2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Öğle tatilindeydim.Bi geldim neler olmuş böyle.Süper olmuş :lepi: Bi de misafire kapattırabilir miyiz acaba topiği.Ben birinin takip ettiğinden şüpheleniyorum.Rahat yazamıyorum

az önce yemeğe gittim. ve koşarak döndüm. sadece çorba yiyebilmiştim ama şimdi o da midemde yoook. :KK43:((

iyiyiz canım, bugün listeye bakarken dikkatimi çektin sen hala gitmedinmi doktora kalp atımı için naptın??

canım ben kiliste oturuyorum, burda devlet hastanesi var sadece, orası da çok kalabalık, antepte bi özel hast. gidicem düzenli olarak ama randevum buu cuma, burda gittim kalp atışına bakalım diye sıra bile alamadım çoook kalabalık, bende bekliyorum bakalım bi sorun yoktur inş. :Saruboceq:

ve daha işyerimdekiler bilmiyorrr. daha nekadar saklayabilcem yaaa. teselliye ihtiyacım varrr.

kızlar biliyosunuz ben dr araştırmasındayım...
bir yakınımız dr ama pratisyen onunla görüştüm...sen gittiğin dr boşver ve sürekli gideceğin dr ayarlayıp ona git vakit kaybetme dedi...
kan tahlili için gittiğim dr2hafta sonra gel demişti yani haftaya cuma falan...sizce yeni bulacağım ve sürekli gideceğim dra hemen gideyim mi yoksa kalp atışını bekleyeyim mi kararsız kaldım...

Öğle tatilindeydim.Bi geldim neler olmuş böyle.Süper olmuş :lepi: Bi de misafire kapattırabilir miyiz acaba topiği.Ben birinin takip ettiğinden şüpheleniyorum.Rahat yazamıyorum

kızlar giriş yapmadan girilince misafir gibi gözüküyor, kim gelipte bu topiği niye okusun allahaşkına, işimi yok

neyse ben kaçayıyorum, öptüm sizidee bebişleridee

kızlar biliyosunuz ben dr araştırmasındayım...
bir yakınımız dr ama pratisyen onunla görüştüm...sen gittiğin dr boşver ve sürekli gideceğin dr ayarlayıp ona git vakit kaybetme dedi...
kan tahlili için gittiğim dr2hafta sonra gel demişti yani haftaya cuma falan...sizce yeni bulacağım ve sürekli gideceğim dra hemen gideyim mi yoksa kalp atışını bekleyeyim mi kararsız kaldım...

izmirdesin canım nereye gidiceksin ben egepol e gıdıyyorum sımdılık ama sanırım gazıye devam edıcem emın degılım

olabilir walla biz nereye misafir orayaa kaydirigubbakcemile3

volkan526.jpg

ve daha işyerimdekiler bilmiyorrr. daha nekadar saklayabilcem yaaa. teselliye ihtiyacım varrr.
benimde bilmiyorlar tatlım söyleyemiyorum da dr. gidiyoryum sormuolar hiç sorsalar diccem amaa cesaret edemiyorum artık doğuma nasipse dicem bu gidişle :emir_bebek:

neden saklamak ıstıyorsun kı

nazar deymesin diye. olamayanlar var çünkü. bi de hernekadar memur yazsada özel sektörde çalışıyorum. hamileliğimi bahane etmelerine engel olmak için 11.haftaya kadar saklamaya çalışçam. 2haftam kaldı.

oooooooooooo yeni topicimiz açılmış ben yemekten gelene kadar yakaydirigubbakcemile2

kazen beye teşekkürlerr:hooray:

Off yaa ben de diyorum herkes nerde:)) Meğer başka topik açılmış. Ödümü kopardınız kız... Hayırlı olsun yeni topiğimiz

volkan526.jpg

bebeğim 9 haftalıkken söz vermiştim koyucam diye

Son düzenleyen: Moderatör:
nazar deymesin diye. olamayanlar var çünkü. bi de hernekadar memur yazsada özel sektörde çalışıyorum. hamileliğimi bahane etmelerine engel olmak için 11.haftaya kadar saklamaya çalışçam. 2haftam kaldı.

anladım canım hayırlısı sabret o zamna az kalmıs nasıl olsa

berayyyyyyy o fasulyecikmii yaa gördüm sankiikaydirigubbakcemile3

X