2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar biliyosunuz ben dr araştırmasındayım...
bir yakınımız dr ama pratisyen onunla görüştüm...sen gittiğin dr boşver ve sürekli gideceğin dr ayarlayıp ona git vakit kaybetme dedi...
kan tahlili için gittiğim dr2hafta sonra gel demişti yani haftaya cuma falan...sizce yeni bulacağım ve sürekli gideceğim dra hemen gideyim mi yoksa kalp atışını bekleyeyim mi kararsız kaldım...

bana bi akıl verinnnn

beraycım maşallah nasıl yatıo o öleee :) canım benim yaa yesin onu teyzeleriii opuyorumnanaktan

canım ben kiliste oturuyorum, burda devlet hastanesi var sadece, orası da çok kalabalık, antepte bi özel hast. gidicem düzenli olarak ama randevum buu cuma, burda gittim kalp atışına bakalım diye sıra bile alamadım çoook kalabalık, bende bekliyorum bakalım bi sorun yoktur inş. :Saruboceq:

işte en son sen yine bunu yazmıştın ondan beri gitmedinmi diye merak edip, kız anam nerdeyse doğurcan kaydirigubbakcemile3 inşallah bi problem yoktur atıyodur kalbi. benimde randevum cuma. CUMA BÜYÜK GÜN kaydirigubbakcemile5

bana bi akıl verinnnn

Bence kalp atışını 7. haftadan sonra duyuyorsun.7. haftadan sonra düzenli gitmeyi düşündüğün dra başlarsın.Bi sıkıntın, bi problem yoksa eğer bekle.Aynı şey zaten.Folik asit verdi mi dr

izmirdesin canım nereye gidiceksin ben egepol e gıdıyyorum sımdılık ama sanırım gazıye devam edıcem emın degılım

canım valla biraz araştırdım sanırım yakup erata yada murat celiloğluna gidicem..kara veremedim...9 eylülde prof ikiside....muayene için özeline gidip tahlilleri doğumu hastanede yapmaı istiyorum..allahım o günleri gösterirse tabi....
benim rapor durumum var birdesorun galiba bol bol yatıcam....

nazar deymesin diye. olamayanlar var çünkü. bi de hernekadar memur yazsada özel sektörde çalışıyorum. hamileliğimi bahane etmelerine engel olmak için 11.haftaya kadar saklamaya çalışçam. 2haftam kaldı.

Nıye 11. hafta?Hamilelik sebebiyle işten çıkaramazlar ki seni
Beraycım maşallah bebişine

Bence kalp atışını 7. haftadan sonra duyuyorsun.7. haftadan sonra düzenli gitmeyi düşündüğün dra başlarsın.Bi sıkıntın, bi problem yoksa eğer bekle.Aynı şey zaten.Folik asit verdi mi dr

canım ben riskli gebelik gurubundayım o nedenle tedirginim biraz...sürekli takipte olmam şart...
devlet hastanesine gitmiştim kan tahlilinde sadece bthcg ye bakıldı..folicasit ve progestan kullanıyorumdr verdi...

beraycım maşallah bebişine. çok net görünüyor. mehtapçım en doğrusuna sen karar verirsin..

canım ben riskli gebelik gurubundayım o nedenle tedirginim biraz...sürekli takipte olmam şart...
devlet hastanesine gitmiştim kan tahlilinde sadece bthcg ye bakıldı..folicasit ve progestan kullanıyorumdr verdi...

devlet hastanesı oyle canım devlet hastanesı ıle ortak calısan drlar var ozelıne gıdıyorsun tahlıllerın devlet hastanesınden yapılıyor ben ozel hastaneyı tercıh ettım ama boyle ıstersen sana bır kac dr ısmı verebılırım ıyı bıldııgm yakınlarımdan gıden

X