kızlar ben bebeğimin ultrason resimlerini koymayı düşünüyodum 2li testten sonra ama koymamaya karar verdim. çünkü burayı sadece biz okumuyoruz malesef. nazar diye bişey var ve ben artık yazmıcam bebeğim çok iyi harika falan diye. insanlarda ne gözler var biliosunuz. sadece biz okusaydık keşke bu topiği:sinifsinif:
kızlar bi arkadaş bacağım ve kalçam ağrıyo diye yazmış az önce okumuştum ama kiimin yazdığını unuttum kusra bakmayın:kedi:
bende arife günü temizlik yapmıştım evde ve çok yorulmuştum ama aldırış etmeden devam ettim o gün benim kalçamın içine iğne saplanması gibi ve bacağıma kramplar girmeye başladı zaten bende önceden de bel ve kalçamdan aynı şekilde rahatsızlanıp 3 gün yatmıştım neyse yine aynısı oldu yani ve o günden beri hergün kalçamın içi ve bacaklarıma kramplar giriyo ilk ayağa kalktığımda bi sendeliyorum bazen yatarken uyuştuğunu hissediyorum doktora söyledim
zaten hamilelikte olurmuş böyle şeyler ama benim daha önceden de şikayetlerim olduğu için artmış fizik tedaviye gitmen gerek aslında ama ilaç kullanamayacağın için gitmenin bi anllamı yok çekiceksin bunu dedi.
kızlar bi arkadaş bacağım ve kalçam ağrıyo diye yazmış az önce okumuştum ama kiimin yazdığını unuttum kusra bakmayın:kedi:
bende arife günü temizlik yapmıştım evde ve çok yorulmuştum ama aldırış etmeden devam ettim o gün benim kalçamın içine iğne saplanması gibi ve bacağıma kramplar girmeye başladı zaten bende önceden de bel ve kalçamdan aynı şekilde rahatsızlanıp 3 gün yatmıştım neyse yine aynısı oldu yani ve o günden beri hergün kalçamın içi ve bacaklarıma kramplar giriyo ilk ayağa kalktığımda bi sendeliyorum bazen yatarken uyuştuğunu hissediyorum doktora söyledim
zaten hamilelikte olurmuş böyle şeyler ama benim daha önceden de şikayetlerim olduğu için artmış fizik tedaviye gitmen gerek aslında ama ilaç kullanamayacağın için gitmenin bi anllamı yok çekiceksin bunu dedi.
bu nerden çıktıkafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canım benim.Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri temizlik yapmıyorum valla.Şule sen miydin eşim çorabına kadar benim vermemi ister diyen?Biraz hasta numarası yap yanında.Belim ağrıyo diye yat.O yapsın kaydirigubbakcemile5 Bel ağrısı bende de oluyo.Böyle gidicek herhalde bu.Bi de benim göbek deliğimin oralar acıyo.Ablam fıtık vardır dedi.İnşallah yoktur.:sinifsinif:
kızlar ben bebeğimin ultrason resimlerini koymayı düşünüyodum 2li testten sonra ama koymamaya karar verdim. çünkü burayı sadece biz okumuyoruz malesef. nazar diye bişey var ve ben artık yazmıcam bebeğim çok iyi harika falan diye. insanlarda ne gözler var biliosunuz. sadece biz okusaydık keşke bu topiği:sinifsinif:
hakikaten listede adı olup uğramayanlar onlar ne olcak...
biraz bekleyelim olmazsa silelim..
ya ben öyle hatırlıyodum sanki
dün görümceme dedim ikili test renkli de yapılıoymuş falan diyo yok öyle bişey dedi saadece kan alıyolar dedi.
ya dimples ben koymuştum korktum şimdi haklısın aslında misafiri bilmemnesi de giriyo ya.. büyük heyecanla paylaşmıştım vala dediğin gibi bişi mişi olur diye hiç düşünmedim salak kafam:mymeka: Allahım korusun bebişlerimzi Ya Rabbim..benneyaptımki
şulecim aynı ağrı bende de oluyo. doktor kilo artışına dikkat et dedi bana ya her lafta kiloyu soktu kadınkaydirigubbakcemile3 ama normal dedi hamilelikte oluyomuş. ablamda da oluyodu benim ayağını basamıyosun bi anda bişiler saplanır gibi oluyoCADIARZU
ben valla her cumartesi eve gidince bide temzilik yapıyorum
bırak cumartesiyi her akşam eve gidince ev topluyorum ya sizinde oluyomu benim evim çok dağılıyo sabah alel acele çıkıyoruz ev dağınık kalıyo sinir oluyorum ya acaba benmi dağınığım
ben valla her cumartesi eve gidince bide temzilik yapıyorum
bırak cumartesiyi her akşam eve gidince ev topluyorum ya sizinde oluyomu benim evim çok dağılıyo sabah alel acele çıkıyoruz ev dağınık kalıyo sinir oluyorum ya acaba benmi dağınığım
3 boyutlu ultrasonu diyosun canım sen.di mi.Tabi, bebeğin ense kalınlığını ölçüyolarmış.Sonra da kan alıyolarmış.Ama ölçüm için çok güvenilir değil yazıyor nette.2 farklı dr 2 ayrı ölçüm yapabiliyormuş.
En azından eşin evi süpürsün sen toz al.Süpürgede beli falan zorluyosun.Olmaz mı?Benim evim de dağılıyo, akşam eve gidince topluyorum, yemeği hazırlıyorum.Sonra yan gel yat Osman kaydirigubbakcemile3 Zorlama ama kendini.Kovaları falan taşıma bence.Toz alıp viledayla yerleri siliyorum ben de işte.Üstten bi temizlik.E yeter.