Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canım, bugün listeye bakarken dikkatimi çektin sen hala gitmedinmi doktora kalp atımı için naptın??
ve daha işyerimdekiler bilmiyorrr. daha nekadar saklayabilcem yaaa. teselliye ihtiyacım varrr.
Öğle tatilindeydim.Bi geldim neler olmuş böyle.Süper olmuş :lepi: Bi de misafire kapattırabilir miyiz acaba topiği.Ben birinin takip ettiğinden şüpheleniyorum.Rahat yazamıyorum
kızlar biliyosunuz ben dr araştırmasındayım...
bir yakınımız dr ama pratisyen onunla görüştüm...sen gittiğin dr boşver ve sürekli gideceğin dr ayarlayıp ona git vakit kaybetme dedi...
kan tahlili için gittiğim dr2hafta sonra gel demişti yani haftaya cuma falan...sizce yeni bulacağım ve sürekli gideceğim dra hemen gideyim mi yoksa kalp atışını bekleyeyim mi kararsız kaldım...
olabilir walla biz nereye misafir orayaa kaydirigubbakcemile3Öğle tatilindeydim.Bi geldim neler olmuş böyle.Süper olmuş :lepi: Bi de misafire kapattırabilir miyiz acaba topiği.Ben birinin takip ettiğinden şüpheleniyorum.Rahat yazamıyorum
benimde bilmiyorlar tatlım söyleyemiyorum da dr. gidiyoryum sormuolar hiç sorsalar diccem amaa cesaret edemiyorum artık doğuma nasipse dicem bu gidişleve daha işyerimdekiler bilmiyorrr. daha nekadar saklayabilcem yaaa. teselliye ihtiyacım varrr.
neden saklamak ıstıyorsun kı
nazar deymesin diye. olamayanlar var çünkü. bi de hernekadar memur yazsada özel sektörde çalışıyorum. hamileliğimi bahane etmelerine engel olmak için 11.haftaya kadar saklamaya çalışçam. 2haftam kaldı.
benimde bilmiyorlar tatlım söyleyemiyorum da dr. gidiyoryum sormuolar hiç sorsalar diccem amaa cesaret edemiyorum artık doğuma nasipse dicem bu gidişle