yok sulecim renkli değil.
listeye ismini aylar önce verip birdaha hiç uğramayan arkadaşları silmeyi düşünüyorum oylama yapalım
listeye ismini aylar önce verip birdaha hiç uğramayan arkadaşları silmeyi düşünüyorum oylama yapalım
aynen bana da folik asit vermedi doktorum ben de sadece vitamin kullanıyorum korktum rabbim korusun bbişlerimiziben folikasit kullanmıyorum. bana vermedi sadece elevit kullanıyorum
kızlar lsiteye baktımda kilo rekoru bende ne yazikki.
siz bilirsiniz ama burdada çok fena bulantı ve baş dönmesi olan arkadaşlarımız var onlar nasıl giriyor en azından hep girmeseler bile 1 kere olsun girip bişeyler yazıolar. ama bu ismini yazdırıp giden arkadaşlar birdaha hiç girmediler
tatlım son adet tarihini yaşını kilonu kalp atışı duyup duymadığını falan söylersen yazıcam
ilk sayfada benim yaptığım liste güncel cnm
kızlar şunuda sölemeliyim liste için hani herkesin pıt pıtlarının yanında bir grafik varya işte KK sadece 50 taneye izin veriyor. ne yapıcamı şaşırmış durumdayım. hepsini ya toptan kaldırıcam kimsede olmicak yada başka bir çözüm düşüncem
kızlar listeye bir bakın bakalımm değişiklik yaptım
kızlar listeye bir bakın bakalımm değişiklik yaptım
Nasıl bi grafik ben anlamadım.O gülümsemeyi mi diyosun?Bence gelmeyenler silinsin.
YESİMARK, BERAYNA,LAVİNİA_00,TOMURCUK ,BLUEANGELN,,MEHLİKAMERYEM,MELİH,FUNDA_B,DDDERYA,OZLMGKHN,DOUDOU,DUDU8683,AVESTAM,DİLOŞ_04,ESMERGÜNAY,AYHU,ZELİHA,NEFRET
Bunları tanıyan var mı mesela.Ben hergün burdayım.Hiçbirini tanımıyorum.Görmüyorum buradaşakkıdı