Nasıl bi grafik ben anlamadım.O gülümsemeyi mi diyosun?Bence gelmeyenler silinsin.
YESİMARK, BERAYNA,LAVİNİA_00,TOMURCUK ,BLUEANGELN,,MEHLİKAMERYEM,MELİH,FUNDA_B,DDDERYA,OZLMGKHN,DOUDOU,DUDU8683,AVESTAM,DİLOŞ_04,ESMERGÜNAY,AYHU,ZELİHA,NEFRET
Bunları tanıyan var mı mesela.Ben hergün burdayım.Hiçbirini tanımıyorum.Görmüyorum buradaşakkıdı
benide tanımadığnı yazmışsın ama ben buraya sık sık girmeye çalışıyorum ve bişeyler paylaşıyorum demekki gözüne çarpmadı canım yerimseniben olsun :)))))
ilacım elevit değil başka bir vitamin ama 20 eylüldeki randevuma kadar bitecek elevit yazacak öyle demişti çünküTugba alıntı yapamadım.Vitamin dediğin Elevit mi?Bana da dr ilk gittiğimden beri sadece elevit verdi.Doğuma kadar kullanacaksın dedi.Ben de genelde folic plus kullanıldığı için şaşırdım ama netten baktım.Folic plusta 0.174 mg folik asit var.Günde 3 tane içiyorsun.Elevit'te 0.8 mg var.Elevit'in iyi olduğunu düşünüyorum.Bisürü vitamin, mineral var
bende bugun kayıtlı kullanıcılarda doudou yu gördüm
Nasıl bi grafik ben anlamadım.O gülümsemeyi mi diyosun?Bence gelmeyenler silinsin.
YESİMARK, BERAYNA,LAVİNİA_00,TOMURCUK ,BLUEANGELN,,MEHLİKAMERYEM,MELİH,FUNDA_B,DDDERYA,OZLMGKHN,DOUDOU,DUDU8683,AVESTAM,DİLOŞ_04,ESMERGÜNAY,AYHU,ZELİHA,NEFRET
Bunları tanıyan var mı mesela.Ben hergün burdayım.Hiçbirini tanımıyorum.Görmüyorum buradaşakkıdı
ilacım elevit değil başka bir vitamin ama 20 eylüldeki randevuma kadar bitecek elevit yazacak öyle demişti çünkü
görkem sende herkesi unutmuşun zeliha da var ya hemen hemen her gün yazıyo bugun girmedi bi tek
mehlikameryemde hergün burda
diğerlerini şu an çıkaramıyorum
kızlar listeye bir bakın bakalımm değişiklik yaptım
Pardon canım ya.Özür dilerim.Tanıyorum seni.O sırada öyle denk geldi herhalde.a.s.
görkem sende herkesi unutmuşun zeliha da var ya hemen hemen her gün yazıyo bugun girmedi bi tek
mehlikameryemde hergün burda
diğerlerini şu an çıkaramıyorum
yesİmark, berayna, lavİnİa00, burmİrze, eflatun24,hanımagam,serap86,melİh,fundab,ddderya,İncİmİnİ,doudou,dudu8683,gÜlÜmse35,avestam,gorken,dloŞ04,esmergÜnay,nefretbunları tanıyan varmı hİÇ gİrmeyenler bunlar
yada herkes ne renk olsun diyor öyle yapayım
yesİmark, berayna, lavİnİa00, burmİrze, eflatun24,hanımagam,serap86,melİh,fundab,ddderya,İncİmİnİ,doudou,dudu8683,gÜlÜmse35,avestam,gorken,dloŞ04,esmergÜnay,nefretbunları tanıyan varmı hİÇ gİrmeyenler bunlar
evet genelde akşam saati yazıyolar sanırım bende görmüştüm ama ev hanımı falansa anca müsait oluyo olabilirler