya hiç iyi değilim neyse ben kaçtım görüşürüz iyi akşamlar[/QUOTE
selma allah yardımcın olsun iş hastalık hamilelik üstüne ev taşımak allah sana kuvvet versin sakın eşya kaldırayım deme çok dikkatli ol.Yok mu sana yardım edecek kimse bende hazıranda taşındım evime eşyalar 1 ay kutularda kapalı kaldı insanın eve giresi gelmiyor psikolojisi bozuluyor resmen kendine çoook dikkat et. :1hug:
özeline attım msj bakarmısın arkadaşların canı çeker diye burda yiyecek yazmıyoruz canımbenim alışkanlıklarım değişti hamilelikte.önceden sebze yemeklerinden nefret ederdim,şimdi onları yiyorum.et yemekleri yiyemiyorum.ama hiç bişeyin tam tadına varamıyorum.canım tam olarak bişey çekmiyor.ne çekti canın valla çok merak ettimkaydirigubbakcemile3 benım canım da acaip kumpir çekiyooo
özeline attım msj bakarmısın arkadaşların canı çeker diye burda yiyecek yazmıyoruz canım
cansu nere attın göremedim canım
kızlar benim doktor randevum bugün saat 18.40 ta lütfen benim için dua edin herşey yolunda olsun, inşallah yaşıyodur bebeğimm, çok heyecanlıyım, tedirginim, allah sonumu hayır etsinn
hadi canım iyi haberlerini bekliyoruzkızlar benim doktor randevum bugün saat 18.40 ta lütfen benim için dua edin herşey yolunda olsun, inşallah yaşıyodur bebeğimm, çok heyecanlıyım, tedirginim, allah sonumu hayır etsinn
canım limonata yapıp içsen az şekerli birdene istersen bir de açık havaya çık inşallah geçer tatlımkızlar ben cok kotuyum ya mıdem cok bulanıyor ya napcamı sasırdım .of ya.aglıcam yanı o kadar
kızlar ben cok kotuyum ya mıdem cok bulanıyor ya napcamı sasırdım .of ya.aglıcam yanı o kadar
ben deldim ama kimse yok çıkıym bari:sinifsinif:
ikizmi ne güzel ya sağlıkla kucağına alısın inşallah dikkat et kendine canım :CüvCüv:kızlar doktordan geldim şimdi allaha şükür bebeğimin kalbi atıyordu, yalnız sanırım ikizmiş diğer boş gebelik olan bi kese daha var oda duruyo, içerde kanamada varmış halen. Doktor baya kanaman olabilir korkma dedi 10 gün sonraya tekrar randevu verdi çıktık. Şimdilik sağlam bebeğim için herşey yolunda ama gelişmeler zamanla belli olacak. Allahtan hayırlısını beklemekten başka çarem yok.
Dua eden tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Şimdilik böyle.
ikizmi ne güzel ya sağlıkla kucağına alısın inşallah dikkat et kendine canım :CüvCüv: