2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

beraycım maşallah bebişine:nazar: kocaman olmuş seninki

hasta annişler bol bol c vitamini alıp adı bilinmedik bitki çayları içmeyin bebişleri üzersünüz sonra....
çok çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize...

devlet hastanesı oyle canım devlet hastanesı ıle ortak calısan drlar var ozelıne gıdıyorsun tahlıllerın devlet hastanesınden yapılıyor ben ozel hastaneyı tercıh ettım ama boyle ıstersen sana bır kac dr ısmı verebılırım ıyı bıldııgm yakınlarımdan gıden

canım yakup beyi yada murat beyi tanıyormusun ya bunlar prof olmasına rağmen kimse bilmiyor..offf..

özel hastane deolabilir hangilerini öneriyorsun..benim erken doğumolma ihtimali olduğu için küvez olması şart....

tebrıkler kızlar..
hayırlısıyla saglıkla kucagınıza almak nasıp olsun bebıslerınızi....

canım yakup beyi yada murat beyi tanıyormusun ya bunlar prof olmasına rağmen kimse bilmiyor..offf..

özel hastane deolabilir hangilerini öneriyorsun..benim erken doğumolma ihtimali olduğu için küvez olması şart....

egepol e gıdıyorum sımdılık ama gazıyıde dusunuyorum ıkısınede gıdıp karar verıcem ıkısınde de kuvez evcut. ama umur bey var yesılyurt devlet hastanesınde kadın dogumun bası ucretıde uygun ozellıkle rıklı gebelıklerde cok ıyı oldugunu bılıyorum bırde burak bey var alsancak devlet hsatanesınde fıyat olarak umur bey daha uygun ama ıkısıde dogumuna gırmıyor. ozelde sezaryana gırıyorlar sanırım ben gıtmeyecegım ıcın sormadım o kadarını ama tlf numaraları mevcut bende

çalışan hanımlar ne durumdasınız çok kötü uyku bastırdı beni

merhaba hepinize annişler:)) nasılsınız......
benim mide bulantılarım çok şiddetli oluyordu sürekli kusuyordum hiç bişeyde yiyemiyordum fakat iki gündür öyle değil yemeğimi yiyorum rahat geçiriyorum peki bu acaba bulantılarımın geçtiğinimi gösteriyo geçici bir durummu yoksa bebişimde bir problemmi var merak ediyorum sizce nedir bu arkadaşlar?

inanmıyorum kızlarr kuyuya bir taş attım, sonra yemeğe çıktım acele..bir geldim bir de ne göreyim yeni topicimiz açılmış... iyiki de atmışım o taşı kaydirigubbakcemile3yepisyeni bir topic olmuş...listemiz de en baştaa..ohh mis gibi...

ınşallah önceki topici açan Ceylan arkadaşımız da en kısa zamanda hamiş kalır..

Beray'cım çok geçmiş olsun kuzum... yavaş yavaş geçecek inşallah tüm bu sıkıntılar...

Tomurcuk'um hoşgeldin canım..eski topicte sormuşsun, ne zaman gidiyosun diye doktora...randevum bugün tatlım...üç buçuk gibi gidicem...bugün artık not alıcam boyunu, haftasını v.s hep unutyorum çıktıktan sonra...

inanmıyorum kızlarr kuyuya bir taş attım, sonra yemeğe çıktım acele..bir geldim bir de ne göreyim yeni topicimiz açılmış... iyiki de atmışım o taşı kaydirigubbakcemile3yepisyeni bir topic olmuş...listemiz de en baştaa..ohh mis gibi...

ınşallah önceki topici açan Ceylan arkadaşımız da en kısa zamanda hamiş kalır..

Beray'cım çok geçmiş olsun kuzum... yavaş yavaş geçecek inşallah tüm bu sıkıntılar...

Tomurcuk'um hoşgeldin canım..eski topicte sormuşsun, ne zaman gidiyosun diye doktora...randevum bugün tatlım...üç buçuk gibi gidicem...bugün artık not alıcam boyunu, haftasını v.s hep unutyorum çıktıktan sonra...
cnm benim çok sağolasın tek temennim bir an önce geçmesi

zeliha mesleğine tekstil demişsin. hamile pantolonlarından satıyormusunuz? :)

Kızlar çok sevindirik oldum.Pınar çocuğun reklam vidyosundan yaptım.Anneme gönderdim.Bakın isterseniz.Çok duygulandım.Bİ tek annem olsun bana bişey olmaz
Pınar Çocuk Sütü

X