2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

yok sulecim renkli değil.

listeye ismini aylar önce verip birdaha hiç uğramayan arkadaşları silmeyi düşünüyorum oylama yapalım

Dimpescim oylayalım sorun deil de bulantı veya aş dönmesinden giremior olabilirlr bence en azından 16. hftaya kadar bekleyelim derim ben..

ya ben hamile kaldığımdan beri hafızam da gitmeye başladı artık unutuyorum her şeyi
bugun hiç mutluyum geldimi ben sanki hiç görmedim onufisfisfis

siz bilirsiniz ama burdada çok fena bulantı ve baş dönmesi olan arkadaşlarımız var onlar nasıl giriyor en azından hep girmeseler bile 1 kere olsun girip bişeyler yazıolar. ama bu ismini yazdırıp giden arkadaşlar birdaha hiç girmediler:eek:

Benim ki sadece bi fkir cnm.. Ben kararlara uyarım sorun deil.. vereliniortak

ya yine 2 tane misaifr
kapatılsın misafire sayfamız hatta mümkünse topikin dışında herkese kapatılsın
silinmesi konusunda ben çoğunluığa uyarım

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
suleYukselNizam, Cansu0606, KK Pro Üyedimples, Doudou, firstday, gulayy85, gulcangulcan, nidah+, NSA, RELAX, SCHATZı+, selma2429, tugba

tatlım son adet tarihini yaşını kilonu kalp atışı duyup duymadığını falan söylersen yazıcam

11 ağustos son adetin ilk günü
29 yaş
55 kilo(ama tartıda hata var bence,57-58 varımgibi hissediyorum belki şişlikten)
kalp atışlarını 6+6 iken duyduk.
bi de tablo nerde ben de göz atayım.
merci canımkaydirigubbakcemile2

kızlar nasılsınız ya gıremıyorum vallal sayfayı acıyorum sonra fena oluyorum bulantı falan yatmaya gıdıyorum.
nolcak boyle bılmıyorum .cok zormus bu bulantı olayı ya.ınsallah bıan once gecerde rahat edrız.
gırmeyenlerı sılmeye karar vermıssınız sanırım.aman benıde sılmeyın .bulantılardan dolayı cok katılamıyorum

kızlar ben kimseyi üzmek istmedim o yolladığım yazı idyl arkadaşımızın gittiği dr la alakalı yapılan bi yorumdu bilgisi olsun diye yolladım biliyomuş gerçi kendisi de okumuş hani aynı dr a gitmeyi düşünen varsa bilgisi olsun diye

Tugba alıntı yapamadım.Vitamin dediğin Elevit mi?Bana da dr ilk gittiğimden beri sadece elevit verdi.Doğuma kadar kullanacaksın dedi.Ben de genelde folic plus kullanıldığı için şaşırdım ama netten baktım.Folic plusta 0.174 mg folik asit var.Günde 3 tane içiyorsun.Elevit'te 0.8 mg var.Elevit'in iyi olduğunu düşünüyorum.Bisürü vitamin, mineral var

kızlar şunuda sölemeliyim liste için hani herkesin pıt pıtlarının yanında bir grafik varya işte KK sadece 50 taneye izin veriyor. ne yapıcamı şaşırmış durumdayım. hepsini ya toptan kaldırıcam kimsede olmicak yada başka bir çözüm düşüncem

Nasıl bi grafik ben anlamadım.O gülümsemeyi mi diyosun?Bence gelmeyenler silinsin.
YESİMARK, BERAYNA,LAVİNİA_00,TOMURCUK ,BLUEANGELN,,MEHLİKAMERYEM,MELİH,FUNDA_B,DDDERYA,OZLMGKHN,DOUDOU,DUDU8683,AVESTAM,DİLOŞ_04,ESMERGÜNAY,AYHU,ZELİHA,NEFRET
Bunları tanıyan var mı mesela.Ben hergün burdayım.Hiçbirini tanımıyorum.Görmüyorum buradaşakkıdı

kızlar listeye bir bakın bakalımm değişiklik yaptım

Yaaaaa benim bebişim Erkek olcak belki ben pembe istemiyorum yaaaaa :umursamaz: kötükedihüso
Şaka bi yanada başka renk olsa olmazmı yorulcaksın biliyorum ama....

Nasıl bi grafik ben anlamadım.O gülümsemeyi mi diyosun?Bence gelmeyenler silinsin.
YESİMARK, BERAYNA,LAVİNİA_00,TOMURCUK ,BLUEANGELN,,MEHLİKAMERYEM,MELİH,FUNDA_B,DDDERYA,OZLMGKHN,DOUDOU,DUDU8683,AVESTAM,DİLOŞ_04,ESMERGÜNAY,AYHU,ZELİHA,NEFRET
Bunları tanıyan var mı mesela.Ben hergün burdayım.Hiçbirini tanımıyorum.Görmüyorum buradaşakkıdı

Yesimark Funda_B ve Tomurcuk ilbaşlarda yazıyolardı sonradan kayboldular. Diğerlerini bende görmedim

X