18-09-2009, 15:47
anarbas
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Muhasebeci
Yaşadığınız Yer: İstanbul Giriş tarihi: Sep 2009
Prensesim artık yok... Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Bende medical park ilk açıldığında arkadaşım ile birlikte o hastaneye gittik. Süphan bey'e gittim. Evet çok rahatlatıcı elinizi okşar herşey yolunda der merhametli bir baba gibi. Size süper moral verir, fazla şey yasaklamaz. Hamileliğimde bana bir vitamin verdi saçlarım dökülüyor demiştim ama folik asit vermemişti. Bu yeterli demişti vitamini her gün içiyordum. Bebeğimin kalp odacıklarını bile saydı bana herşey normal, herşey güzel herşey süper. Ama bebeğim kalp rahatsızlığı ile doğdu. Ve çok ilginçtir ki kalbi tek odacıklıydı. Yavrumu 4 eylül günü 20 aylık iken kaybettim. 17 günlük iken bir ameliyat geçirmişti daha da iki ameliyat daha olması gerekiyordu. İyi bir hastanede ve çok iyi bir doktora ameliyat ettirdik fakat bebeğim solunumdan çıkamadığı için zaturre oldu onu kaybettim. Süphan beye ilk bebeğim doğduğunda gittim, hastalarını kendi odasına bile almadı, hemen yan odaya kaçırdı duymasınlar diye çünkü ben bir gün önce telefon açmıştım. Yüzüme dahi bakamadı olay çıkarmadım, tek kelime de etmedim doktor bey dedim belli olur muydu kalp hastası olduğu. Hayır olmazdı dedi. Ve çıkıp geldim. Kendime hep neden neden diye sorup duruyordum, az önce Prof. Dr. Aygün DİNDAR'ın uzman tv diye bir yerde konuşmasını dinledim, folik asit bebeğin kalp rahatsızlıklarını önler diyor, ve bana bunu kullandırmadılar bir çok hamile arkadaşım bu ilacı kullandı ama neden bana böyle birşey söylemedi. Herşey güzel herşey süper demek ile doktor olunmuyor. Ben kime ne yapsam boş, gitti giden. Annesinin ciğerini yaktı gitti. Lütfen gideceğiniz doktoru çok iyi araştırın. Şimdi dersiniz ki çoğunuz " hayır çok iyi bir doktor" ..... Dilerim bu durum hiç birinizin başına gelmesin. Allah kimseye evlat acısı vermesin. 20 ay sonra büyütüp gözünün içine baktığınız gözünüzden kıskandığınız yavrunuz, sarılıp doya doya koklayamadan ellerinizden uçup gidiyor. Şimdi acaba rüyalarıma girer mi diye ümitle bekliyorum. İhmali olan birisi varsa benim ciğerim yandı, Allah da ihmalkarların ciğerini yaksın diyorum.... Herkese Allah sağlıklı bebekler nasip etsin.
Senin için sabahtan beri bu sayfayı arıyodum ilk okuduğumda çok rahatsız oldum sen daha iyi bilirisin ama bi düşün istersen