Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bana cvp vermiyooo neyse olsun.... :1closedeyes:
Görkem yazanlar benim.Diğerleri ablam ve kardeşim.Düğün resmi de benim :) İçim bi tuhaf oluyo bu şarkıda
bana de öğlen baya bastırdıakannehirçalışan hanımlar ne durumdasınız çok kötü uyku bastırdı beni
Görkem yazanlar benim.Diğerleri ablam ve kardeşim.Düğün resmi de benim :) İçim bi tuhaf oluyo bu şarkıda
geçnlerde bir arkadaş video izlettirmişti epiduraldi çok rahat doğum yaptı ane ama ben normal düşünüyorum şimdilik belden iğne vuruluyo diye korkuyorum ben
kimse bana cvp vermiyooo neyse olsun.... :1closedeyes:
özlem senle günümüz aynı nasıl geçiyo hamileliğinkimse bana cvp vermiyooo neyse olsun.... :1closedeyes:
canım çoook güzel olmuş eline sağlık...bir tek anne babamız olsun onlar bize yeter..ama kocişlerimizle bebişlerimiz de olsun di mi.. e bir de kardeşlerimizzzkaydirigubbakcemile3
kuzenımın esı doguma gırıp vıdeoya cekmıstı ızlemıstık o zmn cok rahattı hıc acı ancı yok sezaryende artık epıduralle yapılıyor uyutma yok
özlem senle günümüz aynı nasıl geçiyo hamileliğin
Galiba insanın kendi evladı olunca geri kalan herkes arka planda kalıyo.Geçen gün eşim duygusallaştı biraz karnımı severken.Benden çok sevme ama bebişi dedim.12 sene anamdan babamdan çok sevdim seni biraz da onu seviyim dedi.Çok kötü oldum.:sinifsinif: İnsanın kendi ailesi gibisi yok.Allah başımızdan eksik etmesin
12 sene vayss canım çokmuş sizin ne güzel Allah bozmasın:1hug:
merhaba hepinize annişler:)) nasılsınız......
benim mide bulantılarım çok şiddetli oluyordu sürekli kusuyordum hiç bişeyde yiyemiyordum fakat iki gündür öyle değil yemeğimi yiyorum rahat geçiriyorum peki bu acaba bulantılarımın geçtiğinimi gösteriyo geçici bir durummu yoksa bebişimde bir problemmi var merak ediyorum sizce nedir bu arkadaşlar?
ayyyy cok guzel olmus yaaa....Kazen bize de yapsana bu listeden haziran ayi dolunca,,,,nooooolur :))) Bak soz ver yapicaksin tamammi?Cok begendim ben...
CAnım listeyi nisan annelerinden biri yardım etti, bizden dimples arkadaşımız hazırladı...siz de kendiniz yapabilirsiniz yani...Tabi belki Kazen de yapıyordurrrkaydirigubbakcemile3ayyyy cok guzel olmus yaaa....Kazen bize de yapsana bu listeden haziran ayi dolunca,,,,nooooolur :))) Bak soz ver yapicaksin tamammi?Cok begendim ben...