2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benide tanımadığnı yazmışsın ama ben buraya sık sık girmeye çalışıyorum ve bişeyler paylaşıyorum demekki gözüne çarpmadı canım yerimseniben olsun :)))))

bencede silinsin hiç uğramayanlar sonradan tekrar gelir sohbetlerime katılmaya başlarlarsa ekleriz olmazmı:uhm:

benide tanımadığnı yazmışsın ama ben buraya sık sık girmeye çalışıyorum ve bişeyler paylaşıyorum demekki gözüne çarpmadı canım yerimseniben olsun :)))))

Pardon canım ya.Özür dilerim.Tanıyorum seni.O sırada öyle denk geldi herhalde.a.s.

ilacım elevit değil başka bir vitamin ama 20 eylüldeki randevuma kadar bitecek elevit yazacak öyle demişti çünkü

görkem sende herkesi unutmuşun zeliha da var ya hemen hemen her gün yazıyo bugun girmedi bi tek
mehlikameryemde hergün burda
diğerlerini şu an çıkaramıyorum

ilacım elevit değil başka bir vitamin ama 20 eylüldeki randevuma kadar bitecek elevit yazacak öyle demişti çünkü

Verdiği vitaminin içeriğine bi bak.Mutlaka içinde folik asit vardır.Olmalı yani.Bilmem ki akannehir

görkem sende herkesi unutmuşun zeliha da var ya hemen hemen her gün yazıyo bugun girmedi bi tek

Valla bilmiyorum onları.Ayıp oldu :mymeka: Profil resimlerinden tanıyorum demek ki.İsimler karışıyo kaydirigubbakcemile3

evet genelde akşam saati yazıyolar sanırım bende görmüştüm ama ev hanımı falansa anca müsait oluyo olabilirler

dımplescım ellerıne saglık cok guzel olmus bence.ben kız ıstıyorum zaten ısmımın yanında pembelerı gorunce cok sevındım:)
hepımız ıcın hatırlısı tabı saglıklı olsunlarda

Merhaba kızlar, dimplescım eline sağlık çok güzel olmuş liste.

ben aranıza yeni katılmış olmakla haddim olmayarak söylüyorum,hiç girmiyorsa silinmeli.kaydirigubbakcemile5

isterseniz biraz daha bekleyelim çokmu rahatsız ediyo sizi niye silmek istiyosunuz anlamadım ben listeyle alakalımı sorun oluyo

eflatun24 giriyo hergün olmasada 2 günde bir
fundab hatırlıyorum oda giriyodu
diğerlerini hatırlamıyorum

yesimark, berayna, eflatun24, serap86, fundab giriyolardı yanlış hatırlamıyosam. Ama bir grup var akşam geç saatlerde girip yazıyolar. Ben görüyorum bazende kim olduklarını hatırlamıyorum geçmişi okumak lazım laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…